Şimdi Ara

Amazon.com'dan XBOX ONE Satın Alma Rehberi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
6
Favori
34.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

Almanya'dan arkadaşa aldıramadığım için benimki kendi hesabıma göre pahalıya geldi

Zwischensumme: EUR 455,14
    Verpackung und Versand: EUR 51,52
    Vorauszahlung der Importgebühr: EUR 21,46

Endbetrag: EUR 528,12
    Gewählte Zahlungsart: Mastercard

İnşallah şu 21,46yı geri verirler

şu an stokla alakalı sıkıntı sebebiyle cihaz daha gelmedi, kol geldi. Yalnız bugün dikkat ettim benim genel toplam 506€ olmuş, 21,46'yı iptal etmişler
  • ÖmerI Ö kullanıcısına yanıt
    Eminim hocam. Sadece express kargo için 40-50 euro ödüyorsunuz.

Bu şekilde teslim alan oldu. Benim sipariş içinde teslim tarihi geldi. Büyük ihtimal şuan kargoda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 26 Mart 2014; 16:34:43 >
  • xboxone aldıktan sonra, gümrük iadesi alan arkadaşlar, amazon'a tam olarak nasıl bir mail attınız acaba geri istemek için?
  • Vergi ödemeden sipariş edip aleti teslim alan var mı arkadaşlar?
    Vergi ödemeden teslim aldım sayılır. Şuan kargoda.

Ürün gümrüğe geldiğinde ups görevlisi aradı. Özellikle vergi ödeyecek miyim diye sordum. Hayır amazon ödeyecek dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 29 Mart 2014; 16:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Ps4 mü alsam XONE mı alsam bilemedim hocam ya.
    Gecen jenerasyonda 360 kullandım gayet memnundum ama bu jenerasjonda xone donanım olarak epey geride. oyunlara da yansıyor haliyle bu.
    Orasını bilemiyorum. Siz karar verin. Ayrıca PS de vergi alınıyor haberiniz olsun.
  • quote:

Ürün gümrüğe geldiğinde ups görevlisi aradı. Özellikle vergi ödeyecek miyim diye sordum. Hayır amazon ödeyecek dedi.

Hocam selamlar, amazon.com da siparişi ödeme aşamasına kadar getiriyor gönderi yapamıyoruz diye bir uyarı çıkmıyor
    Siz pal olduğu için mi tercih ettiniz ayrıca fiyat farkı varmı iki site arasında gümrük vs de işin içine katınca
    Tşk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • panama P kullanıcısına yanıt
    Amazon.com dan alırsanız vergi ödersiniz çok pahalıya gelebilir. NTSC olduğu için voltaj dönüştürücü gerekecek. Ayrıca bölge kodu filmlerde sorun yapıyor diye biliyorum.

Amazon.de üzerinden sipariş verirseniz hem vergi ödemeyecek hemde PAL ürüne sahip olacaksın. Ayrıca Titanfall da içinde olacak.

Euro düştü şuan alırsan 1400'e falan geliyor. Ben 1460 ödemiştim.
  • quote:

Amazon.com dan alırsanız vergi ödersiniz çok pahalıya gelebilir. NTSC olduğu için voltaj dönüştürücü gerekecek. Ayrıca bölge kodu filmlerde sorun yapıyor diye biliyorum.

Amazon.de üzerinden sipariş verirseniz hem vergi ödemeyecek hemde PAL ürüne sahip olacaksın. Ayrıca Titanfall da içinde olacak.

Euro düştü şuan alırsan 1400'e falan geliyor. Ben 1460 ödemiştim.

Teşekkürler az çok Almanca var ama gümrük vergisi konusunda promosyon için belli bir süre var mı ? Birde burada da standart veya priority kargo olayı var mı ?

Süresini bilemiyorum ama her an vergiyi getirebilirler.

Kargo standart ve express var. Standart almayın sakın gümrük işlemleri ile siz ilgileniyorsunuz amazon değil. Ayrıca masrafları size yıkabilirler. Onun için express almanız gerek.
  • Bende PAL PS4 var, tüm ücretlerle amazon.com'dan X1 almak daha mı uygun oluyor bu durumda? Filmlerle ilgili bir sorunum yok zaten PS4 olduğu için. Ne dersiniz Amerikadan mı Almanyadan mı almak lazım?
  • Tabi Almanya'dan almak mantıklı. Amerika fiyatı masraflar dahil 848 dolar yapıyor.
  • quote:

Süresini bilemiyorum ama her an vergiyi getirebilirler.

Kargo standart ve express var. Standart almayın sakın gümrük işlemleri ile siz ilgileniyorsunuz amazon değil. Ayrıca masrafları size yıkabilirler. Onun için express almanız gerek.

Bazı inşdirmler yaptı sanırım visa kredi kartına da indirim var kargo hariç 1210 tl gibi hesapladım

Yaptığı indirim büyük ihtimal tax düşmüştür. Express kargo ile dediğim fiyata gelir.
  • Şu anda amazon.de den titanfall bundle ı almak çok mantıklı. Ps4 den 100 Euro daha pahalı bir konsolu ülkemizde Ps4 fiyatından daha ucuza alabiliyoruz. Yaklaşık 1400 tl ye. Euro biraz daha düşer belki ama beklemek de risk. Gümrük vergisi eklerse tekrar 1700 1800 kere çıkar fiyatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.de den alacaginiz urunlere kim diyor vergi odemiyorsunuz diye ? Zaten odeme ekraninda cekiyor sizden onu beyler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

Amazon.de den alacaginiz urunlere kim diyor vergi odemiyorsunuz diye ? Zaten odeme ekraninda cekiyor sizden onu beyler...

Bilmiyorsunuz bari yanlış bilgi vermeyin.

Titanfall paketli xbox one için hiçbir şekilde gümrük vergisi alınmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 2 Nisan 2014; 6:17:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • titanfall bundle direkt olarak gümrüksüz geliyor. paket + 1 wireless kol tam olarak 1.545 tl'ye (kartımdan dolayı bir de 3 taksit yaptı) geldi. Ayrıca stoklardaki sıkıntıdan ürün geç geldi. 10 gün içinde hızlı kargo seçeneği için ödemiş olduğum ekstra 24.83 euro'yu da hesabıma geri yatıracaklar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

Amazon.de den alacaginiz urunlere kim diyor vergi odemiyorsunuz diye ? Zaten odeme ekraninda cekiyor sizden onu beyler...

Bilmiyorsunuz bari yanlış bilgi vermeyin.

Titanfall paketli xbox one için hiçbir şekilde gümrük vergisi alınmıyor.

bilmeyen sizsiniz kardeşim

amazon senden bu custom fee ücretini almıyor ise gümrük senden bunu alacak demektir.insanları bu şekilde yönlendiriyorsunuz yanlış hareketler bunlar.her türlü gümrük vergisini ödersiniz.dikkatli olun!!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.