Şimdi Ara

Amazon.com'dan XBOX ONE Satın Alma Rehberi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
6
Favori
34.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok hocam yok, inan sen bilmiyorsun :) daha dün akşamüstü teslim aldım paketi :) ups ilk aradığında tüm gümrük masrafları amazon tarafından karşılanmıştır diye hem telefonla hem de yazılı bilgi veriyor. bu titanfall için geçerli. atıyorum fifa almaya kalkarsanız sizden en başından 230 euro amazon gümrük parasını alıyor (bu rakamı kendisi tahmini oluşturuyor) Buraya gelince zaten siz baştan amazon'a para ödediğiniz için ekstra bir masraf çıkmıyor. UPS size gümrük faturasını atıyor ama sadece bilgi amaçlı (215 tl gibi birşey). Bir kere bu noktada 230*3 = 690 tl baştan ödediniz desek, 690-215 = 475 tl garanti geri iade alacaksınız amazon'dan. yalnız arkadaşlar hep tam gümrük iadesi aldıklarını iletmiş. buna istinaden arkadaşa aldığımız fifa bundle paketi teslim aldıktan sonra ben de amazon'a "birçok arkadaşım sizden bu ürünü aldı ve hepsine gümrük paraları tam olarak geri yattı, sizlerden konuyla alakalı hassasiyetinizi rica ediyorum" tarzında bir mail attım. onlar da gerekli incelemelerin yapılıp, varsa bir iade 60 güne kadar karta yansıtılacağını ilettiler.

Kesin bilgi, yayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_kaan -- 2 Nisan 2014; 9:56:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Süresini bilemiyorum ama her an vergiyi getirebilirler.

Kargo standart ve express var. Standart almayın sakın gümrük işlemleri ile siz ilgileniyorsunuz amazon değil. Ayrıca masrafları size yıkabilirler. Onun için express almanız gerek.

Bende bugün sipariş verdim tutar 439 Euro fakat kargo olarak hızlı şeçeneği değil diğerini işaretledim sıkıntı olur mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

yok hocam yok, inan sen bilmiyorsun :) daha dün akşamüstü teslim aldım paketi :) ups ilk aradığında tüm gümrük masrafları amazon tarafından karşılanmıştır diye hem telefonla hem de yazılı bilgi veriyor. bu titanfall için geçerli. atıyorum fifa almaya kalkarsanız sizden en başından 230 euro amazon gümrük parasını alıyor (bu rakamı kendisi tahmini oluşturuyor) Buraya gelince zaten siz baştan amazon'a para ödediğiniz için ekstra bir masraf çıkmıyor. UPS size gümrük faturasını atıyor ama sadece bilgi amaçlı (215 tl gibi birşey). Bir kere bu noktada 230*3 = 690 tl baştan ödediniz desek, 690-215 = 475 tl garanti geri iade alacaksınız amazon'dan. yalnız arkadaşlar hep tam gümrük iadesi aldıklarını iletmiş. buna istinaden arkadaşa aldığımız fifa bundle paketi teslim aldıktan sonra ben de amazon'a "birçok arkadaşım sizden bu ürünü aldı ve hepsine gümrük paraları tam olarak geri yattı, sizlerden konuyla alakalı hassasiyetinizi rica ediyorum" tarzında bir mail attım. onlar da gerekli incelemelerin yapılıp, varsa bir iade 60 güne kadar karta yansıtılacağını ilettiler.

Kesin bilgi, yayalım

eğer sadece bu paket için geçerli ise süper ötesi yalnız kesin ve kesin gümrük ödenmiyor mu hala inanamıyorum.

amazon.de üzerinden mi alıyorusunuz?

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    2 paket için de söylediklerim geçerli. Pal makineyi belki kendim getirmeye kalksam, bu kadar ucuza alamayabilirdim. çünkü havaalanında gümrükte size öyle tam oranlarda vermiyorlar taxback'i. misal %15 alırım diyorsunuz ama havaalanında %10'unu alabiliyorsunuz gibi. Amazon ise tam olarak %16 küsur bir taxback baştan düşüyor zaten. İşin uygun tarafı başta bu. Bununla beraber titanfall için (ki bu işin içinde satışları patlatmak isteyen microsoft vardır bence) gümrük falan yok. kapıya kadar geliyor, sadece garanti olması açısından 3-6 günü seçin, diğer seçenekte gümrük işlemleri ile siz ilgileniyorsunuz galiba ve gümrük masrafı falan çıkabilir.

Tr'ye gelişinden itibaren işlemler 2 gün sürüyor, 3. gün teslim. Ben zaten stok sıkıntısından bekliyordum 1 haftadır, dayanamadım gittim kendim aldım UPS merkezden dün.
  • hk48 H kullanıcısına yanıt
    dostum düzeltme yapabiliyorsun, 3-6 seç, garanti olsun işin
  • Titanfall Bundle amazon.de üzerinde şu an kargo dahil 463,52 euro olarak görünüyor. Gümrük vergisi çıksa bile bu rakam %18'i geçmeyeceğinden 83 euro vergi ödenip alınabilir.

Sadece bu paket için vergi alınmıyorsa ki, alınmadığı söyleniyor. Xbox one alacak olanlar bu fırsatı kaçırmasın derim.
  • quote:

Hocam düZeltmeyi nasıl yapıcaz bende almanca yokta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hk48

quote:

Ödemeyi yapmadan önceki son ekranda aşağıdaki gibi bir alan mevcut. Buradan istediğiniz kargo süresini seçebilirsiniz.

Amazon.com'dan XBOX ONE Satın Alma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 2 Nisan 2014; 12:24:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orijinalden alıntı: hk48

quote:

Ödemeyi yapmadan önceki son ekranda aşağıdaki gibi bir alan mevcut. Buradan istediğiniz kargo süresini seçebilirsiniz.

Hocam ben ödemeyi yapmıştım ödemeyi yaptıktan sonra değişteremiyormuyız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ödemeyi yaptıktan sonra, "para hesabınızdan çekilip ürün sevk edilmediyse" iptal edip yeniden satın alın. Para çekilmişse amazon.de ile irtibat kurun derim. Yalnız düzeltirler mi, işte orasını bilemiyorum.

Siparişi iptal etmek için sırasıyla, Mein Konto kısmına girip buradan Meine Bestellungen bölümünde satın aldığınız ürünü görüp iptal edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 2 Nisan 2014; 12:42:09 >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    hk48 H kullanıcısına yanıt
    sanırım ödemeyi zaten yapmış, bu sebeple onda farklı bir ekran var. ürünün yanında 5-6 tane kutucuk olan bir sayfa olmalı. valla bizde de Almanca yoktu ama beginner seviyesini geçtik ammazon.de kasa kasa :) en güzeli chore ile aç sayfayı, sonra üstte sana Türkçe dile tercüme eeyim mi diye, sorar, ordan Türkçe tercümeli sayfaya geç. Tercümeler işlem yapabilecek kadar yeterli olması lazım. Siparişle alakalı düzeltme gibi bir kutucuk olmalı. Hata detaylandırırsak;

Meine Bestellungen'e giriyorsun, siparişin çıkar. Yanında kutucuklar var. Sayfayı tercüme ettir chrome'a. Orda düzeltme, iptal gibi kısımlar olmalı. Zaten kargoya vermeden para çekmiyorlar kartından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_kaan -- 2 Nisan 2014; 12:44:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

Amazon.de den alacaginiz urunlere kim diyor vergi odemiyorsunuz diye ? Zaten odeme ekraninda cekiyor sizden onu beyler...

Bilmiyorsunuz bari yanlış bilgi vermeyin.

Titanfall paketli xbox one için hiçbir şekilde gümrük vergisi alınmıyor.

bilmeyen sizsiniz kardeşim

amazon senden bu custom fee ücretini almıyor ise gümrük senden bunu alacak demektir.insanları bu şekilde yönlendiriyorsunuz yanlış hareketler bunlar.her türlü gümrük vergisini ödersiniz.dikkatli olun!!

Ben sizin yerinizde olsam bu kadar iddalı konusmazdım. Zira vergi ödemeden biraz önce kendi paketi mi teslim aldım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• haydi hayırlı olsun bakalım :) ekleyelim bi ara birbirimizi ;)
  • 449 dolar yazan ürün 770 dolar oldu, bunun nedeni nedir arkadaşlar? Birde amazondan her aldığımız ürünü vergisini ödeyerek getirtebilir miyiz? Parfüm, takviye gıdalı hariç.
  • 80,56$ taşıma, 241,09$ ise gümrük ücreti ödediğiniz için rakam bu şekilde. Amazon.de üzerinden satın alın derim.
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • arkadaşlar ben amazon.com ya da amazon.de'den almak istediğimde Türkiye'ye göndermediklerine dair bir uyarı alıyorum. Yardımcı olabilecek olan ya da bilgisi olan var mı?
  • berthanas kullanıcısına yanıt
    hocam bir yanlışlık olmalı, hiçbir sıkıntı yok. şöyle birşey var. şayet ürünü bulup seçtiğinizde, orda atıyorum en düşük şu fiyattan yeni ya da en düşük şu fiyattan 2. el seçeneklerine girip, ordan bakıyorsanız göndermiyor olabilir. direkt ilk açılan ürün gönderiliyor amazon tarafından TR'ye
  • Cevabın için teşekkür ederim, bir sorum daha var bu konudan da bilgin varsa cevaplarsan memnun olurum. Örnek olarak 300 dolarlık bir saat beğendim amazonda bunun gümrük vergisini amazon otomatik olarak kesip mi yolluyor?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.