Merhaba arkadaslar
steel series nova pro wireless modelini aldım fakat vatan bilgisayar tarafıma daha önce açılmış paket gönderdi. Icerisinden çıkan 2 adet pilin 1 tanesi kulaklık içerisinde takılı fakat diğeri poşette ve kabloların oldugu yeşil kutu içerisinde olması gerekirken kulaklığın dock' ının içerisinden çıktı. ( Dock aynı zamanda 2.pili şarj etme özelliğine sahip) 3 adet kablodan 1 tanesi açılmış ve akordiyon gibi duruyordu kutu içerisinde. Ve Dac' ı ilk açtığınızda ilk kurulumda sorulan soru EU bölgesinden misin oksa EU dışında mı sorusu da yanıtlandığından daha önce ürünün tamamen kullanılmış bir ürün oldugunu ortaya koyuyor. Herşeyi geçtim çalışırsa kullanırım dedim fakat kulaklık ilk denemede açılmadı. 2 adet pili birini kulaklık' a kablo baglayarak diğerini de dock station' a takarak şarj olmalarını bekledım. Kulaklık içerisindeki pil çalışıyor fakat dock içerisinde gelen (normalde poşedinde olması gereken) pil hiçbir şekilde çalışmıyor. Kısacası üstüne pillerden biri de bozuk çıktı.
vatan bilgisayarı arayarak durumu bildirdim fakat hijyenik ürün kategorisinde olduğundan ürünün değişim yada iadesi için servise gitmesi gerektiği söylendi. Sıfır sattığınız ürün kullanılmış çıktı ben neden servis sürecine giriyorum ayrıca internet alışverişimden ötürü 14 gün cayma hakkım var desem de ve ürünün fotoğraflarını göndermiş olsam da whatsapp hatlarına, çıkan kararın servise gitmesi yönünde olduğunu belirttiler. Ben de direkt olarak SteelSeries' in servisi olan Despec isimli firmaya durumumu anlatan A4 kağıdına bir not ile ürünü gönderdim. Ürün 6 Aralık 2024 tarihinde servise girdi. Servisten talebim ürünü yeni ve sıfır olarak aldığımı fakat tarafıma ikinci el daha önce açılmış bir ürün gönderilmesi ve pilinin arızalı olması sebebi ile ürünün sıfır' ı ile değişimi oldu. Bakalım süreç nasıl sonuçlanacak.
Bu noktada tavsiyesi olan şu yolu izle diyen arkadaşlar varsa lütfen yorumlarınızı belirtiniz.
teşekkürler
bulaşık makinesi tavsiyenize ihtiyacımız var arkadaşlar. Fiyat konusunda mals 30k ama en uygun olarak ne önerirsiniz? 15k bandında bulmak mümkün müdür mesela ? Ama 25 ver bunu al dediğiniz ciddi fark yaratan modelleri de bilmek isterim şimdiden teşekkürler
Cruze 2010 farlar mercekli mi ?
Farlar mercekli mi ve buradaki küçük ampülün amacı nedir? Mevcut kısa ve uzun yakan h4 ampülü photon mono 3+ h4 ile değişecektim fakat ledlerin yanında bu küçük ampül abes kaçacak. Merceksiz farlara da led takılmaz deniyor benim farlar mercekli midir değil midir?
Samsung S32BR75 kalite kontrolü yapılmıyor mu ??
Elşme geçen 3. Monitör ve hepsinde vertical banding mevcut
eşit de dağılmamış ekranın ortasında yada sağında kalın bir şerit
Samsung Odyssey Neo G8 Nerede satılır stok yok
Bu monitör hiçbir yerde stokta yok arkadaşlar nereden temin edebiliriz ?
Sega mega drive mini ve mini 2 nereden alınır?
Türkiye’de bu cihazları satan bir yer var mıdır arkadaşlar?
Amazondan alınan kart garantisi hk.
Selamlar arkadaslar
amazondan aldığımız bır ekran kartını birine sattıgımızda sattıgımız kişiye bu garantiyi devir edebiliyor muyuz acaba? sanki böyle birşey vardı diye hatırlıyorum bir sormak istedim
şimdiden teşekkürler.
Robx R7 toz torbası dolu hatası
Asua b550-i Gaming boot sorunu
Usb den bios update yaptim fakat videods da oldugu gibi surekli boot islemini basa sariyor.
Sorun ne olabilir
13900k vs 13900kf farki nedir?
Farki nedir fazladan 1000tl ye deger mi?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.837
İkinci El Bölümü Mesajları: 294
Konularının görüntülenme sayısı: 108.110 (Bu ay: 1.520)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 586 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware