Millenicom firmasından 1 seneyi aşkın suredir hizmet almaktaydim. Superonline altyapısını kullanan taahhütlü bir paketteydim. Aboneliğimi yaptırdığım adresten taşındığım için nakil başvuru yaptım ve yeni adresimde Superonline altyapısı olmadığını öğrendim. Bu sebeple eski aboneliğimin iptal edilip, yeni adreste yeni bir abonelik başlatılacağı ve her sorduğumda herhangi bir cayma bedeli çıkmayacağı söylendi bana 0850 333 0 333 numaralı Millenicom çağrı merkezi tarafından. Daha sonra var olan aboneliğim yerine yeni bir başvuru alindi. Fakat o an görüştüğüm müşteri temsilcisi zaten bir aboneliğim olduğu için sistemin yeni bir başvuru açtırmadığını ve bir yakinimin adıyla başvuru alabileceğini söyledi. Babamın adıyla başvuruyu aldı. Sureci isletip eski abonelikle ilgili cihazlari ve yeni aboneliğin belgelerini Millenicom'a gönderdim.
Şubat 2021 itibariyle ise bana cayma bedeli içeren bir fatura gönderildi. Yukarıdaki müşteri hizmetlerini aradım ve isim değişikliği yapıldığı için cayma bedeli çıkmasının normal olduğu ve yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Millenicom beni bu isim değişikliğine zorlayarak benden cayma bedelini gasp etmek istiyor. Çıkan cayma bedelini kesinlikle kabul etmiyor ve iptalini istiyorum. @millenicom @Millenicom Destek 1 @Millenicom Destek 2 @Millenicom Destek 3 @Millenicom Destek 4
11500 TL - GPU haric sistem
Yazılımcıyım, geliştirme için kullanacağım.
Yorumlar?
20-25 bin liraya ogrenci arabasi
İsrailden gaz alınacak mı?
|
Vakıfbank Hesap işletim ücreti ve otomatik ödeme talimatı
|
ikea masa nasıldır?
|
Samsung Portable M3 2tb hatali sektor
|
silinsin
|
|
Referanslar: @seth_06 @Wildchild-7.1 @kaganmit @x3x @redow @£se® @HeruNolweo @kizilsultan @fullalihan @Max_Kolesne @lazlarr @bigbooss @R.Rondo9 @Nuri... @dnzprmksz @entiki @Cmon boby @.::CORNELLIUS::: @bloodygod @nuwanda87 @Mr.Kosmos @gamerasi @kobe_burak8 @metal can @Croesus @empathist @geforcemx @ozgur0785 @yukselserkan @cengiz_vga @brkstyle @fifo @hikmeteren @4yashiro @mustaademir @DawyJhons @hhaaruunn @nucLear @jeyjey11 @Cpt. Price @kankabir @pisco34 @nicknamebulamadim @steyy @pcman33 @SasabtrmS @edd121 @ramo48 @alvete 49 Referans UZAK DURULASI ÜYELER: @esmir Yalancı, iftiracı, muhtemel dolandırıcı PM ile detay alabilirsiniz. İade alıp onu mağdur etmememe rağmen hala yüzsüzlük yapıyor. |
Referanslar: @seth_06 @Wildchild-7.1 @kaganmit @x3x @redow @£se® @HeruNolweo @kizilsultan @fullalihan @Max_Kolesne @lazlarr @bigbooss @R.Rondo9 @Nuri... @dnzprmksz @entiki @Cmon boby @.::CORNELLIUS::: @bloodygod @nuwanda87 @Mr.Kosmos @gamerasi @kobe_burak8 @metal can @Croesus @empathist @geforcemx @ozgur0785 @yukselserkan @cengiz_vga @brkstyle @fifo @hikmeteren @4yashiro @mustaademir @DawyJhons @hhaaruunn @nucLear @jeyjey11 @Cpt. Price @kankabir @pisco34 @nicknamebulamadim @steyy @pcman33 @SasabtrmS @edd121 @ramo48 @alvete 49 Referans UZAK DURULASI ÜYELER: @esmir Yalancı, iftiracı, muhtemel dolandırıcı PM ile detay alabilirsiniz. İade alıp onu mağdur etmememe rağmen hala yüzsüzlük yapıyor. |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.770
İkinci El Bölümü Mesajları: 394
Konularının görüntülenme sayısı: 12.663 (Bu ay: 139)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 671 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun