Şimdi Ara

Amazon.com MSI GF63 9SC-614 9300H GTX1650 Kargo Vergi Dahil 820$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.455
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon.com %20 indirim yapmış bütçesi 5000 civarı olanlar düşünebilir.

Soğutma konusunda başarılı bir model değil ama bu konfigürasyonda problem yaşatmaz sanırım.
    www.amazon.com
    Amazon.com: MSI GF63 Thin 9SC-614 15.6" Gaming Laptop, Intel Core i5-9300H, NVIDIA GTX 1650, 8GB, 512GB NVMe SSD, Win10: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/dp/B07TR7WRK9?tag=camelproducts-20&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=en_US

HB yorumları iyi.

• Hocam bu vergiler dahil fiyat mı onu nerden bakıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jerry smith kullanıcısına yanıt
    Konu başlığından

• jerry smith kullanıcısına yanıt
    Hocam linke tıklayıp ödeme sayfasına geldiğinizde kargo ve vergi dahil fiyatı görünüyor.
  • Hocam bunu alacağınıza monster laptoplar var çok daha iyi konfigürasyonlara

• quote:

Orijinalden alıntı: Freez3

Hocam bunu alacağınıza monster laptoplar var çok daha iyi konfigürasyonlara
    Aynı fiyata benzer donanım bulunur ancak yurtta kalıyorum ve oda arkadaşlarım Monster kullanıcısı, bilgisayarlar boşta dahi olsa fan sesini rahatça duyabiliyorum, oyundayken ciddi ses yapıyor. Benzer güçteki Lenovo bilgisayarımda ise boştayken ben bile ses duyamıyorum. Demek istediğim şey Monster ve MSI karşılaştırılamaz bence. Fiyat fena değil, paylaşım için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 21 Ocak 2020; 16:11:37 >
  • 639$ olsa düşünmeden alınır ama o vergi yok mu o.... eklenince burada başka markaların fiyatlarına yakın oluyor haliyle vazgeçiyor insan
  • Abd’deki bir yakınımın adresini seçince, 4100tl çıkıyor her şey dahil. Fransa’daki yakınımın adresini seçince 4900, Tr adresi seçince 5100 çıkıyor. Asıl fark Abd de oluyor yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gunner92fb kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz fiyat farkının nedeni Tr ve Avrupa'da piyasaların kapalı olmasından dolayı kurun yüksek çıkması diye düşünüyorum. Amazon ödeme ekranında türkiyeye gönderim için dolar kurunu 6.16 olarak gösteryor. Muhtemelen yarın öğleye doğru bakarsak fiyatın düşmüş olduğunu göreceğiz.
  • jeomustafa kullanıcısına yanıt
    Hayır onunla alakalı değil. Adres olarak Abd’yi seçince vergi düşük çıkıyor ve kargo ücreti çıkmıyor. Asıl farkı bunlar belirliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne özelliği var anlamadım aşırı pahalı değil mi? 9300h ve 1650 li çok daha ucuza satıldı laptoplar üstelik yurt dışı bir ürün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.