şu fırsatı kaçırdık ya gelde şimdi daha pahalıya rtx 2060 lı monsteri al. hayatta alamam vicdanım sızlar |
Amazon.com MSI GL65 Leopard |i7-10750H+RTX2070|16GB|512GB|144HZ|W10 11000 TL (BİTTİ) (9. sayfa)
-
-
https://www.amazon.com/gp/product/B089J162XK/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A13LH54DPRYAH4&psc=1
MSI kadar olmasa da sıcak sayılabilir. Tax ile beraber 125 dolar daha uygun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: T. Sopranohttps://www.amazon.com/gp/product/B089J162XK/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A13LH54DPRYAH4&psc=1
MSI kadar olmasa da sıcak sayılabilir. Tax ile beraber 125 dolar daha uygun.
TUF serisi çok ısınıyor
-
Belki de ondan sıcak demiştir
Şaka bir yana rami de 8 onun ya, pek cazip değil. İlk mesajdaki alternatif Acer da onunla aynı fiyat aşağı yukarı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benimki bugün nihayet kargoya verildi
-
Yuh cidden benim gözümden kaçmış bu kampanya :(((
-
Kullanım deneyimim yok ben şu nedenle sıcak fırsat sayılabilir dedim. Ryzen 7 4800H İ7 10750H'den çok daha iyi bir işlemci, Ryzen'in ekran kartı uyumluluğu ve dolayısıyla verimi intel'e göre daha fazla. Bu tam olmasa da İşlemci+Ekran kartını MSI Leopard düzeyine yaklaştırır. Aradaki fiyat fark ile de Ram Upgrade yapılırsa mesela 16x2 (80$ civarı) diğeri kadar sıcak olmasa da yine de sıcak bi fırsat sayılabilir. 1 adetten fazla olsaydı konu açardım insanlar faydalansın diye. Ayrıca monster ya da TR'den diğer şişirilmiş fiyatlar alınacağına dediğim şekil bu alınabilir.
Bu iki işlemcinin karşılaştırılması
https://versus.com/tr/amd-ryzen-7-4800h-vs-intel-core-i7-10750h
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Soprano -- 8 Aralık 2020; 14:18:3 >
-
Laptopta ufak bir indirim yapılmış 1326 dolar şu an vergi ve kargo fiyatı hariç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet; vergi ve kargo ücreti de 372$ yapıyor sepette.quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drew
Laptopta ufak bir indirim yapılmış 1326 dolar şu an vergi ve kargo fiyatı hariç
Toplamda 1698$ ~ 13350₺ (7,85₺/1$)
Tr şartlarınca
Alternatif fırsat 1600-1700$ a
Makul fırsat 1500-1550$
Cazip fırsat 1450-1500$
Muhteşem fırsat 1350-1450$
Alev fırsat 1350$ ve altı.
Bu arada teslimatlardan birkaç gün sonra yatarsa vergi depozitolarını merak ediyorum.
Kargo sürüne sürüne hareket ediyor sanki. Hiç hareket yok. Umarım 20 sine kadar falan gelir.
Bende de durum aynı 5 gündür hareketsiz olarak bekliyor kargo.
-
o laptop 3 ay once almayı planladığım laptoptu arastırmadan önce. o seri ile ilgili izlemediğim video okumadığım br şey kalmadı. gel gör ki içine koyarlarsa koysunlar alınmaz
-
5 gündür update gelmiyordu. Dubaiden sonra direk arrived istanbul TR dedi bugün
-
Benim Chicago gözüküyor hala.
Benimki yola çıkmış. Eğer gümrükte problem olmazsa gelecek hafta elimde olur tahminen.
-
Gümrük işleri yarın hallolursa teslimatı haftaya kalır. Bugün hallolursa bir ihtimal cumartesiye kadar teslim olur. (İstanbul için konuşuyorum)quote:
Orijinalden alıntı: sensoyeralp5 gündür update gelmiyordu. Dubaiden sonra direk arrived istanbul TR dedi bugün
Büyük ihtimal Dubai'den gemi ile geldi.
Valla istanbulda değilim pazartesiye kalır muhtemelen.Dubaiden gemi ile nasıl gelebilir ki bu arada
-
Karadan yürütürseler gelir. 5 günde de olacak iş değil gemiyle. Bilgi güncellememis olabilirler. Diğer iki ürün de hala 5 Aralık hareketi ile duruyor ABD'de görünüyor..
Bu arada top Aramex , Yurtiçi ile anlaşmalı sanırım. Yurtiçi kargo uygulamasından "gönderiniz var" bildirimi gelince açıp baktım. Göndericisi Aramex olarak belge düzenlenmiş. Ahh ahh keşke iki gün geç gelse de UPS , DHL falan olsaydı.
Amerika'da kaldı kargo benim Californiada bir kere departed dedi 3-4 gündür hareket yok.
Dubai’den İstanbul’a kaç günde geliyor Kargo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X