< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AMAZON.COM.TR 100 TL / 30 TL İNDİRİM KOD RAMAZAN30 (5. sayfa)
-
-
Aramızda kalsın, 40 yaşındayım ama şu bebek biskuvisini kendim için de haftada 1 alıyorum,çayla sütle yemeye bayılıyorum. Çocuklar da öyle. Sağlıklı beslenmeye önem veren biriyim ama Eti Burçak Biskuvi,Damak Antep Fıstıklı Çikolata,Tuğba Kuruyemiş Cevizli İnciri, Ali Usta Antep Fıstıklı Burma Kadayıfı ve bu Hero Baby Organik Bebek Bisküvisini sık sık alıyorum ve yemeden duramıyorum. Tabi ellerinizden öperler 12 yaş altı 2 çocukla birlikte.
amazonHero Baby Organik Bebek Bisküvisi Ekonomik Paket 500Ghttps://www.amazon.com.tr/Hero-Baby-Organik-Bebek-Bisk%C3%BCvisi/dp/B084S2KF1D/ref=zg_bs_14102515031_6?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=MXSMDDMBYATMDVWVMCAC
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Biz de cicibebe tuketiyoruz ailecek, haftada 1 kg gidiyor cayin kahvenin yaninda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Eti Cicibebeyi bıraktım,Hero Baby Organik Bisküvi tercih ediyorum bayadır. İkisinde de paml yağı vs olumsuz katkılar var ama işte atın ölümü arpadan olsun diyorum dayanamayıp çayla tüketiyoruz. Çayı şekerli içmem yıllardır,yine de şekerli geliyor bu biskuviler bana. Bunda D3 ve demir vitamini var diyorlar,onu da bahane edip tüketiyoruz.
Ailede kanser geçmişi olanlar dikkat etmeli,bu tür palm yağı vb katkı maddeleri kanser hücrelerini arttırıyormuş. Ben azalttım kullanmayı,10 günde bir,15 günde bir alıyorum artık. Sarelle Nutella gibi ürünleri de en fazla ayda bir eve sokarak dengelemeye çalışıyorum bu katkı içeren ürünlerin zararını.
Stoktaki çayların çoğu Bergamot kokulu seveni var mı bilmiyorum ama kokusu çok kötü geliyor bunun.
-
Ben caykur altinbas ile harman yapıyorum gayet güzel oluyor. Sadece lipton earl gray ağır geliyor
yurtdışı Amazondan siparişim oldu, fakat amazon tr den hala bir siparişim olmadı. Site yapısı çok itici.
kupondan dolayı fiyatlara baktım fiyatlara yaklaşılmıyor , yayla mercimek fiyatı ile migros fiyatı aynı gördüm , başka alınabilecek bir şey bulamadım .
yağ fiyatı fahiş , ceylon çaylara yaklaşılmıyor bile , nar ekşisi bakayım dedim kaçtım ....
-
Azönce AGT den mesaj geldi. Kapiya kadar gelmisler fakat aldiğim unlar patlamis diye kendileri iade talebi olusturmuslar. Teslim etmeden geri gittiler dolayisiyla. Simdi nolacak? İade edilirse kullandigim kupon tekrar yuklenecek mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cumartesi sabah 9 gibi ödemeyi yapıp sipariş geçtim.
Sipariş esnasında ödeme ekranında İstanbul'daki adresime Prime Ekspres teslimat olarak Pazartesi teslim yazmasına rağmen 1 gün önce, Pazar günü öğleden önce 11.40 gibi AGT Kurye tarafından ürünler teslim edildi. Daha önce de aynı durum olmuştu,belirtilenden 1 gün önce teslim edilmişti.
Adres İstanbul,belirtmekte fayda var.İstanbul dışı farklı durum olabilir.
Hocam sizde milyarlarca insan gibi bağımlısınız.
Şeker bağımlısı.
Kendimden biliyorum.
Yemegin sonunda tatlı yememişsem sinirli oluyorum.mutlaka o tatlı yenecek ki keyifler yerine gelsin,
Kimisi alkol kimisi sigara bağımlısı olur.
Biz onlara bağlanamadık, şekere bağlandık
Aynen,hayatımda ortaokul 1'de sigara denedim 2 kere çektim bir daha içmedim.
Alkole de çocukluğumda babamın durumunu gördüğüm bildiğin için sanırım tepki olarak hiç başlamadım. Gerçi babam ben 15 yaşındayken alkolü bıraktı bir daha içmedi,bize de alışmamamız için hep nasihat ve uyarılarda bulundu.
Yemekten sonra en az 1 saat geçmeden tatlı yemem,çay içmem. Beni tatlı veya biskuvi yemeye çay itiyor. Çok çay içerim ve çayın yanında bişey olmadan içmekte zorlanıyorum. Lisede ve üniversitede kantin işlettim,üniversitede internet cafe işlettim. Bunlar çaysız olmayan ortamlar malum. Alıştık işte.
ne alınabilir ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky soulne alınabilir ?
Gıda ihtiyacı olarak ne almak istersiniz? Hangi ürünlerde indirim veya fırsat olmasını istersiniz?
Aynen, ortaokul ve lise döneminde okulu kırıp ne gezerdik.Arkadaşlar masa tenisi ve bilardo salonlarında duman altı olurken ben parklarda bahçelerde kız peşinde😎, plajda denizde yüzmelerde😇.
Ah 90'lar ah dolu dolu yaşadık ve gezdik..
Şimdi gençlere öyle cok üzülüyorum ki tarif bile edemem😢
Çayı şekersiz içenleri hep takdir etmişimdir.Şekerin vücuda verdiği zarar gerçektende çok büyük.
Bir ara şeker yerine alman tatlandırıcısı süssli vs. kullandım.Oda saglığa zararlı olduğu için bıraktım.Zaten şekerin verdiği hazzı vermiyor ve onun yerini asla tutmuyor.
Şimdi takita stevia kullanmaya başladım.beterin beteri varmış.alman tatlandırıcısından daha berbat çıktı.
İsmi tatlandırıcı ama tatlandırmıyor.
Ben de cok cay tuketiyorum. Bazen dusunuyorum sagliga zarari var mi diye
Stevia daha mı zararlı olduğu için yoksa tatlandırmadığı için mi beter çıktı dediniz?
Daha yüksek miktarlı kuponlar çıkıyor mu amazon'dan?
Hocam bir evin ihtiyacı olan akla ne geliyorsa..
-
Her evin ihtiyacı farklıdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X