Şimdi Ara

Amazon.com.tr alışveriş yapmayın ! Ücret İadesi Yapılmıyor !! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.446
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu hortlatmak gerekirse 30 Mayıs'da 36.000 liraya amazondan bir tv aldım. Kırık geldi ve değişim süreci başladı. 10 Haziran'da yeni tv yi yolladik diye kargo numarası gönderdiler. 2 saat sonra bir mail daha geldi bu kargo da hasarlı diye. Yani 2.tv daha bana ulaşmadan yolda başına bir şey gelmiş ne oldu bilmiyorum. Şimdi 20 Haziran'dan beri paramı almaya çalışıyorum. Şikayetvar da parasını alamayan yüzlerce mağdur var. Hakem heyetine verenlerle kaynıyor. Kimseye tek bir kelime cevap vermemişler ve Para iadesi yapmamışlar... Bende ismine güvenerek alışveriş yaptım ama sonuç ortada işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narki

Konuyu hortlatmak gerekirse 30 Mayıs'da 36.000 liraya amazondan bir tv aldım. Kırık geldi ve değişim süreci başladı. 10 Haziran'da yeni tv yi yolladik diye kargo numarası gönderdiler. 2 saat sonra bir mail daha geldi bu kargo da hasarlı diye. Yani 2.tv daha bana ulaşmadan yolda başına bir şey gelmiş ne oldu bilmiyorum. Şimdi 20 Haziran'dan beri paramı almaya çalışıyorum. Şikayetvar da parasını alamayan yüzlerce mağdur var. Hakem heyetine verenlerle kaynıyor. Kimseye tek bir kelime cevap vermemişler ve Para iadesi yapmamışlar... Bende ismine güvenerek alışveriş yaptım ama sonuç ortada işte.

Bugün onlarca mail attıktan sonra 1 cevap alabildim. " bankaya parayı gönderirken sistemsel bir sorun olduğundan dolayı süreç yeniden başladı. 10 iş günü daha beklemenizi rica ederiz" diye. Hafta sonralarınida katarsaniz 2 hafta daha ediyor. Toplamda 25 gün ediyor yani. Şikayetvar sitesi şikayetten yıkılıyor para iadeleri konusunda ama 1 tanesine bile cevap vermemişler. Konuyu açan arkadaşın attığı başlık gibi

Amazon'dan bir şey alırken 2 kere değil 22 kere düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 29 Haziran 2024; 17:34:45 >

• Ecnebi kakası olsun benim olsuncu tayfa amazonu öve öve Türkleri göme göme doymamış ama hala para iade bekliyorum laptop için 1 ay oldu şikayetim var yıkılıyor Amazon candır diyenlerin canı yanmamış belli 🤫

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Mami -- 8 Kasım 2024; 10:52:9 >
  • Dj_Mami kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam.. Bir Amazon aşkıdır gidiyor millet de anlamış değilim. 300-500 lira para iadesi alanlar yeri göğü inletiyor paramızı geri ödediler diye.. Haftalarca bekledim ettim de zar zor gönderiler.. Perişan ettiler beni

• Narki kullanıcısına yanıt

Ya benim iade mi onaylansın parayı geç yatirsin artık ben paradan da vazgeçtim geç gelsin. Kaç gün oldu ürün depoya teslim edileli sistemde hala depoya gelmesi bekleniyor diyor. Canlı destek cevapları oyalıyor. Emin ol burda Amazon diye makat patlatanlar zamanında ucuz ürün alıp iade talebi oluşturup ürün sizde kalsın iadeniz yapıldı diye kandırılan küçük hesapcı tayfa zusgdgvsahsv :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.