AGT ürünü iade etmeye karar vermiş. Kalitesiz amazon ise akşam evinizde oturun ürünü size getirecekler efendim bu kez kesin gelecekler diyor. Konuyu takip ettiğini söyleyip hiç bir konuda fikri olmayan amozonu alkışlıyorum. Bir firma bu kadar tırt olabilir. |
Amazon.com.tr Çiğ köftecilerden daha yavaş! İşte kanıtı: (2. sayfa)
-
-
Amazon açıldığından beri 100'e yakın sipariş verdim. Hepsi sorunsuz geldi valla. Amazon'u seviyorum.
-
Bunun fanla ilgisi yok internette dogru dürüst alışverebilecegin sitelerden biri amazon, hepsiburada ile beraber.. Trendyol , n11 gibi yerlerden alda saat tut kargom gelecek diye daha kapıya gelmeyen kargo firmaları var..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle yap o zaman. Ben bir konu hakkında bu kadar konuşsam heralde o konu dünyanın sonu falandır.
Ne kadar boş...
Sevgili arkadaşlar
Son durum şu:
Amazon her şeyi takip ettiğini ve ürünün teslim edileceğini hala iddia ediyor.
AGT ile iletişime geçtim. Yarım saat bekledikten sonra şunları sorum. Ürün cumartesi gününden beri sizde değil mi? Evet dedi. Üç gündür bekliyorum değil mi dedim. Evet dedi. Peki sizin adınız aynı gün teslim değil mi dedim. Aciliyet kaydı girdiler allah razı olsun...
AGT kargonun kuryesi "Benim akşam dağıtımım yok. Evdeyim. İstersen gel kendin al. Gelip kendin almazsan yarın iadeye veriyorum" diyor özetle.
3 gündür beklediğim kargo gelmedi.
Amazon kuryeye söz geçiremedi.
AGT kuryeye söz geçiremedi.
Amazondan memnun kalan arkadaşlara şunu söylemek istiyorum. Kargo firmanız işini düzgün yaptığı için farkında değilsiniz. Ancak amazon iktidarsız, yeteneksiz, güçsüz işlevsiz
Herhangi bir kurye ben ürünü getirmiyorum dediğinde yapabileceği hiçbir şey yok.
Son konuşmaların ses kaydını aldım. Farklı bir durum var ise amazon itiraz edebilir. Ben burdayım.
-
Getirmedikleri, görmediğim, dokunmadığım ürünün depoya ulaşması gerekiyormuş paramı geri almam için.
Henüz iade yapmıyorlarmış. Bunun sebebi ürünün sağ salim amazona ulaştıklarından emin olmamalarıymış.
Benim gözümün görmediği, elimin temas etmediği ürünün sağlamlığından sorunsuzluğundan banane?
İşte amazon bu!
Olur da pahalı bir ürün alırsanız ve siz de bu sorunu yaşarsanız başınıza geleceği söylüyorum! Amazon kargo şirketiyle aşk yaşarken siz bankaya taksit ödersiniz!
Pahalı bir ürün sipariş edecekseniz amazon'u tercih etmeden önce bir kez daha düşünün.
-
donanım arşivi forum😡 😡 Amazon'un umursamazlığı ve AGT Kargonun pisliği. 😡 😡https://forum.donanimarsivi.com/konu/amazonun-umursamazligi-ve-agt-kargonun-pisligi.620230/
-
Urun senin için depodan yola çıkmış, sende ürünü almadan sanırım iade talebi oluşturdun, hangi firma olursa olsun urun depo stoguna eline ulaşmadan sana iade yapmaz.. sanırım ilk defa internetten alışveriş yapıyorsunuz izlenimi oluştu bende..
Merhaba. Ürünü getirmediler. 3 gün gelmedi. Bende o halde paramı verin başka web sitesinden alacağım dedim.
Gün içerisinde getirmeyi vaat etmişlerdi. Hatta sabah 9-13 arası gelecekti güya. 3 gün gelmedi.
İadeyi yapan ben değilim. Yani kargocuyu görmedim bile.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X