Bildirim
Amazon.com Vita??
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yollamaz zaten o dedigin bazi urunler icin -
pal/ntsc sorunu olmaz ama arkadaşın da dediği gibi amazon.com türkiye'ye vita göndermiyor malesef. -
ebay dan alsak bi problem çıkarmı? -
gönderiyor mu diye denemedim de ama 150$'lık kullaklık almıştım gümrüğe takıldı ama herhangi bir vergi ödemedim elime ulaştı.göndermiyorsa zaten..vita da bölge sınırı yok!iyiymiş o.
ebayden alınsa bile kesin gümrüğe takılır..ama vrupadan gelicekse alınan bedelin üzerine %18 ekleyip hala Türkkye satış fiyatının altındayda iyi yani..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben almanyadan almayı planlıyorum amcama aldırıcam tr de 850-900 e geliyor her şey dahil galiba ama almanyadan 650 ye alabiliyoruz.. Birde indirime denk gelirsek değme keyfime :) -
quote:
Orijinalden alıntı: nuwanda87
gönderiyor mu diye denemedim de ama 150$'lık kullaklık almıştım gümrüğe takıldı ama herhangi bir vergi ödemedim elime ulaştı.göndermiyorsa zaten..vita da bölge sınırı yok!iyiymiş o.
ebayden alınsa bile kesin gümrüğe takılır..ama vrupadan gelicekse alınan bedelin üzerine %18 ekleyip hala Türkkye satış fiyatının altındayda iyi yani..
Vita kırılmadığı için sadece orjinal oyun oynayabileceğiz sanırım. Bu konuda bilgi verirmisiniz? Orjinal bir oyun alıp indirme gibi bir şansımız olurmu diğer oyunlar için?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X