Şimdi Ara

Amazon'da Inovaxis Cc22-200 Şarj Cihazı 2.2a Hızlı Sarj Type-C 12,21 + 4,90 TL Kargo ücreti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha 2 hafta önce ucuz kablo yüzünden 7 plus un soketi yandı arkadaşın 400 tl yan sanayi taktırdı.

Yani 30 40 a anker baseus blitzwolf almak varken 10 tl pazar kablosu aldığı için soketi yaktı anakartta yanabilirmiş telefoncunun dediğine göre. 30 tl kar edecem diye 400 den oldu

İşin özü ya gerçekten orjinal veya bilinen markalı kablolar, powerbanklar ve şarj kafaları alın

Küçük bi tavsiye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu markanın type c kablosunu aldım. O kadar yavaş şarj ediyor ki full şarj bir günde anca olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ocak ayında type c olanı almıştım. Kabloyu Aukey'in micro usb kablosuyla değiştirdim. Lg g4 telefonumu şarj ettiğimde telefonda hızlı şarj özelliği aktif hale geliyor. Diğer şarj aletinde hızlı şarj olmuyor. Neredeyse 1 yıldır kullaniyorum, gayet memnunum.

• Samsung S7 edge telefonum için aşağıda linkini verdiğim ürünü japon pazarından aldım 25 tl'ye. Ama telefonumda type-C olmadığı için 15 tl'ye de hızlı şarj kablosu aldım.

Sonuç: Gayet iyi şarj ediyor, beğendim.

Ekleme: 1 saat sonra bile ısınma olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 22 Aralık 2019; 14:12:22 >

• Bugün geldi ürün, hızlı şarj ediyor ısınma falan da yok ama kablo type c deyip micro usb göndermişler başka kablo kullandım, haber veren arkadaşa teşekkürler...

• Markayı daha önce kullandım. Düşük fiyatlı markalara göre (hitech,syrox vs) iyidir ama bir Baseus değildir.

• Urun geldi dandik hissi vermiyor micro usb tip aldim ilk note 5 te denedim acayip hizli sarj etti isinma olmadi ama bakicaz

• ev ucuz diye aldığım bu tür ürünlerden çöpe döndü ,güya orijinal samsung diye sattıklarından 2 tane almıştım kısa sürede elimde kaldı
    bundan sonra çok kaliteli bir tane almayı düşünüyorum ,bakalım kaliteli olunca ne olacak :)
  • 3000 liralık telefonu 10 liralık sertifikasız şarj aletiyle şarj eden kendine sıcak fırsatçı demesin.
    Verdiği zarar çok daha büyük.
  • Hızlı şarj desteklemiyor. Hızlı şarj destekleyen cihazlar 9V output verebilmeli. Bu 5V sabit.

• HK-416 kullanıcısına yanıt
    Evet çok önemli bir konuya değindiniz, Kablo kalitesi çok önemli, gerekli değilse kısa ve kalın bir kablo almak şarj süresini yarı yarıya indirebiliyor (Kablo direnci 1 ohm bile olsa 2 amperde 2 volt düşürür, 3.2 voltta şarj olamayacağı için akım azaltmak zorunda kalır telefonun şarj devresi). "Data kablosu" diye geçen uzun ince kablolardan şarj için çok şey beklenmemeli.
    Jacob Dykstrayoutube
    How USB Cable Quality Affects Charge Rate
    https://www.youtube.com/watch?v=6iotIvzqgyo

• HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiye edeveğiniz uygun fiyatlı usb kablo var mı? Bugün yarın alıcam

• gunners49 kullanıcısına yanıt
    Araştırın bence ben de arıyorum ucuza bulamadım daha. Bence şarj için kısa ve kalın bir kablo, data için ayrıca uzun ucuz (2-5 tl lik) bir kablo alınması daha iyi. Uzun ucuz kabloyla şarj ederken şarjın düştüğünü bile gördü bu gözler. Ama sonra sonumuz bu adam gibi de olabilir:

Bu satıcı resimdeki ürünü gönderiyorsa belki (teyit etmek lazım, Ohmmetre ile mesela satıcıya kablo direncini ölçtürüp sormak iyi fikir olabilir) düşünülebilir
    GittiGidiyor
    KISA POWERBANK KABLO MİCRO UÇ ŞARJ KABLOSU Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/kisa-powerbank-kablo-micro-uc-sarj-kablosu-495600174

Bana kalırsa evden kalın (18 AWG altında) 4 tane kablo bulup bir tane mikro USB şaseye (bozuk ama şasesi sağlam bir kablodan alınabilir) lehimleyip ucunada eski ve kırık bir mouse-klavye-oyunkolu vb. den aldığımız bir tane USB-A ucunu da lehimleyip kullanmak bile mantıklı geliyor.

Bu iyi şarj kabloları neden bu kadar pahalı satılıyor anlayamıyorum, içlerinde komplex masraflı hiçbir parça yok ama ederinin 5-10 katına satılıyor çoğu yerde. Bu da aslında mürekkep püskürtmeli yazıcılardaki 50 kuruş masraflı tonerin 50 liraya satılması mevzusuna benziyor. (Şu olay:https://www.youtube.com/watch?v=AHX6tHdQGiQ)

PS: Neden 18 awg derseniz AWG kablo tablosuna göre şarj için 2.3 amper üstünü destekleme oradan başlıyor:
    Amazon'da Inovaxis Cc22-200 Şarj Cihazı 2.2a Hızlı Sarj Type-C 12,21 + 4,90 TL Kargo ücreti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 24 Aralık 2019; 14:11:31 >

• Syrox marka aldım kargo dahil 29.90 type-c kablo general Mobile Samsung vs... Hepsini de hızlı şarj ediyor arkadaşlarında dediği gibi zaten aynı yuvaya giriyor hepside ha bu arada kablosu gerçekten kaliteli tavsiye ederim

• HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    hocam aynen katılıyorum usb kablo adaptör kadar önemli neredeyse bunu buram buram hissediyorum bu aralar. 5 liralık kabloyla 5 te 1 hız aldım dün . kaliteli hızlı kablolar da 50 lira falan . piyasada sayısı çok az olduğu için adamlara gebe kalıyoruz resmen . ne kadar maliyeti olabilir ki .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunners49 -- 24 Aralık 2019; 21:36:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.