Şimdi Ara

Amazon'da Inovaxis Cc22-200 Şarj Cihazı 2.2a Hızlı Sarj Type-C 12,21 + 4,90 TL Kargo ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon'da Inovaxis Cc22-200 Şarj Cihazı 2.2 Amper Hızlı Sarj Type-C 12,21 + 4,90 TL Kargo ücreti müthiş fırsat şu an hepsiburada da 59,90 TL

Cep Telefonu Duvar Şarjları Kategorisinde Çok Satanlarda 1.sırada

www.hepsiburada.com
    Inovaxis Universal Hızlı Şarj Cihazı 2 2A Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/inovaxis-universal-hizli-sarj-cihazi-2-2a-p-HBV000007ENPI

Amazon'da Inovaxis Cc22-200 Şarj Cihazı 2.2a Hızlı Sarj Type-C 12,21 + 4,90 TL Kargo ücreti

• Daha 2 hafta önce ucuz kablo yüzünden 7 plus un soketi yandı arkadaşın 400 tl yan sanayi taktırdı.

Yani 30 40 a anker baseus blitzwolf almak varken 10 tl pazar kablosu aldığı için soketi yaktı anakartta yanabilirmiş telefoncunun dediğine göre. 30 tl kar edecem diye 400 den oldu

İşin özü ya gerçekten orjinal veya bilinen markalı kablolar, powerbanklar ve şarj kafaları alın

Küçük bi tavsiye
  • Çok satılıyor olması alınabilir ve kaliteli olduğu anlamına mı gerliyor hocam? :)
  • Bana da pek kaliteli gelmedi kullanan var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markayı ilk defa duydum

• Alacak olanların Micro USB ihtiyacı varsa bu ürünü sepete eklesinler:
    https://www.amazon.com.tr/inovaxis-inv500-5-Inovaxis-Inv500-5-Kablosu/dp/B07FJFSMXF/
    Ekleme: Lightning kategorisinde ama fotoğrafta Micro USB yazıyor, artık hangisi gelirse
    Ekleme 2:https://www.amazon.com.tr/inovaxis-inv500-462-Inovaxis-Inv500-462-Kablosu/dp/B07F8YYYNK/
    Bu da tip C sanırım. Yedek olarak alınabilir, ölü fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 21 Aralık 2019; 18:21:35 >

• Iki tane aldım hemen :)

• Bir sürü model var ama samsung yok. Neden acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muratseker M kullanıcısına yanıt
    aynen samsung yok diye iptal ettim bende gelen kablo olmaz tahminimce ayrı ayrı markalar halinde satışa sunulmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firruzee

aynen samsung yok diye iptal ettim bende gelen kablo olmaz tahminimce ayrı ayrı markalar halinde satışa sunulmuş
    hocam fark etmez ki hespi aynı yuva aynı amper. farklı bi model gelemz hepsi aynı kablo yada başlık
  • Type c veya micro usb arkadaşlar telefon markasının ne önemi var uyar samsung yazmasına gerek yok

Ama kaliteli bişe geleceğine inanmıyorum 2 3 tl ye alınan kablo kalitesi malum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 21 Aralık 2019; 18:39:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    Simdi ben yazacaktim siz yazdiniz aynen kablo 2 cesit zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secovaleo -- 21 Aralık 2019; 18:40:21 >
  • Haber verene tesekkurler 1 adet ben aldim

• Dandik çin mallarına benziyor ama tabi bilmeden sallamıyayım...
  • Alan Arkadaşlara Geçmiş Olsun.

Aşağıdaki linkte aynı ürünü alan bir musterinin yorumu mevcut okuyunuz sipariş yorumunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DavlumBazlama -- 21 Aralık 2019; 20:2:36 >

• konuyu açtıktan sonra iki adet aldım hocam çok teşekkürler.
  • www.hepsiburada.com
    Inovaxıs Ekstra Power Inv-700 Samsung j2 -J5 -J7 2A Güçlü Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/inovaxis-ekstra-power-inv-700-samsung-j2-j5-j7-2a-guclu-sarj-aleti-p-HBV000000O5D3

Aynı markanın bir başka ürünü, burada da olumlu yorumlar var.

• bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Hocam attığınız ürünün yorumunu okudum örnek 2 yorum seçtim karar alacak arkadaşların sonuçta 3 liralik kabloyu 2000 Liralık telefona takmanın mantıklı Amazon'da Inovaxis Cc22-200 Şarj Cihazı 2.2a Hızlı Sarj Type-C 12,21 + 4,90 TL Kargo ücreti açıklaması olamaz.

• Demek istediğim ürünün iyi yorumu da var kötü yorumu da var. İnsanların harcaması bizi ilgilendirmez, ucuz diye at tımar seti alan insanların olduğu bir yerdeyiz.

Mecbur kalmadıkça almamak lazım bu tür ürünlerden. Kabloda oluşacak sorun çok önemli değil ama şarj adaptörü riskli.
  • INPUT: 100-240V 50/60 Hz 0, 35A Output: 5V-2.2A Max"

12 votda 1 a civarı olavilir yanıltmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.