Şimdi Ara

Amazon'da Lipton Earl Grey Dökme Bergamot Aromalı Siyah Çay Özel Seri 1000 GR 52,90TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ya oraya garibim bergomotu sıkıştırmışın 🤣.neyse hocam içen içer yeter bu kadar çay muhabbeti.

• Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Maksat muhabbetin olsun kal saglicakla. Bizi bu durumlara muhtac edenler utansin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şimdilik o alınmaz, bunu alırım vb. diyebilirsiniz. ekonomik çöküş bu süratle giderse, yakında ne bulursak onu içeceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samedsarp S kullanıcısına yanıt

aynen kankam.bu arada sarı paket lipton ile lipton filiz ile 2 demlik çay yap ayrı, aynı oranda çay ve su koy aradaki farkı anlarsın.sarı paketten dem çıkmıyor.ondan 2 kaşık koyarsın filizden 1 kaşık dene gör.

• Lipton ilk hasat harici kötü. İlk hasat 1 kaşık koy gayet yeterli dem çıkıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Caykurun bordo paketi cok guzeldi bu liptonlar yalan yok ucuz aldığım icin stokladim😀 simdi her şeyi soyletme burda 😀 sana katiliyorum kesinlikle.(bergamot harici🤣)

İşte bu stokçular yüzünden ülke bu halde

A101 deki. Doğuş üretimi Karadem nasıl bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 19 Mayıs 2022; 17:17:49 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Hahaha.Aynen hocam. 😀 Zami yapana bir yorum yapamayinca🤣

• Ben çayları karıştırarak içiyorum. Damak tadı tartışılmaz ama, içimi rahat aromalı çay sevenler için ideal. Çaykur Rize Turist - Lipton Earl Grey Dökme Bergamot Aromalı - Kaçak çay

• Alibrk A kullanıcısına yanıt
    Hocam kafa yapmasin ben Elazığ da calisrken sek kacak cay içerdim fenaydi. Bu hepsi bomba gibi olmasin🤣

Yok Hocam keşke kafa yapsa :) Sadece içimi çok hoş oluyor.

• Alibrk A kullanıcısına yanıt
    Ayni karisimi biz de kullaniyoruz. Farkli olarak Caykur un yeni filiz ini de karisima ilave ediyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.