amazon Lipton Earl Grey Dökme Bergamot Aromalı Siyah Çay Özel Seri 1000 GR https://www.amazon.com.tr/Lipton-Earl-Grey-D%C3%B6kme-1000gr/dp/B078GP5VN3/ref=sr_1_2?qid=1652960602&refinements=p_4%3ALipton&s=grocery&sr=1-2&th=1 |
Amazon'da Lipton Earl Grey Dökme Bergamot Aromalı Siyah Çay Özel Seri 1000 GR 52,90TL
-
-
25 Liraya satıldığında yüzüne bakmazdık...
-
dış güçleri boykot, çay almıyoruz. Cay yerine yerli milli sarıkız madensuyu için lütfen
-
-
peh bergamotlu çay mı içilir iğrenç
-
50TL'ye çay fırsat mı olur diyecektim ki birkaç gün içinde olmuş ne olduysa... Rabbim garibanın yardımcısı olsun.
-
-
bu çayı alırken tekrar tekrar düşünün.kokusunu tadını herkes kaldıramıyabilir kokusu tadı bana göre iğrenç.1 kere aldım 900 gr mı çöpe gitti.bidahamı aman aman.
-
Hahaha senin agzinin tadinyok hocam kusura bakma. Les gibi caylari icebilirsin. bergamot haaa en kalitelisi degil ama bu yorumu yapmak için cidden agzinin tadi olmamasi lazim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İç güçleri boykot, çay almıyoruz. Cay yerine yabancı mis gibi Coca-cola için lütfen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amazonLipton Earl Grey Dökme Çay 500Ghttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B00UAQNBOQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
-
hocam liptonun filizi birde extra demini içtim onlar çok güzel.ama bundaki koku dayanılmaz bana göre.leş gibi çay dediğiniz filiz çay ona göre yorum yapın.
-
-
extra dem ve filiz çok güzel.sarı paketin demi çıkmıyor ve bu arada bende sağlam çay içicisiyim.eeee sen bu leş gibi çayları neden aldın bergomot yok arasında
-
Bergamot stoğum vardi zamin akşamı babamgile stok yaptim 🤣🤣 ah seni şakacı.
stoğunu göster inanayım 🤣.o bergomotları görmek istiyorum çayın kralını 🤣.
-
Tamam kanka kilerden çekeceğim buraya da atarim. İlla bizi stokculuktan içeri attiracaksin🤣🤣
tamam kardeşim inandım atmana gerek yok ta 🤣 aklıma bişey takıldı.babangile neden hiç bergomotlu almadın 🤣.şimdi sen onlara bendeki stoklardan vericem dersin.şaka bi yana gerçekten hoşuma gitmiyor internette araştır tadını kokusunu beğenmiyen bi hayli fazla.
-
-
Bak orada kral gibi duruyor hepsinden bir tik yukarida. Cidden simdi.stogu görünce 1 yil yeter galiba🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
25 Liraya satıldığında yüzüne bakmazdık... |
Benzer içerikler
- coffy bedava kahve
- beşler nostalji sucuk
- bim çiğköfte fiyatı
- afyon eko sucuk yorumları
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- telegram indirim kanalları
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X