Şimdi Ara

Amazon'da Lipton Earl Grey Dökme Bergamot Aromalı Siyah Çay Özel Seri 1000 GR 52,90TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 25 Liraya satıldığında yüzüne bakmazdık...

• dış güçleri boykot, çay almıyoruz. Cay yerine yerli milli sarıkız madensuyu için lütfen

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Amazon'da Lipton Earl Grey Dökme Bergamot Aromalı Siyah Çay Özel Seri 1000 GR 52,90TL 

• peh bergamotlu çay mı içilir iğrenç

• 50TL'ye çay fırsat mı olur diyecektim ki birkaç gün içinde olmuş ne olduysa... Rabbim garibanın yardımcısı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu çayı alırken tekrar tekrar düşünün.kokusunu tadını herkes kaldıramıyabilir kokusu tadı bana göre iğrenç.1 kere aldım 900 gr mı çöpe gitti.bidahamı aman aman.

• Serkan4554 S kullanıcısına yanıt
    Hahaha senin agzinin tadinyok hocam kusura bakma. Les gibi caylari icebilirsin. bergamot haaa en kalitelisi degil ama bu yorumu yapmak için cidden agzinin tadi olmamasi lazim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İç güçleri boykot, çay almıyoruz. Cay yerine yabancı mis gibi Coca-cola için lütfen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samedsarp S kullanıcısına yanıt

hocam liptonun filizi birde extra demini içtim onlar çok güzel.ama bundaki koku dayanılmaz bana göre.leş gibi çay dediğiniz filiz çay ona göre yorum yapın.

Hangisihocam? 🤣🤣Saglam bir cay icicisiyimdir. Bilirim yani hepsinin tadini..

extra dem ve filiz çok güzel.sarı paketin demi çıkmıyor ve bu arada bende sağlam çay içicisiyim.eeee sen bu leş gibi çayları neden aldın bergomot yok arasında Amazon'da Lipton Earl Grey Dökme Bergamot Aromalı Siyah Çay Özel Seri 1000 GR 52,90TL Amazon'da Lipton Earl Grey Dökme Bergamot Aromalı Siyah Çay Özel Seri 1000 GR 52,90TL Amazon'da Lipton Earl Grey Dökme Bergamot Aromalı Siyah Çay Özel Seri 1000 GR 52,90TL 

Bergamot stoğum vardi zamin akşamı babamgile stok yaptim 🤣🤣 ah seni şakacı.

stoğunu göster inanayım 🤣.o bergomotları görmek istiyorum çayın kralını 🤣.

Tamam kanka kilerden çekeceğim buraya da atarim. İlla bizi stokculuktan içeri attiracaksin🤣🤣

tamam kardeşim inandım atmana gerek yok ta 🤣 aklıma bişey takıldı.babangile neden hiç bergomotlu almadın 🤣.şimdi sen onlara bendeki stoklardan vericem dersin.şaka bi yana gerçekten hoşuma gitmiyor internette araştır tadını kokusunu beğenmiyen bi hayli fazla.

Onlar sevmiyor cidden. Biz seviyoruz zaten 2 kisi 2 paket bergamot 3 4 ay gidiyor. Diger paketi de dün acmisiz.yalan yok. çöpten bulamadım paketini yoksa onu da paylasacaktim😀 Amazon'da Lipton Earl Grey Dökme Bergamot Aromalı Siyah Çay Özel Seri 1000 GR 52,90TL

• Bak orada kral gibi duruyor hepsinden bir tik yukarida. Cidden simdi.stogu görünce 1 yil yeter galiba🤣

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.