Şimdi Ara

Amazon’da market ürünlerinde Ramazan’a özel indirim başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon’da market ürünlerinde Ramazan’a özel indirim başladı
    Amazon.com.tr, Ramazan Ayı’na özel indirim kampanyası başlattı. Ramazan ayı kalabalık sofralara vesile oluyor. 1 Mart’ta başlayacak Ramazan ayına hazırlık yapmak isteyenler için yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Ayrıca Bkz.Amazon Prime Gaming Şubat 2025 oyunları: Tam 20 oyun ücretsiz

750 TL ve üzerine yüzde 20 indirim

Amazon’da bugün başlayan kampanya ile 750 TL ve üzeri gıda alışverişlerinizde indirimlere ek olarak sepette yüzde 20 indirim uygulanıyor. Fırsattan yararlanmak için kampanya sayfasını ziyaret edip linkteki ürünlerden dilediğinizi sepetinize ekleyip ödeme aşamasına geçmeniz yeterli.

Kampanya sayfası: Amazon Ramazan Fırsatı 

Ramazan ayına özel yüzde 20 indirim kampanyası 23 Şubat’ta sona erecek. Bakliyat, çay, kahve, içecek, yağ, atıştırmalık, içecek, tatlı, kuruyemiş gibi ürünleri yüzde 20 indirimli olarak satın alabilirsiniz. Bu sene Ramazan ayı 1 Mart'ta başlayacak ve 29 Mart'ta sona erecek.

Kampanya sayfası: Amazon Ramazan Fırsatı

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• Amazon boykot bu arada sunroof olmayan müslümanlar için ufak bir hatırlatma

• Fiyatlar çok iyi, bu ürünleri diğer sitelerde daha yüksek fiyatlara görmemek için şimdiden sipariş vermek lazım sözde Müslümanlar çoktan stok yapmaya başlamıştır.

• gidi G kullanıcısına yanıt
    Bu yahudi sevicilerden bide Ramazan paketi alınmaz hicbise alınmaz .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rastomm R kullanıcısına yanıt
    geçmişte çok alışveriş yapardım ama 7 Ekimden sonra pahalı bile olsa boykot olmayan ürünleri tercih ediyorum. Zaten büyük firmalar sermaye gücünü kullanarak fiyat kırıyor. Bu tuzağa düşersek, alternatifler öldüğünde istedikleri gibi at koşturacaklar

• Sepetteki ve listemdeki ürünlere bakıyorum özellikle son 2 hafta her gün yani özetle yine fiyatları şişirip indirmişler. hiç indirim yok demiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.