Şimdi Ara

Amazon'da PS5 Slim 1 TB oyun konsolu indirime girdi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
7.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sony Playstation konsollarının Türkiye'de dağıtımı için Bilkom'la anlaştı yani şu an resmi ithalatçısı Bilkom oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 21 Temmuz 2024; 10:53:54 >
  • Xbox series x almak çok daha mantıklı. Bin liraya oyun alamıyorsanız kesinlikle ps5'e bulaşmayın.

• mct2002 kullanıcısına yanıt
    İptal ettiniz mi bende yeni farkettim, çarşamba teslim olacak ürün?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hknkuL kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız aldınız mı ürünü? Garantisi neymiş hocam tam olarak?

• Benim kargolanmadı ürünüm cumartesi teslimat yazıyor. Firma ile iletişime geçtim esse teknoloji garantili yazmakta. Amazon ile iletişime geçtim sorun olmaz denildi. Amazon müşteri açısından daha olumlu baktığı için daha iyidir diye düşünüyorum. Açıkcası ps5 için yurtdışına çıkıp almayı düşünüyordum aşağı yukarı 2 kol ve gidiş geliş fiyatı pay biçerek hesapladım (gürcistan) 18750 mantıklı geldi bana. Esse teknolojiyi nette arattığımda sony ithalatçısı görünüyor servis hizmeti sağlıyor olarak yazmakta hangi ürünleri yetkili olarak kapsıyor bilmiyorum. Firmaya tekrar yazdım garantilik durumu nasıl vs diye cevap bekliyorum ama iptal etmeyeceğim sanırım.

• Sawasson kullanıcısına yanıt

Geldi mi ürününüz?

• hknkuL kullanıcısına yanıt
    Yok hala gelmedi aras kargoda beklemede gözüyor, sizde mi satın aldınız?

• Sawasson kullanıcısına yanıt

Evet iptal etmedim. Bugün kargoya verildi benim cumartesi teslimat görülüyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.