|
Amazon'da PS5 Slim 1 TB oyun konsolu indirime girdi! (2. sayfa)
-
-
çift kollu 16-17 bin bandında iken PS5 mi alsam monster mı alsam diye düşünürken.
İyi ki monster tulpar i7 aldım 8 gb ekran kartı 32 gb ram
bir de amazondan 2. ssd alıp takviye yaptım.
temiz temiz koruyorum bakımlarınıda yaptırıyorum.
fifa24 mis gibi oynuyorum kollarla
oyun imkanı steam - eagames - epic games - rockstar ne istersem var nerde indirim ben oradayım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 19 Temmuz 2024; 22:17:21 > -
ithalatçı garanti ps5ler hangi gümrükten çekiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyiki de monster mi
hayırdır senin kötü tecrübelerin var sanırım?
-
amazon üzerinden dün akşam gönderdiğim garanti sorusuna hala yanıt alamadım. bu firma bu işi beceremeyecek sanıyorum. direkt olarak bu adamlara ulaşıp garantisinin ne olduğunu öğrenebilen oldu mu?
-
Bende aynı şekildeyim. İlk aradığımda müşteri temsilcisi türkiye garantili olduğunu söyledi. Burada yazılanlardan sonra tekrar aradım yurtdışından geleceğini söyledi 120 gün garanti var bitincede biz destek sağlayacağız sorun yok dedi. Satıcı türkiyeden görünüyor dedim cevap alamadım ama ikisinin dediği de birbirini tutmadı.
şuan müşteri hizmetlerinin verdiği cevap bu şekilde..
Beklediğiniz için teşekkür ederim(CE Sertifikalı, Avrupa)
olduğu için ithalatçı garantili ancak Sony Türkiye de destek olmakta ayrıca bizler de teknik servisten alacağınız değişim onay belgesi ile 2 yıl garanti vermekteyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkuL -- 20 Temmuz 2024; 13:35:13 > -
kaçak köçek gelen ürünlerdendir
Ürün Bilkom garantili değil, ithalatçı garantili. Zaten bu fiyatlarda normalde de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PS5 alırsanız call of duty warzone ve pes2024 bedava hemde online bu oyunları doya doya hiç bir abonelik ve satın alma bedeli ödemeden doya doya oynayabilirsiniz.
-
Noldu zorruuna mı gitti ne rahatsız ettiiiiii
Bilkom hariçi alınırmı muamma, kol yada ps5 bozulursa muhattap kim ?
-
Slmlar nasil oynuyoruz onlari ps üyelik alınca mi? Benim slim olmayan cdli var üyeliğim yok o yüzden dijital ps bilgim yok
Kuponla mi satıldı kupon neredeydi?
Ne gibi bir tecrübeniz var monster firmasıyla ne yaşadınız? daha önce aldığınız bir cihazda teknik bir sorunmu oldu satış sonrası hizmetlerde kötü deneyim mi oldu?
niye zoruma gitsin de verdiğiniz cevaplara bakılırsa yaş ortalamanızın düşük olduğunu tahmin ediyorum. Boşver sen haklısın, aç sen oyna playstationını meyve suyunu iç karneleride aldınız evdesiniz mis gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 20 Temmuz 2024; 18:36:5 > -
Yo şaka değil Türkiye burası Ekmek 20₺.Bütün Dünyada( Gelişmiş medeni Ülkelerde) 70$ 70€ standart hiç değişmiyor Bizim gibi Ülkelerde ise bu işler zengin işi olarak görülüyor oysaki okula giden çocuklar harçlıklarıyla bakkaldan ekmek alır gibi alabiliyor.
Mantıklı yorum.
Sony Türkiye pazarından çekilmedi mi resmi ithalatçı mi kaldı.
Merhaba Hocam. Ps5 cihazınızda normal eposta ile hesap açıp oturum açın. Oyun mağazası içinde ücretli oyunlar olduğu gibi ücretsiz oyunlar da mevcut. Örnek olarak call of duty warzone (normal call of duty lerden farklı) e football 2024, Destiny, fortnite, rocket league, call Guys bunlar hep online tabanlı ücretsiz oyunlar herhangi bir abonelik ihtiyacın olmadan bedava oynayabilirsin. Bu oyunlar ps5 e vakit ayıramayacak benim gibi oyuncular için bulunmaz nimet. Call of duty warzone o kadar iyi ki paralı oyunların online kısmından bile BENCE daha iyi. Çünkü içi oyuncu kaynıyor. Oyunu açınca 30 40 saniye içinde oyuncu buluyor karşılaşma başlıyor. Ayrıca oyun mağazasındanda kelepir fiyata oyun bulunca yapıştırıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X