daha önce açıldımı bu konu bilemiyorum ama bugünlerde bir avr almak istiyorum, amazondaki makul fiyatlarda ilgi çekici oluyor.. yamaha rx v 465 298$, kargo ile sanırım 350 $ ı bulur sizce değermi ? değdiği gibi bana ulaşırmı ? gümrükte problem olurmu ? veya 50, 100 tl daha ver git şuradan al diyebilceğiniz bir yer varmı ? şimdiden teşekkürler.
Bence 765 daha iyi seçenek özelilkleri bakımından
Amazon tr ye bu tür ürün gönderimi yapmıyor.
bilgilendirme için teşekkürler.. peki uygun fiyatta nereden bulurum ? spot olarak mesela ?
Spot hakkında bilgim yok ama piyasada kalite ürünleri uygun fiyata alabileceğiniz bir kaç yer MediaMarkt (Ben burdan aldım ama dikkat etmeniz gereken, her şube de farklı fiyat var en düşüğünü bulup pazarlık yapın mutlaka fiyat iniyor.) GSA Elektronik, SRC Elektronik, CD-Bank ( bu 3 yer sırasıyla Ankara,İzmit ve Bursada ben alışveriş yapmadım ama forumda çok fazla sayıda memnun kullanıcı var). Ve tabiki imkan varsa yutrdışından gelen birisi , Garantisiz bir cihazınız oluyor ama aradaki fiyat farkını görünce ilk fırsatta değerlendirmeyi düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SertaçS
Amazon tr ye bu tür ürün gönderimi yapmıyor.
Karbonfiber kablo koruması gönderiyorda bu ürünümü göndermiyor ilginç
Merhabalar, Bende amazon'dan CD alacaktım fakat sıra ödeme yapmaya gelince gönderemiyoruz diye uyarı çıktı, yani amazondan cd bile alamıyoruz. Saygılar
Arkadaşlar uçmayın lütfen Amazondan alacağınız anfi en az 8-10 kg. Bunu kargosu bir dolu tutar.Üstelik gümrükte elektronik çihazda kargo ile gelenlerde inceleme yapıyorlar Türkiyede fiyatı 300 USD den yüksek ise. Çok miktarda verg,i yüklüyorlar dolayısıyle cihaz gümrükte kalıyor. 500 TL sına 1000 TL gibi vergi çıkıyor. Buradan almak en hayırlısı. Arkadaş yazmış bestbuy ve mediamarkt ve yerli diğer satıcılardan alın.Başınız ağrımasın. 00
bence görmeden denenmeden cihaz alınmaz ikinci el sitelerini takip edin muhakkak ihtiyacınızı karşılayacak anfi uygun fiyata karşınıza çıkacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme