Şimdi Ara

Amazon'dan bir ilginç dizi daha: Undone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netflix'in en dişli rakiplerinden olan Amazon Prime Video, orijinal dizi kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. Prime Video'nun önümüzdeki ay izleyicilerle buluşturmaya hazırlandığı Undone dizisi için ilk fragman paylaşıldı. Undone, özgün animasyon stili ve ilginç konusuyla dikkat çekiyor.

Undone, hayati tehlike atlattığı bir araba kazasının ardından zamanda yolculuk yapabildiğini keşfeden Alma isimli genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Alma, bu yeni kabiliyetini kullanarak babasının ölümünün ardındaki gizemi çözmeye çalışacak. Ayrıca fragmanda da gördüğümüz gibi Alma'ya bu yolculuğunda yine babası önderlik ediyor. Yani epey enteresan bir bilim kurgu hikayesi bizi bekliyor diyebiliriz.

Undone'ın başrollerinde Rosa Salazar (Alita: Battle Angel) ve Bob Odenkirk (Better Call Saul) gibi iki önemli aktör yer alıyor. Dizinin yapımcılığını ise son yılların popüler animasyon serilerinden olan BoJack Horseman'den tanıdığımız Bob-Waksberg üstleniyor. Undone hem oyuncu kadrosu hem de yapımcı-yazar ekibiyle şimdiden izleyicileri heyecanlandırmayı başardı.

Amazon Prime Video son zamanlarda çektiği başarılı dizilerle izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Özellikle de geçtiğimiz hafta yayınlanan The Boys, şu anda internetin en çok konuşulan dizisi konumunda. Süper kahraman hikayelerine farklı bir bakış açısı getiren The Boys'u hala izlemediyseniz şiddetle tavsiye ediyoruz.

Amazon Prime Video'nun ülkemizdeki fiyatı ilk altı ay için 3 Euro, sonrası içinse 6 Euro olarak belirlenmiş. Prime Video üyeleri ayrıca Twitch Prime üyeliğine de sahip oluyor.

Undone, 13 Eylül 2019'da yayınlanacak. 

• Amozon güzel hamleler yapıyorlar ya devam lan netflix'e rakip olursunuz yakın zamanda

• Bilim kurguymuş. geçiniz... Bu safsatalara rağbet kaldı mı. Tek gerçek dindir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E

Bilim kurguymuş. geçiniz... Bu safsatalara rağbet kaldı mı. Tek gerçek dindir.
    Elindeki alet ilimle değil bilimle yapıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee bu direk Life is Strange olmuş :)

• Aldım listeme güzele benziyor izlenir.

• The Boys son yıllarda izlediğim en iyi diziydi. Netflix gibi her gün yeni dizi yapacaklarına yılda birkaç tane The Boys kalitesinde dizi çekseler yeter. The Expanse'i de bünyelerine kattılar zaten. Prime Video dijital platformların HBO'su olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cidden güzel bir diziye benziyor. Merakla bekliyorum

• zibilyon tane var bu hikayeden. dh yönetimi yine şaşırtmadı, para için clickbait haber yapmaya devam...

• quote:

Orijinalden alıntı: DragonLive

Elindeki alet ilimle değil bilimle yapıldı

Alıntıları Göster
    Ilim ve bilim eş anlamlıdır.

• GAMBIT G kullanıcısına yanıt
    Bende son bölümünü izlicem bugun, bunun haricinde hannah izliyorum, Baska dizi tavsiyeniz var mı prime da?

• değildir
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Orijinallerinden The Marvelous Mrs. Maisel, Tom Clancy's Jack Ryan, Homecoming, Forever, Goliath önerebilirim. Bunların haricinde bünyesinde The Office, Parks and Recreation, Community, Fleabag var galiba. Güzel dizilerdir.

• Bir dizi konusu yine evrilip çevrilip dine getirilmiş. Beyler yeter ya, kimse sizin kıyaslamalarınızı ya da inançlı / inançsız olmanızı önemsemiyor. Kafa ütülemeyin artık gerçekten sıkıyorsunuz her konuda kılık değiştirmiş farklı tipler.
  • Puanlar çok iyi gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: GAMBIT

The Boys son yıllarda izlediğim en iyi diziydi. Netflix gibi her gün yeni dizi yapacaklarına yılda birkaç tane The Boys kalitesinde dizi çekseler yeter. The Expanse'i de bünyelerine kattılar zaten. Prime Video dijital platformların HBO'su olabilir.
    Öyle olmuyor işte adam akıllı 3 tane dizi var hepsini 2 haftada izledim bitti şu an amazonda izleyecek birşey bulamıyorum ve iptal etmek üzereyim , netflixde hiç böyle bir sıkıntı olmuyor ne kadar dandik yapımları çokta olsa her zaman izleyecek birşey buluyorum , amazon , netflixin tırnağı olamaz. Muhtemelen 2. defa iptal etcem prime ı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.