Amazon Prime gerçekten verilen her kuruşu fazlası ile hak ediyor, Umarım müzik uygulamasınıda Türkiye'de kullanıma sunar yakın zamanda. |
Amazon'dan dev hamle: Disney Plus'ın yayınlamadığı Atatürk filmi ve dizisi Prime Video'da yayınlanacak! (2. sayfa)
-
-
Disneyle işim olmaz. Zaten pahalı diye iptal etmiştim, bir de Atatürk düşmanlığından dolayı hiç şans vermem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yine mecbur 2 aylık prime almak zorundayız
-
Adamlar ticari bir hamle yapıyor. Millet neredeyse oww yeahhh Atatürkçü Amazon işteee buu !
Dağ başını duman almış diye Amazon binasına yürüyüşe geçecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 29 Ağustos 2024; 14:36:13 > -
Yunan-Arap kırması kimdir? Belge ve delillerle iddianızı destekler misiniz?
-
Prime aboneliğimizin en çok işe yarayacağı an geliyor galiba. Bu filmi izleyeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şirketin ermeni yunan lobilerine yaranma politikası da bir politikadır. Yani evet film şirket politikaları yüzünden yayınlanmıyor bunda bir yanlış yok, zaten şirketin politikası bu lobilere yaranmak.
fetocu degilim aninda iptal ettim amazon uyeligini. disneyden yillik yeni uyelik aldim
jeff bezos tarihin en buyuk ataturkculerinden, konunun parayla falan kesinlikle alakasi yok bu ulkede bi dincileri bir de ataturkculeri gude gude bitiremediler ahahahah
yoo ben dizi iptal olur olmaz yillik uyelik aldim disneyden, simdi yillik bitiyo tekrar alcam
bi onceki yorumumda kastettigim kitle bu iste
Dediğin kişiye baktım, iş adamıymış. Ben bu adamları tanımak zorunda mıyım? Bana Abdülhamit'ten önceki Padişahları saysana. Babası, amcası, dedesi... Ama hiçbir yere bakmadığına, kafandan yazdığına yemin edeceksin.
Öteki trolist arkadaşın da yazmış. "Ticari gaygıyla dizi başladmışlardır..." siz niye rahatsızsınız? Bu tip haberler çıkıyor atıyorum Ahmet dizi çekecek. Göz ucuyla habere bakıyorum, tıklayıp okumuyorum bile, bana ne deyip geçiyorum. Sizin rahatsızlığınız nedir?
-
Herkese laf yetiştirmişsin, kışkırtmışsın. Neden bu kadar tutuştuğunu anlayamadım. Atatürk düşmanlığın varsa söyle, onu bilelim.
-
Bugün ne bayramı? Bu zafer kazanıldı, diğer uluslara da örnek oldu. Onlar da bağımsızlığını kazandı. Diğer uluslardan kasıt özellikle Orta Doğu ülkeleri. Düşünsene bu zafer hiç olmasaydı İsrail'in yani Siyonistlerin işi ne kadar kolay olurdu.
AKP'liler bile ne diyor, Fetullahçılar CIA için hizmet ediyor. Fetullahçıların % 99'u bunun farkında mı? CIA bütün yumurtaları aynı sepete koyar mı? Atıyorum CIA Fettullahını Mossad gördü. Dur ya biz de şuraya bir tezgah kuralım demez mi?
-
ahahhahahahahahaha jeff bezosu tanimiyor adam ahahhaahhahahahahah ama grlmis 'ni virsi imizindi vir' ahahahahahhaahhahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmncyr -- 30 Ağustos 2024; 18:49:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X