Şimdi Ara

Amazon'dan FM 12 Satın Aldım Steam Key'i Kabul Etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar amazonda fm 12 indirimi var diye satın aldım.Mail adresime bir mail geldi "Order Revision (XXX-XXXXXXX-XXXXXXX)‏" diye. Ben bu keyi steamden aktif etmek için yazdığımda yanlış key diyor. Yardım edebilecek biri varsa yardım etsin lütfen param boşa gitmesin.

• Güncel
  • Key maile gelmiyor. Bana gelmedi.
    Keyini öğrenmek için Amazona giriş yap.
    Sağ üstte Your Account a gir.
    Digital Content bölümünde Your Games and Software Library var. Tıklayın.
    Keyiniz orada yazıyor.

Order Revision sipariş kodu heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mecnun Ç. -- 11 Mart 2012; 14:28:19 >
  • Kardeş Review & Purchase bölümünde bir hata aldım. Sonra tekrar denedim yine aynı hatayı verdi. Ve sonra mail adresime bir mail geldi ve yukarıdaki key dediğim şey yazıyordu. O ürün koduymuş. Games library'e girdiğimde hiçbirşey yok. Amahttp://www.amazon.com/SEGA-40833anager-20121-Football-Download/dp/B005WLRO4M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331468819&sr=8-1 buraya girdiğimde Football Manager 2012 [Download] yazısının üstünde "Instant Order Update for Mert. You purchased this item on March 11, 2012. View this order." yazıyor. Tekrar Buy a tıkladığımda ise Review & Purchase e gönderiyor direk. Orda da şu yazıyor:

This is a duplicate order.
    You have an order for this product in process. For your protection we are performing security checks which may take up to 4 hours. View this order.

Hiçbirşey anlayamadım bu işten. Kartım Fix Kart.

• Mert Anında Sipariş güncellendi. Siz 11 Mart 2012 tarihinde bu öğeyi satın aldı. Bu sipariş bilgileri

Bu yinelenen bir emirdir.
    Bu süreç içinde, bu ürün için sipariş var. Güvenliğiniz için biz 4 saat kadar sürebilir güvenlik kontrolleri yapmaktadır. Bu sırada görüntüle.

google böyle çeviriyor.
    İngilizce bilen biri lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mecnun Ç. -- 11 Mart 2012; 14:51:25 >
  • Şimdi böyle bir hata aldım:

Sorry, processing is taking longer than expected.
    Please do not reorder this item.
    Game and Software downloads go through extra verification that may take up to 4 hours.
    This process is in place to prevent unauthorized orders on your account.

Click here to check your order in Your Account

Once your order is complete, we will send you the link to access your purchase
    to your registered e-mail address.
    Please contact us for more information or to cancel your order.

eğer sende burdan alışveriş yaptıysan adım adım anlatır mısın bana?
  • onaylama süreci uzadığı için özür diliyorlar, siparişi iptal etmeyin diyor. en az 4 saat bekle diyor senin siparişin tamamlanmış aldığın şeyi indirmen için link felan mı yollayacaklarmış mailine bir bak.
  • Mailde şu anlık birşey yok bekliyeceğim artık.
    https://www.amazon.com/gp/css/order-history?ie=UTF8&ref_=dsv_wfw_order_history_retail ve bu linkte 4 adet football manager 2012 var. 4 adet mi sipariş vermişim yani? 4 kez denedim hepsinde hata aldım. fazladan para gitmez inşallah. :S
  • Güncel.
  • 4 kez satın alma işlemi yapıp hata aldıysan ve sonunda olduysa ve siparişi ödediysen 4 adet almışsındır. sorun etme key'i satarsın çok kolay bi şekilde
  • hepsinde bi sorun meydana gelmiş anladığım kadarıyla. inşallah halledemezler ne diyim. :D
  • kardeş bende aldım 3 kere denedim ilk ikisi aynı karttı onlarda ünlem işareti koydular yani kartta para yok sanırsam diğerinde ise sana yazıalnların aynısı var 4 saat bekleyin işlemi iptal etmeyin falan diyor sakin ol bakalım bende almam almam diyordum arkadaş ben ödeyecem diyince aldım
  • Bekleyip sonuca bakacam. Bursa da oturan bir hayırsever bulursam parayı nakit olarak ödeyip ona aldırıcam. :D
  • Bende sorun çıkmadı keyi siteden alıyosun mail falan vermiyor şuan indiriyorum
  • bende 4 tane football manager 2012 gözüküyo hepsinde (!) ünlem işareti var.
  • bende 2si ünlemli ama kart galiba paypayı desteklemediği için yada parakart oldugu için çekmedi son ihtimal içinde para yok merak etme ünlem oldugu sürece senden para çekemiyorlar
  • tamam teşekkürler dostum rahatladım. başka bir kartla deniyeceğim :)
  • Benimde başıma geldi amazonda fm 12 indirimi var diye satın aldım.Mail adresime bir mail geldi "Order Revision (XXX-XXXXXXX-XXXXXXX)‏" diye. Ben bu keyi steamden aktif etmek için yazdığımda yanlış key diyor. Yardım edebilecek biri varsa yardım etsin lütfen param boşa gitmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

Benimde başıma geldi amazonda fm 12 indirimi var diye satın aldım.Mail adresime bir mail geldi "Order Revision (XXX-XXXXXXX-XXXXXXX)‏" diye. Ben bu keyi steamden aktif etmek için yazdığımda yanlış key diyor. Yardım edebilecek biri varsa yardım etsin lütfen param boşa gitmesin.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mecnun Ç. -- 12 Mart 2012; 22:48:14 >
  • bu akşam alıcaktım başka kartla ama indirim sona ermiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.