Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
284.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Aldim almasina da, 7 Ocak diyor stokta olmasina ragmen. Ne is? =)

Amazonglobal prioty express kargo secmedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazurat

Genelde yılbaşında Gümrükler sıkıntılı olur. Bizim urunlerde gumrukte duracak gibi.

Aslında geç gelse de olur 😊 80$'a kadar iade alırsak çok tatlı olur

28'inde filan gelsede olur yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Ben biliyordum bende şans yok arkadaş, hala not yet shipping yazıyor , ne bahtsız adamım.

Kardeşim ben adresi yanlış girmişim kartın bağlı olduğu. Ondan çekim yapmamışlar kargoyu bekletmişler ben halledene kadar. Gece 23.00 te yapmıştım siparişi. Şimdi iptal edip yeni sipariş verdim doğru adresle, sende verdiğin bilgileri bir kontrol et istersen, teslimat 27 si oldu ama şu anda bilgin olsun, sen adrese bir bak

bende bir yanlislik yok, tamamen amazon ile alakali, zaten yollama parasini iade etmisler, yine bir problem cikarsa hediye ceki vs vereceklermis. simdilik 474 dolar gözüküyor toplam siparis bedeli.

Item(s) Subtotal: $399.99
    Shipping & Handling: $0.00
    -----
    Total before tax: $399.99
    Estimated tax to be collected: $0.00
    Import Fees Deposit $80.00
    Gift Certificate/Card Amount: -$5.00
    -----
    Grand Total: $474.99

ben gerci fiyatinda degilim ne güzel 24 aralikda gelecekti, simdi 27 gözüküyor o da emin degilim hala not yet shipped yaziyor. adamlara sordum ödeme de mi problem var nerede problem , bakalim cevap bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HellofaMouse

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin
    siparişi değiştirdim Sadece konsol olarak. Beni uyandıran ve hatamdan döndüren power-fx'e teşekkür.

hocam nedenini sorabilir miyim, geç falan mı gönderiyorlarmış öyle olunca?
    ben de ps4 yanında bi oyun ve ekstra ds4 aldım çünkü

Yok bir oyun 200 tl ye geliyor neredeyse. 535$ şu anki tutar Killzone normalde 57$ ama ekleyince vergisi püsürü ile beraber 660$ oluyor. 135$ fark.

Anlayacağın 1560 falan tuttuysa seninki de boşuna DS4'lü almış oldun. Çok fazla arttırıyor. Kolu ve oyunu sonra 220-240 tl arasına gene Amazon'dan alırsın. Toplam 1400'e falan gelir en fazla. Şu an nerden baksan 100-150 tl zararda gibisin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 21 Aralık 2013; 9:57:36 >

• Ya TR garantisi olmayan bir ürünü nasıl cesaret edip te alabiliyorsunuz arkadaşlar? Bir PS4 için ağzımdan salyalar akmasına rağmen ben bir türlü cesaret edemiyorum. :(
  • arkadaşlar bişi sorucam, kredi kartı bilgisi girerken kart numarası ve son kullanma tarihi dışında kartın arkasındaki güvenlik numarasını sormuyo sanırım, yoksa ben mi göremedim. bilgilendirir misiniz..
  • Iyi oldu bu ya, hayirli olsun alan arkadaslara.

• no8name kullanıcısına yanıt
    bende de sormadi.
  • arkadaslar nerden bu para birimini değiştiriyoruz TL yi Dolar yapmak ıstıyorum daha az odemek ıcın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: no8name

arkadaşlar bişi sorucam, kredi kartı bilgisi girerken kart numarası ve son kullanma tarihi dışında kartın arkasındaki güvenlik numarasını sormuyo sanırım, yoksa ben mi göremedim. bilgilendirir misiniz..

sormuyor kardeşim banada sormadı
  • arkadaslar nerden bu para birimini değiştiriyoruz TL yi Dolar yapmak ıstıyorum daha az odemek ıcın ?
    Birde sanal kart kullanabiliyorum dimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: no8name

arkadaşlar bişi sorucam, kredi kartı bilgisi girerken kart numarası ve son kullanma tarihi dışında kartın arkasındaki güvenlik numarasını sormuyo sanırım, yoksa ben mi göremedim. bilgilendirir misiniz..

sormuyor kardeşim banada sormadı

teşekkürler

• Benden 1130 TL çekilmiş.

Kart axess. Bilginize arkadaşlar.

• beni de ekleyebilirsiniz.Ürün şu an yolda.DHL ile teslim edilecek.24 aralık teslim gözüküyor
  • Beni de listeye ekleyebilirsiniz

• Benide ekleyebilirsin listeye...DHL ile yollayın dedim ama özel tercih olmuyormuş, tamamen şansa bağlı yani...Otomatik paketlenip gönderiliyordur. Heralde orada dağılıyor
  • arkadaşlar kargo ücreti ne kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 21 Aralık 2013; 10:34:10 >
  • ekleyebilirsin
  • benide ekleyin,dün gece cafede otururken cep telefonuna mail geldi.bir hışımla aldım hemen,ama amazon bu sefer stock sıkıntısı nı kaldırmış sanırım hepimize hayırlı olsun
  • Beni de ekler misin? :) inşallah yıl bitmeden konsollara kavuşacağız :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.