Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
284.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dun aksam 23:40 da verdim siparisi ama hala not yet shipped yaziyo.Benden sonra alanlarinki bile kargolanmis bunun nedeni nedir?Siparisi iptal etmeyi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Beyler almak istiyorum da bi yandan da düşünüyorum ya bir sorun çıkarsa ne yapacaz ? Garanti yok bir şey yok.

amaon forum doldurup geri gonderebiliyorsun arıza olursa

Garamti için 32 dolar diyor onu da almak zorundamıyım.Bir de sorun çıktığında kargo parası bana mı ait ? Teşekkürler.

karsı odemelı gonderıyorsun sanırım bırde urunun arızalı oldugunu belırtmen gerekıyor tekrar gumruk odememek adına

• quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

Orijinalden alıntı: cagribey

quote:

Orijinalden alıntı: segant08

Dün gece en erken alanlardan biriyim Kargo LA e gelmiş.Yarın Almanyaya gelir sanırım.Birde siparişi en hızlı verenler genelde dhl ile yollanıyor sanırım :)
     Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA)  [ ANA KONU ]

Bende de durum aynı, bizim kargolar yanyanadır şimdi

UPS ile gelmiyor muydu nasıl DHL ile göndermişler anlamadım çok şanslısın hocam salı günü elinde olur tahminimce

hadı ya ustad dhl daha mı hızlı bana neden ups kırıter nedır hızlı kargo yaptım bende?

Hız olarak aynı ikisi de ülkeye gelene kadar,ama DHL gümrükten çok hızlı çekebiliyor işlemler hızlı UPS o konuda yavaş...
    Ama UPS in avantajı amazon un sipariş esnasında garanti ettiği teslim tarihinde teslim edemediği için amazon a mail atıp kargo ücretinin iadesini talep edebiliyorsunuz,amazon da ikiletmeden iadeyi yapıyor

anladım ustad öylede guzel böylede guzel

• Amazon dan alırsam Türkiye den aldığım oyunların DLC sini filan kullanabilirim değil mi Sakata gelmeyelim de

• quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

sanirim simdilik en az tutan benim siparis.

nasıl becerdin bunu?

Şikayet ettim 24 ünde gelecekti 27 ye yazmışsınız boşu boşuna mı hızlı gönderim istedim vs dedim, özür dilediler vs sonra hem gümrük parasını hemde yollama parasında değişiklik yaptılar 5 dolarda hediye çeki vermişler. Son olarak not yet shipped yazısı preparing to shipping olarak değişti. Ama daha öncede öyleydi neyse bakalım bugün içerisinde yollayabilecekler mi .

• quote:

Orijinalden alıntı: xincinatx

Amazon dan alırsam Türkiye den aldığım oyunların DLC sini filan kullanabilirim değil mi Sakata gelmeyelim de

oyunu hangi psn den yada hangi bölgeden alırsan ,örnek usa dlc leride ordan alman lazım...
  • Payment Declined
    Order #**************

Hello ömer zeybek,
    We're writing to let you know that the payment for your order has been declined. The issuing bank may have declined the charge if the name, expiration date, or ZIP Code you entered does not exactly match the bank's information.
    There is no need to place a new order as we will automatically try your selected payment method again.*

amazon dan böyle bir hata alıyorum ne demek istiyor burda acil yardım ederseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer1071 -- 21 Aralık 2013; 18:51:27 >
  • Preparing for Shipment diyor sanırım para çekildi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

quote:

sanirim simdilik en az tutan benim siparis.

nasıl becerdin bunu?

Şikayet ettim 24 ünde gelecekti 27 ye yazmışsınız boşu boşuna mı hızlı gönderim istedim vs dedim, özür dilediler vs sonra hem gümrük parasını hemde yollama parasında değişiklik yaptılar 5 dolarda hediye çeki vermişler. Son olarak not yet shipped yazısı preparing to shipping olarak değişti. Ama daha öncede öyleydi neyse bakalım bugün içerisinde yollayabilecekler mi .

Vay be

• Beyler cihazların NTSC olmasının dezavantajları neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer1071

Payment Declined
    Order #104-7591092-2012256

Hello ömer zeybek,
    We're writing to let you know that the payment for your order has been declined. The issuing bank may have declined the charge if the name, expiration date, or ZIP Code you entered does not exactly match the bank's information.
    There is no need to place a new order as we will automatically try your selected payment method again.*

amazon dan böyle bir hata alıyorum ne demek istiyor burda acil yardım ederseniz çok sevinirim.

Adiniz son kullanma tarihi veya posta kodunuz bankadan gelen biligilerle eslesemedi diyor.yanlis girmis olabilirsin kartin son kullanma tarihini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Beyler cihazların NTSC olmasının dezavantajları neler?

Pal blurayleri oynatmaz sadece bu bide 2 tl lik uc ceviricilerden alcan.

• Ntsc cihazlari tüplü tv de kullanabiliyosun

Kızmayın dostlar ama o kadar sorulduki bu sorular her sayfada var bu sorular ve cevapları.

• Beyler ürünü aldım, bugün içinde parayı çekerler herhalde. benim sormak istediğim bir şey var, bu gümrük vergisi denen şey satın alınan ürünün yüzde 20'si değil mi ? Benden gümrük için çekilen miktar 145 dolar, kargo ücretini çıkartıp aldığım ürünlerin fiyatının yüzde yirmisi 92 dolar yapıyor, geri kalan 53 dolarlık miktarı daha sonradan iade alabilecek miyim. ürün elime geçerken şu kadar para gümrük tarafından alınmıştır diye bir fatura elime geçecek mi? Bu fatura sayesinde para iadesi alabilir miyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SubSilentio

Arkadaşlar bir şey soracağım cevaba göre sipariş vericem, yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Şimdi ben ödemeyi kendi kartımla yapsam ama adres olarak Amerika'daki bir arkadaşımın adresini versem ve o teslim alsa bir sıkıntı çıkar mı?
    Yani adresler uyuşmuyor diye ödemenin alınmaması gibi bir durum olur mu?
    Çünkü haftaya buraya geliyor, o getirse hem daha uygun hem de daha garanti olur diye düşünüyorum.

Sıkıntı çıkmaz hocam, bir kaç kere dediğiniz tarzda ürün alıp arkadaşlarıma gönderdim.
  • Beyler size güzel bir haberim var, enpara ile alırsanız Amazon'da geçerli oluyormuş, şimdi müşteri temsilcisiyle konuştum. 100 lira da ordan düşebilirsiniz yani.
  • Kivanc1Mac kullanıcısına yanıt
    Ah be bende yok şu meretten, keşke olsaydı.
  • Bankadan fazla para çekmiş.Bunu nerden yardım alıyoduk help problem with order sonra neresiydi bulamıyorumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

Beyler size güzel bir haberim var, enpara ile alırsanız Amazon'da geçerli oluyormuş, şimdi müşteri temsilcisiyle konuştum. 100 lira da ordan düşebilirsiniz yani.

dogruysa eger bu baya iyi fiyata gelicek ps4.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Beyler ürünü aldım, bugün içinde parayı çekerler herhalde. benim sormak istediğim bir şey var, bu gümrük vergisi denen şey satın alınan ürünün yüzde 20'si değil mi ? Benden gümrük için çekilen miktar 145 dolar, kargo ücretini çıkartıp aldığım ürünlerin fiyatının yüzde yirmisi 92 dolar yapıyor, geri kalan 53 dolarlık miktarı daha sonradan iade alabilecek miyim. ürün elime geçerken şu kadar para gümrük tarafından alınmıştır diye bir fatura elime geçecek mi? Bu fatura sayesinde para iadesi alabilir miyim.

Beyler şu sorunun cevabını bilen var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.