world card'lara otomatik 100 TL üzeri yurt dışı alışverine 5 taksit diye biliyorum. ben yapı kredi adios premium kullanıyorum oda bir worldcard ve 5 taksit oldu.
tr deki ps4 parasına, 2. kol + kamera almıs olduk iyi oldu.
Bilgisayar Bağımlısı
kullanıcısına yanıt
Gümrük vergisini peşin verdim.
quote:
Orijinalden alıntı: Hernan Cortes
Gümrük vergisini peşin verdim.
Vergilerle beraber hepsi 1659 liraya geldiyse çok iyi hocam.Hayırlı olsun güle güle kullanın.
quote:
Orijinalden alıntı: kvadankpakal
world card'lara otomatik 100 TL üzeri yurt dışı alışverine 5 taksit diye biliyorum. ben yapı kredi adios premium kullanıyorum oda bir worldcard ve 5 taksit oldu.
Tamam hocam teşekkür ederim.Web sitesinden de baktım şimdi 5 taksit yazıyor
Oyunları iptal ettim...Onları daha sonra alacağım..
bende aldım az önce not yet shipped yazıyo işlemi tamamladıkmı acaba
December 21, 2013, 2:29 am, Louisville KY US kaç saattir burada haraket yok? :)
Dün gece en erken alanlardan biriyim Kargo LA e gelmiş.Yarın Almanyaya gelir sanırım.Birde siparişi en hızlı verenler genelde dhl ile yollanıyor sanırım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi segant08 -- 21 Aralık 2013; 12:07:16 >
Kredi kartımda açık provizyon olarak 1.137,00 TL gözüküyor. Garanti Bankası. Dün gece saat 4 civarında aldım.
Şu anki durum:
Shipping Now The following item will arrive after December 25, 2013. DELIVERY ESTIMATE Friday, December 27, 2013 by 8:00pm
Merhaba, benide ekleyebilirsiniz, bende aldım yarım saat önce. :) 535.06$ olarak aldım.
Bende Aldım Dün. Fakat Dün Kartta Limit Olmadığından Kabul Edilmeyince Bugün Arkadaşın Kartıyla Tamamladım. Şuan Preparing for Shipment Yazıyor Siparişte. Parayı Çekmiş Amazon.
ups kargo takip linkini atarmısınız ben buldum tracking code giriyorum gostermıyor neyı yanlış yapıyorum acaba
ALAKASIZ olacak ama. Amerika dan Yolcu Beraberi ürün getirebilecek ( Ücreti Mukabilinde ) arkadas var mı
alıs verişi ben amazon.com dan yapıp adresinize gönderecegim. siz sadece bavulunuzda urunu getireceksiniz ve dediginiz ücreti alacaksınız.
Benide ekleyebilirsiniz aldım bende 535 dolara. Parayı TRY olarak çektirmedim USD olarak çektirdim daha hesaplı oldu
Beyler almak istiyorum da bi yandan da düşünüyorum ya bir sorun çıkarsa ne yapacaz ? Garanti yok bir şey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter M.
Beyler almak istiyorum da bi yandan da düşünüyorum ya bir sorun çıkarsa ne yapacaz ? Garanti yok bir şey yok.
amaon forum doldurup geri gonderebiliyorsun arıza olursa
Mefisto-TRM
kullanıcısına yanıt
sanirim simdilik en az tutan benim siparis.
quote:
Orijinalden alıntı: PleasantSinger0
Benide ekleyebilirsiniz aldım bende 535 dolara. Parayı TRY olarak çektirmedim USD olarak çektirdim daha hesaplı oldu
çok fark edıyor mu ne kaar hesaplı ben tl cektırdımde
siparişi iptal ettim provizyonda gözüküyor internet şubesinde ne zaman hesabıma döner para ?