Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
284.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • world card'lara otomatik 100 TL üzeri yurt dışı alışverine 5 taksit diye biliyorum.
    ben yapı kredi adios premium kullanıyorum oda bir worldcard ve 5 taksit oldu.
  • tr deki ps4 parasına, 2. kol + kamera almıs olduk iyi oldu.
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Gümrük vergisini peşin verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Gümrük vergisini peşin verdim.

Vergilerle beraber hepsi 1659 liraya geldiyse çok iyi hocam.Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

world card'lara otomatik 100 TL üzeri yurt dışı alışverine 5 taksit diye biliyorum.
    ben yapı kredi adios premium kullanıyorum oda bir worldcard ve 5 taksit oldu.

Tamam hocam teşekkür ederim.Web sitesinden de baktım şimdi 5 taksit yazıyor
  • Oyunları iptal ettim...Onları daha sonra alacağım..
  • bende aldım az önce not yet shipped yazıyo işlemi tamamladıkmı acaba
  • December 21, 2013, 2:29 am, Louisville KY US kaç saattir burada haraket yok? :)
  • Dün gece en erken alanlardan biriyim Kargo LA e gelmiş.Yarın Almanyaya gelir sanırım.Birde siparişi en hızlı verenler genelde dhl ile yollanıyor sanırım :)
     Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA)  [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi segant08 -- 21 Aralık 2013; 12:07:16 >
  • Kredi kartımda açık provizyon olarak 1.137,00 TL gözüküyor. Garanti Bankası.
    Dün gece saat 4 civarında aldım.

Şu anki durum:

Shipping Now
    The following item will arrive after December 25, 2013.
    DELIVERY ESTIMATE Friday, December 27, 2013 by 8:00pm
  • Merhaba, benide ekleyebilirsiniz, bende aldım yarım saat önce. :) 535.06$ olarak aldım.

• Bende Aldım Dün. Fakat Dün Kartta Limit Olmadığından Kabul Edilmeyince Bugün Arkadaşın Kartıyla Tamamladım. Şuan Preparing for Shipment Yazıyor Siparişte. Parayı Çekmiş Amazon.
  • ups kargo takip linkini atarmısınız ben buldum tracking code giriyorum gostermıyor neyı yanlış yapıyorum acaba
  • ALAKASIZ olacak ama. Amerika dan Yolcu Beraberi ürün getirebilecek ( Ücreti Mukabilinde ) arkadas var mı

alıs verişi ben amazon.com dan yapıp adresinize gönderecegim. siz sadece bavulunuzda urunu getireceksiniz ve dediginiz ücreti alacaksınız.
  • Benide ekleyebilirsiniz aldım bende 535 dolara.
    Parayı TRY olarak çektirmedim USD olarak çektirdim daha hesaplı oldu
  • Beyler almak istiyorum da bi yandan da düşünüyorum ya bir sorun çıkarsa ne yapacaz ? Garanti yok bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Beyler almak istiyorum da bi yandan da düşünüyorum ya bir sorun çıkarsa ne yapacaz ? Garanti yok bir şey yok.

amaon forum doldurup geri gonderebiliyorsun arıza olursa
  • Mefisto-TR M kullanıcısına yanıt
    sanirim simdilik en az tutan benim siparis.

• quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Benide ekleyebilirsiniz aldım bende 535 dolara.
    Parayı TRY olarak çektirmedim USD olarak çektirdim daha hesaplı oldu

çok fark edıyor mu ne kaar hesaplı ben tl cektırdımde
  • siparişi iptal ettim provizyonda gözüküyor internet şubesinde ne zaman hesabıma döner para ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.