Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
284.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Standart paket için Garanti American Express ile kesilen ücret: 1093 tl.

Durum: Preparing for Shipment
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Ben anlamadım benden sonra sipariş verenlerde nasıl stok sıkıntısı olmayıp sipariş geçiyorlar ama ben en erken verenlerden biri olmama rağmen hala kargoya verilmiyor. Yazdıkları mesajda da tedarikçide sorun çıktı diyor ee benden sonrakilerde de aynı tedarikçiden aldın onlarda neden sorun çıkmıyor ?

Buna benzer bir yazı yollasam mı Amazon a yoksa bekleyeyim mi ?

Hocam adamlar cok acik ve net soylemis zorlamaya gerek yok bence bekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajajya

quote:

Ben anlamadım benden sonra sipariş verenlerde nasıl stok sıkıntısı olmayıp sipariş geçiyorlar ama ben en erken verenlerden biri olmama rağmen hala kargoya verilmiyor. Yazdıkları mesajda da tedarikçide sorun çıktı diyor ee benden sonrakilerde de aynı tedarikçiden aldın onlarda neden sorun çıkmıyor ?

benimkiside Shipping Now olarak değişti , umarım kısa sürede kargoya verirler.

• PleasantSinger0 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, darısı başına
  • 00.15'te verdiğim sipariş hâlâ kargolanmadı. Gelen bir mail de yok. Amazon ile nasıl iletişime geçebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulwi U kullanıcısına yanıt
    Sağlam bir rahatlama geldi değil mi :D

• quote:

Bende dün gece aldım anlamadım bu işi..
  • Benim sipariş için 27 Aralık teslim diyor. Bazılarının 24 Aralık. Ama bu sabah gönderime çıktı bile benim paket UPS ile, şuan washington'da. Yani 24 Aralıkta teslim edileceklerle ne farkı var anlamadım. Aynı anda shipped duruma geldi ve TR'ye aynı anda varacak ama ''durun bu arkadaşınkini 3 gün geç teslim edin'' mi diyecek kargocular ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Ya ben öğlen aldığım psyi siparişlerde göremiyorum hiç bir şekilde. İptal falan etseler mail atarlardı sanırım... Anlamadım valla...

İlginc bi durum karttan para cekilmismi bare?

Çekemediler mi çekmediler mi anlamadım :S hiç bir bilgide gelmedi amazondan mail vs...

Tarihİşlemin Yapıldığı Yer/AçıklamaTutar
    21.12.2013AMAZON.COM0,00 TL
  • Louisville, KY, United States 12/21/2013 2:29 A.M. Arrival Scan sabahtan berı burada haraket yok haftasonu calısmıyor mu bunlar sorun nedır?
  • GHoST_FaCe kullanıcısına yanıt
    Akşama Philadelphiaya ulaşır
  • quote:

quote:

quote:

benimkiside Shipping Now olarak değişti , umarım kısa sürede kargoya verirler.

İnsallah hocam

• quote:

quote:

quote:

Ya ben öğlen aldığım psyi siparişlerde göremiyorum hiç bir şekilde. İptal falan etseler mail atarlardı sanırım... Anlamadım valla...

Çekemediler mi çekmediler mi anlamadım :S hiç bir bilgide gelmedi amazondan mail vs...

Hocam bence bankayi arayin sorun cekmislermi cekmedilerse bundlelerde hala stok var alin.yada mail atin amazona konuyla ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

Sağlam bir rahatlama geldi değil mi :D

Hemde nasıl

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bence bankayi arayin sorun cekmislermi cekmedilerse bundlelerde hala stok var alin.yada mail atin amazona konuyla ilgili

Bankaı aradım karşı taraf çekememiş diyor. Nerden nasıl bir mail atabilirim bulamadım mail atma yerini ve bende ing. yok. :S Bütün ekran görüntüleri de var ama işyerimde. İngilizcesi olan varsa bir mail hazırlayabilir mi bana rica etsem. :)

• arkadaşlar benim dün gece 4 de aldığım ürün sabahtan beri ''Shiping Now'' da duruyor. Ne zaman kargoya verilip bana mail gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: power-fx

Kargosu UPS ile gönderilecekler için linkteki belgeyi doldurup göndermeniz istenecek,şimdiden hazırlayın mail atmak için,

https://www.dropbox.com/s/7dvvvac78hdhy0h/Yetki%20Yazısı%20Örneği.doc

Ayrıca yine UPS ile gelenler için örnek kargo hareketleri aşağı yukarı bu şekilde olacak,ona göre takip edersiniz.

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA)  [ ANA KONU ]

Hocam baştaki AWB NO'ya ne yazacağız ? UPS mailde belirticek mi o numarayı? Bir de detaylı mal tanımına "PlayStation 4 500 GB Oyun Konsolu" yazsak yeter herhalde ?

@ajajya

Bu arada hocam listeye beni de ekler misin, gözünden kaçmış

• İmport Fees Deposit 138 usd diyor bunu ödeyecekmiyiz kurtulma şansımız yokmu bilgi verirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcloudtr

İmport Fees Deposit 138 usd diyor bunu ödeyecekmiyiz kurtulma şansımız yokmu bilgi verirmisiniz

Orakam gümrük ücreti.
    Ödenmesi gerekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: power-fx

Kargosu UPS ile gönderilecekler için linkteki belgeyi doldurup göndermeniz istenecek,şimdiden hazırlayın mail atmak için,

https://www.dropbox.com/s/7dvvvac78hdhy0h/Yetki%20Yazısı%20Örneği.doc

Ayrıca yine UPS ile gelenler için örnek kargo hareketleri aşağı yukarı bu şekilde olacak,ona göre takip edersiniz.

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA)  [ ANA KONU ]

Hocam baştaki AWB NO'ya ne yazacağız ? UPS mailde belirticek mi o numarayı? Bir de detaylı mal tanımına "PlayStation 4 500 GB Oyun Konsolu" yazsak yeter herhalde ?

@ajajya

Bu arada hocam listeye beni de ekler misin, gözünden kaçmış

Awb no nerede yazar ustad? hayırlı olsun bu arada

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.