Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
284.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben siparişi verirken telefon kısmını boş bırakmış olabilirim. Sonradan ekledim telefonu ama kargo çıkmıştı artık. Şimdi gümrük için fax işlemi olacağanı buradan öğrendim. Kargo firması kargonun üzerinde telefon no yoksa nasıl ulaşacak bana bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

ups kargonun gönderdiği vekalet formu... arayıp bilgi veriyorlar emaile göndercez doldurup geri gönderin diye.. sende doldurup cevap olarak geri yolluyorsun..
    Awb no kargo takip numarasıdır..
     Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA)  [ ANA KONU ]

Hocam duzgun bi upload sitesine yukleyebilirmisiniz yada bana mail atabilirmisiniz.dropbox da olan salt okunur cikiyoda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Link234

Ben siparişi verirken telefon kısmını boş bırakmış olabilirim. Sonradan ekledim telefonu ama kargo çıkmıştı artık. Şimdi gümrük için fax işlemi olacağanı buradan öğrendim. Kargo firması kargonun üzerinde telefon no yoksa nasıl ulaşacak bana bilgisi olan var mı?

Emailden ulasiyorlar.

• Hala not yet shipped yazıyor kesin bende bir sorun çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ajajya

quote:

Orijinalden alıntı: Link234

Ben siparişi verirken telefon kısmını boş bırakmış olabilirim. Sonradan ekledim telefonu ama kargo çıkmıştı artık. Şimdi gümrük için fax işlemi olacağanı buradan öğrendim. Kargo firması kargonun üzerinde telefon no yoksa nasıl ulaşacak bana bilgisi olan var mı?

Emailden ulasiyorlar.

Süper. İçim rahatladı
  • Thursday, December 26, 2013 amazon mailde bu var Planlanan Teslimat:Salı, 24/12/2013, Günün Sonunda ups bu hangisine inanayım birde kargo geldiginde herhangıbı bır ucret odemıyoruz degil mi?
  • Arkadaşlar ürün amazon'un öngördüğü tarihten sonra teslim edilirse sanırım nakliye ücreti talep ediliyordu. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

1-2 gün gecikme olursa herhangi bir talepte bulunmayacağım. Ancak teslim edilen tarih örnek veriyorum 27 Aralık yerine 2-3 Ocak olursa böyle bir girişimde bulunsam mı diye de düşünüyorum.
  • quote:

ups kargonun gönderdiği vekalet formu... arayıp bilgi veriyorlar emaile göndercez doldurup geri gönderin diye.. sende doldurup cevap olarak geri yolluyorsun..
    Awb no kargo takip numarasıdır..
     Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA)  [ ANA KONU ]

teşekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

Hala not yet shipped yazıyor kesin bende bir sorun çıkacak.

rahat ol bişey cıkmaz.. 13aralıkta 12bin stok 27 dakikada bitti. busefer 15 saatde anca bitti stoklar. düşün artık kaç adet satmişlardır. sırayla kargoluyorlar.. en geç cuma elinde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Arkadaşlar ürün amazon'un öngördüğü tarihten sonra teslim edilirse sanırım nakliye ücreti talep ediliyordu. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

1-2 gün gecikme olursa herhangi bir talepte bulunmayacağım. Ancak teslim edilen tarih örnek veriyorum 27 Aralık yerine 2-3 Ocak olursa böyle bir girişimde bulunsam mı diye de düşünüyorum.

büyuk ihtimalle belirtilen tarihte gelir. fakat geç kalirsada 1-2 gün atar oda upsnin türkiye ayagın yavasliğindan kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

Thursday, December 26, 2013 amazon mailde bu var Planlanan Teslimat:Salı, 24/12/2013, Günün Sonunda ups bu hangisine inanayım birde kargo geldiginde herhangıbı bır ucret odemıyoruz degil mi?

Aynen benimkide boyle sanirim 24 u dogrudur cunku kargoda oyle yaziyor.

• ajajya kullanıcısına yanıt
    resim sadece bilgilendirme amaçlı. orjınalini ups gönderecek zaten. onlar aramadan gönderemezsin...
  • quote:

resim sadece bilgilendirme amaçlı. orjınalini ups gönderecek zaten. onlar aramadan gönderemezsin...

Peki hocam yani bize mail atcaklar demi aramamiza gerek yok ups yi demi.

• ajajya kullanıcısına yanıt
    bence en geç 26 sıdır onu dıyordur amazon
  • quote:

quote:

kargon gümrüğe gelgiğinde onlar arıyacaklar birazdan mail göndercez doldurup bize geri gönderin diyecekler.
  • Arkadaşlar bir sorum daha olacaktı sipariş i verirken security access code gibi birsey vardi bos birakdim ben orayi bilmediğim için bir sorun cikmaz degilmi?

• kargomuz türkiyeye girdikten sonra takip sayfasında görünmüyor bilginiz olsun enson gümrükte gözükür. nerde olduğunu ne zaman geleceğini telefon ile arayarıp öğreniyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 21 Aralık 2013; 19:21:08 >
  • quote:

quote:

quote:

kargon gümrüğe gelgiğinde onlar arıyacaklar birazdan mail göndercez doldurup bize geri gönderin diyecekler.

Peki hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

Arkadaşlar bir sorum daha olacaktı sipariş i verirken security access code gibi birsey vardi bos birakdim ben orayi bilmediğim için bir sorun cikmaz degilmi?

çıkmaz... promosyon kodun varsa oraya yazıyorsun.. indirim kodu vs...
  • Epey alan olmuş foruma yaradı, hepiniz için hayırlı olsun arkadaşlar sorunsuz bi şeklide kavuşursunuz İNŞALLAH !!
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.