Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
284.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan amerikada saat sabah 10:30 öğle tatiline kadar benim kargoyu shipped e getirseler bari :D
  • Hala alınabiliyor mu.. Tam anlayamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürün zaten gümrükte kalıcak.%20 vergisini ödediğimizde bize toplamda kaça mal olucak.Bide amazon gönderim yapmıyordu ne ara başladı trye elektronik alet göndermeye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balian De Ibelin

Bu ürün zaten gümrükte kalıcak.%20 vergisini ödediğimizde bize toplamda kaça mal olucak.Bide amazon gönderim yapmıyordu ne ara başladı trye elektronik alet göndermeye..

vergiyi amazon oduyor? yada bız alırken odedık
  • Sayfaları okuamadan gelip yorum yapmayı bırakın artık. Sayfalarca yazılmış.........

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

quote:

Bu ürün zaten gümrükte kalıcak.%20 vergisini ödediğimizde bize toplamda kaça mal olucak.Bide amazon gönderim yapmıyordu ne ara başladı trye elektronik alet göndermeye..

Nasıl yani.Amazon ürün gümrükte kalmıyacak şekilde vergisini mi ödüyor.Zannetmiyorum.Kargo firması gümrükten geçirirken direk ödüyorsa anlarımda vergi dahil ps4 1100 lira mı oluyor şimdi.Eğer öyleyse bende sipraiş geçerim ama o ürün gümrükte kalıcak.Amazon ödeme alırken kargo firmasına gümrük vergisini ödetecek şekilde gönderim yapıyorsa haklı olabilirsin ama hiç zannetmiyorum.Alışveriş yapanlar gümrük vergisi adı altında bir ödeme istedi mi amazon sizden..

• ajajya kullanıcısına yanıt
    ekle benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Yani beni niye haberdar ettin anlamadım.

Yanlış olan nedir acaba?

Ha tahmini yerine eline geçecek yazdığım için falan mı?

yanlış kişiyi almışım..Sen sordun gibi görmüşüm
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl yani.Amazon ürün gümrükte kalmıyacak şekilde vergisini mi ödüyor.Zannetmiyorum.Kargo firması gümrükten geçirirken direk ödüyorsa anlarımda vergi dahil ps4 1100 lira mı oluyor şimdi.Eğer öyleyse bende sipraiş geçerim ama o ürün gümrükte kalıcak.Amazon ödeme alırken kargo firmasına gümrük vergisini ödetecek şekilde gönderim yapıyorsa haklı olabilirsin ama hiç zannetmiyorum.Alışveriş yapanlar gümrük vergisi adı altında bir ödeme istedi mi amazon sizden..

Güzel kardeşim kaç sayfa konuya son sayfadan girip "bence ürünler gümrükte kalacak" diyorsun. İlk çıktığından beri rahat 200 kişi almıştır forumdan bir kişininki de takılmadı. Biraz konuları takip edin Allah aşkına , her sayfada konu başa dönüyor. Kalmayacak gümrükte falan, Allah nasip ederse cumartesi çatır çatır açıcaz konsolu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: grkmsncn

ekle benide

Ekledim hocam.

• Benimki hala kargolanmadı Preparing to Ship duruyor kaç saattir
  • konuşantahta kullanıcısına yanıt
    ALLAH' ın izniyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

quote:

quote:

quote:

Güzel kardeşim kaç sayfa konuya son sayfadan girip "bence ürünler gümrükte kalacak" diyorsun. İlk çıktığından beri rahat 200 kişi almıştır forumdan bir kişininki de takılmadı. Biraz konuları takip edin Allah aşkına , her sayfada konu başa dönüyor. Kalmayacak gümrükte falan, Allah nasip ederse cumartesi çatır çatır açıcaz konsolu.

Sayfalara baktım ama pek göremedim.Ürünü alırken gümrük vergisinide amazona mı ödüyoruz.Öbür türlü gümrükten geçemez.Onla ilgili pek bir bilgi bulamadım.Amazon ürünün değerini gümrükten geçsin diye düşük gösteriyorsa o zaman geçebilir.Gümrükte benim bir kaç rününm kaldığı için dedim zaten.

• Balian De Ibelin kullanıcısına yanıt
    Express kargo seçeneği var, bu kargo seçeneği ile birlikte teslimatı hızlandırmak için bütün işlemleri Amazon kendi hallediyor. Zaten bu yüzden 399$'lık konsol kargo ve vergi masrafları dahil 535,06$'a mal oldu hepimize. Yani gümrükte kalacağı falan yok, daha önce de alanlar oldu aynı şekilde sorunsuzca evlerine kadar geldi. Sadece kargo şirketi gümrüğe geldiğinde sana bir mail atıyor, o mailin çıktısını alıp imzalayıp tekrar mail yada fax ile geri gönderiyorsun, tek yapman gereken bu. Cebinden ekstra kuruş çıkmıyor. Üstelik Amazon'un söz verdiği tarihte kargon gelmezse, kargo masrafını da iade ediyor Amazon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajajya

quote:

Orijinalden alıntı: grkmsncn

ekle benide

Ekledim hocam.

Benide ekle.

Saat 14.00 da verdim siparisi hala kargolanmadi suphelenmeye başladım.Gene bi sorun çıkacak ama dur bakalim.

• Beyler son PS4 ü ben sipariş ettim .İlk ettiğimde kargo 26-30 Aralık arası ulaşacak yazıyordu şimdi Ocak 2 neden acaba ?
  • GHoST_FaCe kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hocam aman yanlış anlaşılmasın, bizim elimizfr olan bi şey yok, mülk Allah ındır

• amazondan ps plus alsak us psn kullanabılıyor muyuz herhangıbır sorun oluyor mu bıde code olarak maıle mı gelıyor plus dezavantajı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Express kargo seçeneği var, bu kargo seçeneği ile birlikte teslimatı hızlandırmak için bütün işlemleri Amazon kendi hallediyor. Zaten bu yüzden 399$'lık konsol kargo ve vergi masrafları dahil 535,06$'a mal oldu hepimize. Yani gümrükte kalacağı falan yok, daha önce de alanlar oldu aynı şekilde sorunsuzca evlerine kadar geldi. Sadece kargo şirketi gümrüğe geldiğinde sana bir mail atıyor, o mailin çıktısını alıp imzalayıp tekrar mail yada fax ile geri gönderiyorsun, tek yapman gereken bu. Cebinden ekstra kuruş çıkmıyor. Üstelik Amazon'un söz verdiği tarihte kargon gelmezse, kargo masrafını da iade ediyor Amazon.

Cevap için teşekkürler.Bende zaten onu sormuştum.Dediğiniz gibi vergi ücretinide amazona ödüyorsak gümrükte kalma gibi bir durum olamaz.O zaman bende sipariş geçiyorum.Teşekkürler tekrardan.Daha önce bi kaç ürünüm gümrükte kalıp fahiş fiyatta vergi ödemek zorunda kaldığım için insan biraz tedirgin oluyor artık..

• Balian De Ibelin kullanıcısına yanıt
    Ürün + gümrük fiyatı alıyor amazon. Amazonla anlaşmalı kargo firması ödemeyi yaptığımız için işlemleri bizim yerimize hallediyor. Bize sadece e mail atıyorlar, mail ile gelen formu doldurup, tarayıp geri atıyoruz. Bu kadar. Kapına kadar geliyor yani.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.