Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
284.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emperor1907

Arkadaşlar kargosu Louisville de olan var mı ? Benimki 9 saattir orada bekliyor. Sizde durum nedir ? :D

Aynen benim de orda sabahtan beri, kardes kardes beraber geliyolar demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle arkadaşlar.

Makinaları alana kadar bu heyecan sürecek.

Hayırlısıyla hepimizinki haftaya gelmiş olur inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 21 Aralık 2013; 21:02:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Link234

quote:

Orijinalden alıntı: ajajya

Beyler ben yetki belgesini doldurdum imzaladim tarattim hazir bekliyorum.

Tarih kısmı var. Orayı istedikleri tarihte dolduracağız sanırım. Erken tarama olmuş

23 yazdim tahminen o tarihte gelir bence

• quote:

Arkadaşlar kargosu Louisville de olan var mı ? Benimki 9 saattir orada bekliyor. Sizde durum nedir ? :D

Bwnimkide orda bayagadir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Aynen benim de orda sabahtan beri, kardes kardes beraber geliyolar demek

hocam seninki en azından yola çıkmış
    bizimki daha ana kucağında bir meçhule yolculuk bizimki
  • Sipariş hazırlanıyora döndü, 535,06 dolar çekmişler bu da benim kartıma tl olarak 1124 lira olarak yansımış,yani kuru 2,10 olarak almışlar, iki oyun ve ds4 için 256 dolar daha çekecekler, yani 537 lira daha, yani toplamda 1661 lira vermiş olacağım. sizce nba 2k14, fifa 14 ve ds4'ü iptal edip Türkiye'den falan almam mantıklı olur mu. 537 liradan daha düşük ücrete iki oyun ve tek kolu alabilir miyim ?
  • Hernan Cortes kullanıcısına yanıt
    max 450 TLye burdan alırsın 3 ünü
  • Sabahtan beri bir shipped olmadı işe bak halen durum aynı arkadaşlar...

STATUS: Shipping Now
    LATEST EVENT: Order Received - Dec 20, 2013 5:24:17 PM
    DESCRIPTION: We are processing your shipment now. We'll send you an e-mail when it has shipped. You can still request cancellation if you’ve changed your mind.

The following item will arrive after December 25, 2013.
    DELIVERY ESTIMATE Friday, December 27, 2013 by 8:00pm
    Alırsın hocam iptal et

• quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

O zaman oyunları ve ds4'ü iptal ediyorum, onları bu haftaiçi edinirim başka yerlerden, olmadı oyunları tronixwebden falan alırım.
    Oyunları buradan 135-140 TL ye alırsın kolda 170 TL
    3ü toplam 450 TL ye gelir belki daha az olabilir
  • konuşantahta kullanıcısına yanıt
    Eyvallah oyunları ve ikinci ds4'ü iptal ettim, play station gelene kadar başka yerlerden alırım artık oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

quote:

O zaman oyunları ve ds4'ü iptal ediyorum, onları bu haftaiçi edinirim başka yerlerden, olmadı oyunları tronixwebden falan alırım.

www.psoyunu.com
    Playstation 4
    http://www.psoyunu.com/playstation-4

İlk aklıma gelen yer

• quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

amazondan ps plus alsak us psn kullanabılıyor muyuz herhangıbır sorun oluyor mu bıde code olarak maıle mı gelıyor plus dezavantajı var mı?

Amazon.com üzerinden psn plus satın alabilmeniz için adres eklediğiniz bölümden Amerika'da yer alan bir adres eklemeniz ve ödeme ekranına geçmeden önce bu adresi seçerek işlem yapmanız gerekiyor, aksi halde satın alamazsınız.

Herhangi bir sorun olmaz ancak sadece USA PSN hesabınızda bu kodlar çalışır. Diğer hesaplarda çalışmaz.

Kod satın aldıktan kısa bir süre sonra mail adresinize gönderilir.

Adres olarak aşağıda verdiğim adresi kullanabilirsiniz. Diğer bazı eyaletlerde ufakta olsa vergi alındığı için bu adresi kullanmanız da fayda var. Ben dahil forumdan bir çok arkadaşımız bu şekilde psn plus aldı.

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA)  [ ANA KONU ]

• PleasantSinger0 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah çok sağolun, N11'in hediye çeklerini falan kullanıp oyunları ve kolu daha ucuza getirebilirim, boşuna 100-150 lira verecektik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balian De Ibelin

quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

quote:

quote:

quote:

Bu ürün zaten gümrükte kalıcak.%20 vergisini ödediğimizde bize toplamda kaça mal olucak.Bide amazon gönderim yapmıyordu ne ara başladı trye elektronik alet göndermeye..

vergiyi amazon oduyor? yada bız alırken odedık

Nasıl yani.Amazon ürün gümrükte kalmıyacak şekilde vergisini mi ödüyor.Zannetmiyorum.Kargo firması gümrükten geçirirken direk ödüyorsa anlarımda vergi dahil ps4 1100 lira mı oluyor şimdi.Eğer öyleyse bende sipraiş geçerim ama o ürün gümrükte kalıcak.Amazon ödeme alırken kargo firmasına gümrük vergisini ödetecek şekilde gönderim yapıyorsa haklı olabilirsin ama hiç zannetmiyorum.Alışveriş yapanlar gümrük vergisi adı altında bir ödeme istedi mi amazon sizden..

Güzel kardeşim kaç sayfa konuya son sayfadan girip "bence ürünler gümrükte kalacak" diyorsun. İlk çıktığından beri rahat 200 kişi almıştır forumdan bir kişininki de takılmadı. Biraz konuları takip edin Allah aşkına , her sayfada konu başa dönüyor. Kalmayacak gümrükte falan, Allah nasip ederse cumartesi çatır çatır açıcaz konsolu.

Sayfalara baktım ama pek göremedim.Ürünü alırken gümrük vergisinide amazona mı ödüyoruz.Öbür türlü gümrükten geçemez.Onla ilgili pek bir bilgi bulamadım.Amazon ürünün değerini gümrükten geçsin diye düşük gösteriyorsa o zaman geçebilir.Gümrükte benim bir kaç rününm kaldığı için dedim zaten.

Ürünün gümrükte kalması için iki durum söz konusu:

1- Ürünün fiyatının 75 Euro dan yüksek olması

2- Ürünün yasaklı ürünler listesinde bulunması ( gümrük mevzuatında belirtiliyor bu ürünler. )

Bunlardan sadece 1. si için geçerli bir durum var. Eğer ürün fiyattan dolayı gümrüğe takıldıysa %20 gümrük vergisini ödeyip ürünü alabilirsiniz. Burda da amazona ürünü alırken belli bir depozito ödüyorsunuz amazon gümrük parasını bu para ile ödeyip size kalanını iade ediyor. Ama ürünü gümrükten almak için sanırım bir kağıt doldurup imzalayıp gümrüğe faxlamak gerekiyormuş sanırım. Bu konunun ilk sayfasında bir arkadaş belirtmiş bu durumu ve gerekli belgeyi de koymuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

amazondan ps plus alsak us psn kullanabılıyor muyuz herhangıbır sorun oluyor mu bıde code olarak maıle mı gelıyor plus dezavantajı var mı?

Amazon.com üzerinden psn plus satın alabilmeniz için adres eklediğiniz bölümden Amerika'da yer alan bir adres eklemeniz ve ödeme ekranına geçmeden önce bu adresi seçerek işlem yapmanız gerekiyor, aksi halde satın alamazsınız.

Herhangi bir sorun olmaz ancak sadece USA PSN hesabınızda bu kodlar çalışır. Diğer hesaplarda çalışmaz.

Kod satın aldıktan kısa bir süre sonra mail adresinize gönderilir.

Adres olarak aşağıda verdiğim adresi kullanabilirsiniz. Diğer bazı eyaletlerde ufakta olsa vergi alındığı için bu adresi kullanmanız da fayda var. Ben dahil forumdan bir çok arkadaşımız bu şekilde psn plus aldı.

anladim kardeşim cok teşekkürler peki ben kendi hesabimda tr hesabimda oyunlari oynayabiliyorum demi bunda sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Henüz "Shipped" olmayan arkadaşlar korkmasın.

Nasıl buradan bir kargo yolladığınızda akşam mesai bitimi saat 18'den sonra çıkıyorsa bu Amerika'da da bu şekilde. Şu an orada saat 14.20 New York saatine göre. Eyalete göre değişebilir tabi.

Amazon kargoları hep bizim saatimize göre 01-02 sularında yollar zaten, bu gece muhtemelen herkesin kargolanmış olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jmkeenan -- 21 Aralık 2013; 21:23:26 >
  • USA PSN hesabınıza psn plus kodunu girip bu hesabı PS 4 içerisinden ana hesap yapacaksınız. Diğer TR PSN hesabınızı ise yan hesap yaparak oynayabilirsiniz. Bir nevi kardeşlik olayı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konuşantahta

quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

quote:

http://www.psoyunu.com/playstation-4

İlk aklıma gelen yer

aynen hem ucuz hem hızlı yapıyor gönderiyi

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.