Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
284.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dual shock 4'ü bir sanalpazarda buldum, indirim çekimle ve kargo ücreti ile beraber 9 taksitle 175 liraya gelmiş olacak, sizce uygun bir fiyat mı ?

@darthvaderınabisi

Burda taksit olayı yok galiba, o yüzden sanalpazar daha cazip geldi.
  • Sıfır Killzone Shadow Fall ve Assassins Creed isteyenler ilanımı inceleyebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_85479491/f_//tm.htm#85479491
  • Durumun özeti nedir Christmas ile ilgili orasını tahmin edebiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

USA PSN hesabınıza psn plus kodunu girip bu hesabı PS 4 içerisinden ana hesap yapacaksınız. Diğer TR PSN hesabınızı ise yan hesap yaparak oynayabilirsiniz. Bir nevi kardeşlik olayı yani.

kendi kendimle kardes olacagim hic aklima gelmezdi cok takler üstad

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

USA PSN hesabınıza psn plus kodunu girip bu hesabı PS 4 içerisinden ana hesap yapacaksınız. Diğer TR PSN hesabınızı ise yan hesap yaparak oynayabilirsiniz. Bir nevi kardeşlik olayı yani.

kendi kendimle kardes olacagim hic aklima gelmezdi cok takler üstad

Bunu bizzat kendim 13 Aralık'ta satın aldığım PS 4 ile denedim. Psn Plus üyelerine özel ücretsiz verilen oyunları, konsol'a yeğenim için açtığım ayrı bir hesaptan oynayabildik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 21 Aralık 2013; 21:40:03 >

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun

• Şu habire ben siparişi verdim ama hala gönderilmedi yazanlar baydı ama artık.

Kaç defa yazacağız. O konsol her türlü 27'sinde sizde. Kartınızdan para çekildiyse her türlü gelecek o. İsterlerse Salı günü kargoya versinler gene gelir. DHL ile Amerikadan 36 saatte klavye geldi bana bu mu gelmeyecek.
  • arkadaşlar amazondan 12 aralıkta ps4 almıştım hiç bi sorun çıkmadı çok şükür taş gibi makina :D gümrük vergisinin fazla kesilen kısmının iadesi için başvurmuştum aşagıdaki mail geldi ,sanırım iade edecekler aklınızda bulunsun hayırlı uğurlu olsun

Here's the breakdown of your refund for this item:

Import Fee Deposit Refund: TRY65.01

We'll apply your refund to the following payment method(s):

Visa Credit Card [expiring on 7/2014]: TRY65.01

We've processed a refund for the above order in the amount of TRY65.01. The refund should appear on your account in 2-3 days if issued to a credit card.
    Refunds issued to a bank account typically take 7-10 days to reflect on the account balance.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomatter03

arkadaşlar amazondan 12 aralıkta ps4 almıştım hiç bi sorun çıkmadı çok şükür taş gibi makina :D gümrük vergisinin fazla kesilen kısmının iadesi için başvurmuştum aşagıdaki mail geldi ,sanırım iade edecekler aklınızda bulunsun hayırlı uğurlu olsun

We've processed a refund for the above order in the amount of TRY65.01. The refund should appear on your account in 2-3 days if issued to a credit card.
    Refunds issued to a bank account typically take 7-10 days to reflect on the account balance.

Dostum şeyi sorucam PS4'ü teslim alınca bu gümrük vergisi ile ilgili herhangi bir makbuzda veriyorlar mı ? Bu iadeyi hangi kayıtlara göre gerçekleştiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

quote:

arkadaşlar amazondan 12 aralıkta ps4 almıştım hiç bi sorun çıkmadı çok şükür taş gibi makina :D gümrük vergisinin fazla kesilen kısmının iadesi için başvurmuştum aşagıdaki mail geldi ,sanırım iade edecekler aklınızda bulunsun hayırlı uğurlu olsun

Dostum şeyi sorucam PS4'ü teslim alınca bu gümrük vergisi ile ilgili herhangi bir makbuzda veriyorlar mı ? Bu iadeyi hangi kayıtlara göre gerçekleştiriyorlar.

bi belge yok sadece satın alırken 110 dolar gümrük vergisi kesiliyo normalde 80 dolar kesilmesi lazım aradaki fark içn mail atman yeterli oluyo

• quote:

TL ye çevirdim bende alabilirmiyim geri gümrük vergisinin fazla bölümünü?

• Merhaba, amazon'a yolladığınız mail'i rica etsem burada paylaşır mısınız?

Teşekkürler.
  • Arkadaslar bu aldigimiz ps4 un icinden ps plus kodu cikacakmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu priz çevirici yerine herhangi bir teyp kablosu iş görüyor mu ? yoksa illa bu çeviriciden alalım mı ? ps3 te olduğu gibi elektrik kablosu ayrı adaptör ayrı de mi ps4 te de?
  • Arkadaşlar Dün Gece Siparişi Vermiştim. Parayı Çekmiş Karttan Fakat saat 1'den Beri Shipping Now Yazıyor. Şuana Kadar Çıkması Gerekmiyor muydu?
  • 27 sinde gelecekmis yeni parti
  • quote:

Orijinalden alıntı: at avrat tepük

27 sinde gelecekmis yeni parti

nereye amazon a mı???
  • Evet amazon a 27 sinde gelecek yaziyordu.Daha erken gelebilir mi tecrubeli arkadaslar belirtebilirse sevinirim
  • Gümrük vergisinin de iadesini alınca cihaz 1064 liraya gelmiş olacak.

Cuma gününe kadar elime geçer inşallah.
  • at avrat tepük A kullanıcısına yanıt
    arasıra bak iade oldukca stok diyor ben 2 kere rastladım
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.