Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
284.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Ürünü Dhl ile gönderiyorlar Umarım Cumadan Önce Elimde Olur.

Gümrüğe Gelince Bir Evrak Gönderiyorduk Onun Linkini ve Dhl Kargo Takip Edebileceğimiz Sayfanın Linkini Paylaşırsanız Sevinirim.
  • Anlaşılan bir tek bende sorun çıktı.
  • Ben yurt dışında yaşadığım için bende gümrük olayları farklı olacak sanırım, umarım ups avusturyada dhl den iyidir :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide not ekliyeydik kırılacak eşya yazın diye tr ye kadar sorunsuz gelirde burda içine etmesinler pakedin
  • 1189 tl tuttu benimde. demin shipped e-mail'i geldi. 27'sinde teslimat diyor bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clint Eastwood

Anlaşılan bir tek bende sorun çıktı.

nooldu ne sorunu
    bendede hala hazırlanıyo diyo
    ya acele etmeyin adam mail atmış bu hazırlık dönemi teslim tarihini etkilemez diyor
    adam amerikalı ya bizim mehmet usta değil adam dediğini yapar
    o işler bizde olur kardeş kusura bakma yarın gelecek felan diye
    sana ne diyor 27 mi bitmiştir
    sendedir
    rahat ol
  • Şimdi 27 sine kadar gelirse killzone u da bedava deneyebileceğiz 28 ile 31 aralık arası ;) acaba 1 aylık psn plus music unlimited kuponlarıda var mı ?

• amazon stok açtı gene son 9 adet miş..
  • son 20 adet yazıyordu f5 yaptım bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amj -- 21 Aralık 2013; 23:54:20 >
  • Amazonda 27sinde teslim yapilacak yaziyordu simdi upsin sitesinden baktim scheduled delivery 25i yaziyor,carsamba elimde olacak insallah

• Muhtemelen iptaller oldukca stok aciliyor, alamayan arkadaslar surekli f5 lesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: befuzorro

Amazonda 27sinde teslim yapilacak yaziyordu simdi upsin sitesinden baktim scheduled delivery 25i yaziyor,carsamba elimde olacak insallah

bende neden gözükmüyor link verirmisin

bide şu kodlamı bakıyoruz 1Z.............3 gibi uzun birşey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Gümrük vergisinin de iadesini alınca cihaz 1064 liraya gelmiş olacak.

Cuma gününe kadar elime geçer inşallah.

Amazon gümrük vergisini iade mi ediyor hocam?? Var mı öyle bişey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdr84

quote:

Orijinalden alıntı: befuzorro

Amazonda 27sinde teslim yapilacak yaziyordu simdi upsin sitesinden baktim scheduled delivery 25i yaziyor,carsamba elimde olacak insallah

bende neden gözükmüyor link verirmisin

bide şu kodlamı bakıyoruz 1Z.............3 gibi uzun birşey..

wwwapps.ups.com
    Tracking | UPS - United States
    http://wwwapps.ups.com/WebTracking/track

Soldaki tracking number yazan yere giriyosun o uzun numarayi

• quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

Bende alcam. Amazon nereden yolluyor? AB ülkesinden geliyorsa %18, Amerika'dan geliyorsa %20 vergisini ödeyip direk alabilir miyim başka sorun çıkar mı? Üstelik verdiğiniz 1189-1104 tl gibi fiyatlara gümrük vergisi+kargo bedeli dahil mi? Kargo bedeli kaç dolar? Takipli mi?

EDİT: Amazon.de ile sipariş verirsem Almanya'dan gelir di mi ürün? Ozaman %2 daha az vergi öderim?

cevap lütfen..

up.. cevap lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beavis®

1189 tl tuttu benimde. demin shipped e-mail'i geldi. 27'sinde teslimat diyor bakalım.

hocam gümrük vergisi dahil mi? gümrük vergisi dolar olarak amazona ödediğiniz miktardan mı hesaplanıyor yoksa tl olarak ödediğiniz tutardan mı hesaplanıyor (demek istediğim 1000 tllik ürünün %20si 200 tl mi veriyorsun. 478 doların (1000tl) %20sini mi ödüyorsunuz?
  • kargo gümrük vs herşey dahil içindeydi ama şu an stok yok sanırım.
  • Az önce telefondan baktım 399$ görünce hemen almak için bilgisayar başına geçtim üyelik açtım bir baktım ki 599$ olmuş.

• Kargo konusunda şanslıyım sanırım ama ps4 banka 535 doları 1220 tl olarak çekmiş vay anasını :) o konuda şanssızım.Belkide bundan 2 hafta önce bf4 ve ps4 kamerayı ucuza aldım diye yaptılar :)
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.