Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
284.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratkaya

quote:

Orijinalden alıntı: ajajya

quote:

Sırf gelince kutusunu hiç amadan satmak için alacaktım. 1300Tl'ye gelse 2000'den satsam yeterdi yani durduk yere 700TL kar, az değil yani :) Ama 3-5 dakikayla kaçıtdım.

İyiki alamamissin

Niye kardeşim? Milyonlarca ürün bu şekilde satılıyor. Burada da ben alıp satacağım diye yazanlar var.

Senin inadına 599$'dan sipariş veriyorum şimdi.

Dogru bulmuyorum bu tur adina bazilarinin ticaret dedigi aslinda soygunculuk olan olayi.bu arada sakin 600 dolarlik olani almayin muhattab bulamazsiniz karsinizda herhangibir sorunda benden soylemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dun gece sepete ekledim daha karar verememiştim taki bu aksam baktım stokout ama tabiki benimki sepette çaktım order ı hemen çekmiş karttan
    Bulunca ekle sepete takıl o sende artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Arkadaslar umarim bi sorun yasamazsiniz kalbimden soyluyom bunu insallah kimsede sorun cikmaz diyelimki sorun cikti ne olcak nereye basvurcaksiniz merak ediy dogrusu elim bi kac kere gitti amazon a ama sonra dedim garantisiz pahali bi urunu almak mantikli degil diye ben yirt disinda yasiyom eger bi sorun ciksa elimde patlar burda oyle tamirciler yok magaza servisleri disinda mesala televizyon fela bozulur garantisi yoksa cope atarsin siz Turkiyede kimlere tamir ettirceksiniz tv tamircilerimdemi

kimsenin bilmediği duymadığı bi marka almıyoruzki. bi sorun cıkarsa göndeririz sony servisine parasıyla yaparlar... çöp olcak bi durum yok
  • quote:

Yaklasik 24 saattir luisvillede paket saka gibi ya!!

Dostum haline şükret sabahın ikisinden beri not yet shipped yazıyor.Mail felanda gelmedi problem var diye eğer buda iptal olursa ps4 felan uğraşmam daha harbi diyorum.
  • ajajya kullanıcısına yanıt
    Benim de durum aynı hocam. Zaten upsden takip ettiğimde sadece kayıt alındı yazısı çıkıyo. Luisville de olduğunu Amazondan girince oradaki takip sayfasında görebiliyorum. Kargo hareketleri ups sayfasında gözükmüyor. Sende de öyle mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Benim de durum aynı hocam. Zaten upsden takip ettiğimde sadece kayıt alındı yazısı çıkıyo. Luisville de olduğunu Amazondan girince oradaki takip sayfasında görebiliyorum. Kargo hareketleri ups sayfasında gözükmüyor. Sende de öyle mi ?

Bende ups nin sitesinde gozukuo luisvillede diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

quote:

quote:

quote:

Sırf gelince kutusunu hiç amadan satmak için alacaktım. 1300Tl'ye gelse 2000'den satsam yeterdi yani durduk yere 700TL kar, az değil yani :) Ama 3-5 dakikayla kaçıtdım.

İyiki alamamissin

Niye kardeşim? Milyonlarca ürün bu şekilde satılıyor. Burada da ben alıp satacağım diye yazanlar var.

Senin inadına 599$'dan sipariş veriyorum şimdi.

/>

:)

Gittigidiyor'da adam daha elinde olmayan PS4'ü açık artırmaya çıkarmış, bitmesine 8 gün varken teklif 1500'e dayanmış. Açık açık da yazmış ABD'den gelecek diye. Artırma bittiğinde rahat 2000-2300 görür. Dayatılan bir fiyat değil, açık artırma yapacağım kaça kadar giderse. Değmeyeceğini düşünen almaz, değer diye düşünen alır kimseyi zorlayan yok.

• GeraltofRivia kullanıcısına yanıt
    Hocam parayı çektiler mi karttan ?

• fazla aldığı depositi iadesi tam olara nereye yazmak lazım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Arkadaslar umarim bi sorun yasamazsiniz kalbimden soyluyom bunu insallah kimsede sorun cikmaz diyelimki sorun cikti ne olcak nereye basvurcaksiniz merak ediy dogrusu elim bi kac kere gitti amazon a ama sonra dedim garantisiz pahali bi urunu almak mantikli degil diye ben yirt disinda yasiyom eger bi sorun ciksa elimde patlar burda oyle tamirciler yok magaza servisleri disinda mesala televizyon fela bozulur garantisi yoksa cope atarsin siz Turkiyede kimlere tamir ettirceksiniz tv tamircilerimdemi

kimsenin bilmediği duymadığı bi marka almıyoruzki. bi sorun cıkarsa göndeririz sony servisine parasıyla yaparlar... çöp olcak bi durum yok

Tamam da kardesim sonucta 1300tl degerinde bisi aliyorsun yani garantisi yok sony e gondeririz diyorsunda o adamlar ne kadara tamir edecekler makinayi 100 tl lik bisi olsa neyse diycemde az degim yani bana gore

• quote:

quote:

Bende o da yok. Bu gece bir aksiyon olur diye düşünüyorum. Malum Amerikada daha akşam olmadı bile. Biz uyurken bir şeyler olur mutlaka :)

• quote:

Hocam parayı çektiler mi karttan ?

Hayır.
  • Yarın kalkınca o shipped yazısını görebilirim inşallah.
  • GeraltofRivia kullanıcısına yanıt
    Ben dün alışverişi yaptığımda direk çekmişlerdi. Acaba ödeme konusunda problem mi oldu ? Onu kontrol etseniz ?

• Hadi benden size bir kıyak olsun, amazon.co.uk...

:) Stokta yok ama 250 sterline sepete ekleyin, stoğa girince alırsınız.
    Sagol dostum. Bende nerde gordum acaba diyordum buldum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bhdr84

DHL ve UPS farkı nedir kardeşim ozaman.. Yani DHL olsa cuma dan önce gelme şansımı vardı doğru mu anladım :)

dhl daha hızlı calısıyo persembe yani 26sında gelme ihtimali daha fazlaydı bence artık 27sinde olsunda güç olmasın....
  • quote:

quote:

quote:

Bende o da yok. Bu gece bir aksiyon olur diye düşünüyorum. Malum Amerikada daha akşam olmadı bile. Biz uyurken bir şeyler olur mutlaka :)

Pazar gunu calismama gibi bisi yoktur insallah.

Zannetmiyorum. Oncelikli kargo sectik biz. Teslimat pazar gunu yapmazlar ama transfer islemlerini yaparlar bence. Paketin hareketleri gozuur diye dusunuyorum. Pazar gunu calismasalar bile pzt harekete baslasa en gec sali aksama burada olur carsamba persembe gumruk olayi hallolsa bir bicimde cuma gunu aliriz cihazlari..

• quote:

Orijinalden alıntı: befuzorro

quote:

Orijinalden alıntı: bhdr84

quote:

Orijinalden alıntı: befuzorro

Amazonda 27sinde teslim yapilacak yaziyordu simdi upsin sitesinden baktim scheduled delivery 25i yaziyor,carsamba elimde olacak insallah

bende neden gözükmüyor link verirmisin

bide şu kodlamı bakıyoruz 1Z.............3 gibi uzun birşey..

http://wwwapps.ups.com/WebTracking/track

Soldaki tracking number yazan yere giriyosun o uzun numarayi

Sanırım sonra güncellenecek kargo akışı?

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA)  [ ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 22 Aralık 2013; 1:23:08 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.