Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
285.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emperor1907

Ben dün alışverişi yaptığımda direk çekmişlerdi. Acaba ödeme konusunda problem mi oldu ? Onu kontrol etseniz ?

Böyle bir mail geldi ne yazıyor hiç anlamadım.

Dear ,

Thanks for updating the payment information for your order

Your order will be paid using the payment method that you selected. We will notify you via e-mail if further action is required on your part.

When your order is shipped, we will send you an e-mail message to confirm the date, contents and method of your shipment. If you requested any additional changes to this order, you will receive a separate e-mail to confirm those changes.

Thank you for visiting Amazon.com!

Birde hala not yet shipped diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRivia -- 22 Aralık 2013; 1:27:34 >
  • Amazon öncelikli kargo da 3 is gününde elinde oluyormus. Hafta sonu ve christmas tatili devreye girince korkum cumaya yetisememesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

quote:

Ben dün alışverişi yaptığımda direk çekmişlerdi. Acaba ödeme konusunda problem mi oldu ? Onu kontrol etseniz ?

Dear ,

Your order will be paid using the payment method that you selected. We will notify you via e-mail if further action is required on your part.

When your order is shipped, we will send you an e-mail message to confirm the date, contents and method of your shipment. If you requested any additional changes to this order, you will receive a separate e-mail to confirm those changes.

Ödeme bilgilerinizi güncellediğiniz için teşekkürler.

Belirttiğiniz şekilde ödemeniz kartınızdan alınacaktır. İşlem tamamlandığında ve ürününüz kargolandığında size e mail ile bildireceğiz diyor hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

quote:

Dear ,

Ödeme bilgilerinizi güncellediğiniz için teşekkürler.

Belirttiğiniz şekilde ödemeniz kartınızdan alınacaktır. İşlem tamamlandığında ve ürününüz kargolandığında size e mail ile bildireceğiz diyor hocam.

Hadi hayırlısı inşAllah bir sorun çıkmazda şu gece rahat uyurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Amazon öncelikli kargo da 3 is gününde elinde oluyormus. Hafta sonu ve christmas tatili devreye girince korkum cumaya yetisememesi.

Sende sıkıntı olabilir hocam Avrupada oldugun için..
    christmas tatili büyük ihtimal sana vuracak ..

TR için geçerli değil ama malum Memlekette christmas tatili diye birşey yok:) Tatilden önce TR gümrüge girer bizim ürünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Amazon öncelikli kargo da 3 is gününde elinde oluyormus. Hafta sonu ve christmas tatili devreye girince korkum cumaya yetisememesi.

TR için geçerli değil ama malum Memlekette christmas tatili diye birşey yok:) Tatilden önce TR gümrüge girer bizim ürünler.

Öyle bir durumda direk 80 dolarlik indirim isterim. Hem 23 aralikda gelecek paketi 27 sine uzat hemde sonrasinda tatili onceden hesaplamadin diye yine geciktir. Kendi tatillerini bilmeden mi gonderim hesapliyorlar.

• Ben daha psp 1 alamadım 4 çıkmış
  • GeraltofRivia kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. Bence meraklanmayın. Kartınızda problem yoksa limitiniz varsa parayı çekip hemen kargolarlar cihazı. Yamuk olacağını sanmam

• quote:

quote:

quote:

Öyle bir durumda direk 80 dolarlik indirim isterim. Hem 23 aralikda gelecek paketi 27 sine uzat hemde sonrasinda tatili onceden hesaplamadin diye yine geciktir. Kendi tatillerini bilmeden mi gonderim hesapliyorlar.

Valla sende haklısın hocam senin önceki durumunuda okudum can sıkıcı baya.
    24 aralığa kadar gelmeli ürünün(2 gün kaldı sadece) aksi taktirde en erken 27 aralık .

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

fazla aldığı depositi iadesi tam olara nereye yazmak lazım acaba

Evet ortak bir yazı hazırlayıp amazona mail atılabilir.Bir arkadaş mail atmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmore -- 22 Aralık 2013; 2:07:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: befuzorro

quote:

Orijinalden alıntı: bhdr84

quote:

Orijinalden alıntı: befuzorro

Amazonda 27sinde teslim yapilacak yaziyordu simdi upsin sitesinden baktim scheduled delivery 25i yaziyor,carsamba elimde olacak insallah

bende neden gözükmüyor link verirmisin

bide şu kodlamı bakıyoruz 1Z.............3 gibi uzun birşey..

http://wwwapps.ups.com/WebTracking/track

Soldaki tracking number yazan yere giriyosun o uzun numarayi

Sanırım sonra güncellenecek kargo akışı?

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA)  [ ANA KONU ]

bendede boyle cıkıyor bekleyecegız artık

• Sırf merakımdan sanalpazara, gg'ye falan PS4 ilanı açıcam, bakalım kaç kişi mesaj çekicek ne dicek kesinlikle satacağımdan değil ama o yüksek fiyata satanlardan kimler alıyor merak ediyorum.
  • Daha ne kadar luisvillede durcak merak ediyorum

• Benide ekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drago

Benide ekleyin.

Ekledim.

• Yahu ne kadar sabırsız insanlarsınız...Sinir bozucu gerçekten bu dk başı kargo durumunu sorgulamanız...ilk defamı alıyorsunuz anlamadım...Sakin biraz

Bu arada o kesilen sadce gümrük vergisi değil...İçinde ups in aldığı ordino ücreti filan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 22 Aralık 2013; 9:08:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajajya

Daha ne kadar luisvillede durcak merak ediyorum

Benimki de hala orada. Ups çalışanları grevdeler heralde :)

• UPS:
    Scheduled Delivery:
    Monday, 12/30/2013, By End of Day
    Last Location:
    Seattle, WA, United States, Saturday, 12/21/2013

AMAZON:
    Your guaranteed delivery date is:
    Friday, December 27, 2013

Amazon 27 si cuma günü eline ulaşma garantisi verirken, UPS 30 u pazartesi günü teslimat planlamış..
  • Beyler size bir soru,usa den aldik biz bu cihazlari peki garantileri avrupa da gecerli oluyor mu ?

• Gümrükten nasıl geçiyor yahu?Vergisinide mi verdiniz

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.