Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
285.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bhdr84

UPS:
    Scheduled Delivery:
    Monday, 12/30/2013, By End of Day
    Last Location:
    Seattle, WA, United States, Saturday, 12/21/2013

AMAZON:
    Your guaranteed delivery date is:
    Friday, December 27, 2013

Amazon 27 si cuma günü eline ulaşma garantisi verirken, UPS 30 u pazartesi günü teslimat planlamış..

Durum bende de aynı. Amazon'da 27 si görünüyor fakat UPS'in sitesinde 30 u. Sanırım gec teslimattan dolayi kargo iadesi alacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    selam kardeşim ben ps3 sony almıstım 2008 1 hafta olmadı 500 e sattım makına hıc arıza vermedı tabı bende gozum gıbı baktım sony kolay kolay arıza verecek mal uretmıyor saglam ama tabi bi yerden sonra şans işi biraz gerı odemelı amazon a gonderebılıyormussun ilk siparişim bakalım
  • quote:

UPS:
    Scheduled Delivery:
    Last Location:

AMAZON:

Amazon 27 si cuma günü eline ulaşma garantisi verirken, UPS 30 u pazartesi günü teslimat planlamış..

Bendekinde dunden beri etiketi hazirliyorlarmis , ne bicim etiket ise artik, amazonun bos vaadleri gerceklesmeyecek belli ki. 27 sinde gelmesi imkansiz bu gidisle. Bana onceki olaylardan dolayi kargo parasini iade etmislerdi simdiki gecikmede de gumruk masraflarini iade etsinler. :)

• ulwi U kullanıcısına yanıt
    bizden önce size ulaşacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

bizden önce size ulaşacak

Zor gözüküyor, daha hala california da , milletin ki atlantik üzerinde ucuyor . Sanirim haftasonu ups calismiyor, yada bir cok calisani noel yuzunden erken izine cikmislar. Yoksa 12 saatte bir etiket hazirlanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 22 Aralık 2013; 9:47:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bOSPORUS

quote:

UPS:
    Scheduled Delivery:
    Last Location:

AMAZON:

Durum bende de aynı. Amazon'da 27 si görünüyor fakat UPS'in sitesinde 30 u. Sanırım gec teslimattan dolayi kargo iadesi alacağız.

Amazondan iade istemek yerine UPS i şikayet edin. Zaten gerekli görürlerse onlar iadeyi yapar..Önemli olan UPS in çalışma şekli. Adamlar iş ilişkilerini gözden geçirsin

• ulwi U kullanıcısına yanıt
    - Louisville, KY, United States, Cumartesi, 21/12/2013 benımkıde burada hala planlanan eslımat salı aksamı dıyor bakalım
  • Amazonda 27,dun upsde 25i olan teslimat simdi baktim 30u olarak degismis benimkise louisville de

• Arkadaşlar Nasıl aldıgınız hakkında detaylı bilgi verebilecek 1 arkadaşımız var mı ?

Çünki gerçekten bende almak istiyorum ancak bulamıyorum.

Ve özellikle gümrük konusu. Saygılar. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: befuzorro

Amazonda 27,dun upsde 25i olan teslimat simdi baktim 30u olarak degismis benimkise louisville de

Benimki de Amazon'da 27, dun ups'de 25 di, bugün 30 olmuş. Ben yine de Cuma'ya kalmaz gelir diyorum. Geçen hafta sipariş verenlerin 5 - 6 günde falan kapısına geldi.
  • Zaten Ups i amazon a sikayet edecegim onlarda belki onlardan parayi alip bana verirler veya bana iade yapip ups ile iliskilerini gozden gecirirler,

Benim kargo Sumner Washington da üzerine etiket basilmasini bekliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Zaten Ups i amazon a sikayet edecegim onlarda belki onlardan parayi alip bana verirler veya bana iade yapip ups ile iliskilerini gozden gecirirler,

Benim kargo Sumner Washington da üzerine etiket basilmasini bekliyor :)

Sumner'de ise seninki de Seattle Washington'a geçecek ordan arkadaşım. Benimki 24 saattir Seattle'da. Sizinkileri bekliyor galiba :)
  • quote:

quote:

UPS:
    Scheduled Delivery:
    Last Location:

AMAZON:

Evet sanırım böyle olursa kargo ücretini iade alırız. Fakat acele etmemek gerekir, kargo bi gelsin hem vergi farkını isteriz hem de kargo parasını (eğer garanti edilen tarih 27 sinde gelmez ise..)

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

quote:

UPS:
    Scheduled Delivery:
    Last Location:

AMAZON:

Amazondan iade istemek yerine UPS i şikayet edin. Zaten gerekli görürlerse onlar iadeyi yapar..Önemli olan UPS in çalışma şekli. Adamlar iş ilişkilerini gözden geçirsin

aynı durum bendede var. mail gelmiş amazondan. özür dileriz garantı ettiğimiz tarihte teslimat yapamıyoruz. urun teslim alındıtdan sonra kargo üzreti olan 21$ kartınıza 2-3 gün içinde iade edecez diyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 22 Aralık 2013; 11:37:28 >

• ne satın aldınız 20 aralıkta ??
  • chcts1 C kullanıcısına yanıt
    ps4
  • quote:

Orijinalden alıntı: chcts1

ne satın aldınız 20 aralıkta ??

Ps4

• Benimki de yüzde doksan gecikecek, sipraişi dün gündüz 11'de yaptım, 3'te bankadan parayı çektiler ve preparing for shipping durumuna döndü sipariş, siparişte hala daha bir değişiklik yok, bir iki gün geç gelirse 50 dolarlık kargo ücretini de iade alırız artık.amazona güvenim sonsuz.İki üç gün geç gelsin ürün de 100 lira daha ucuza gelmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hernan Cortes -- 22 Aralık 2013; 11:12:00 >
  • Arkadaşlar ''garanti edilen tarih'' diye bir ibare nerede var? Bende ''DELIVERY ESTIMATE Friday, December 27, 2013 by 8:00pm'' yazıyor Delivery Guarantee gibi olması gerekirdi ama Delivery Estimate(Tahmini) yazmakta.
  • Arkadaşlar 1 Kişide nasıl aldıgını ve gümrükten nasıl geçeceğini yazsa. Çok makbule geçer almak isteyen kardeşleriniz beklemekte.

Örnek : BEN :)
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.