Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
284.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf gelince kutusunu hiç amadan satmak için alacaktım. 1300Tl'ye gelse 2000'den satsam yeterdi yani durduk yere 700TL kar, az değil yani :) Ama 3-5 dakikayla kaçıtdım.
  • You are crazy beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Sırf gelince kutusunu hiç amadan satmak için alacaktım. 1300Tl'ye gelse 2000'den satsam yeterdi yani durduk yere 700TL kar, az değil yani :) Ama 3-5 dakikayla kaçıtdım.

İyiki alamamissin

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Gümrük vergisinin de iadesini alınca cihaz 1064 liraya gelmiş olacak.

Cuma gününe kadar elime geçer inşallah.

Amazon gümrük vergisini iade mi ediyor hocam?? Var mı öyle bişey?

Hocam olay şu, Türkiye'de gümrük vergisi yüzde 20, ps4'ün bedeli 400 dolar, bunun gümrük vergisi 80 dolar yapar, benden deposit olarak 110 dollar çektiler, ürünü teslim aldıktan onlara mail atıp vergi tutarı şu kadardır geri kalan miktarı iade edin diyeceğim, yani yaklaşık 30 dolar iade alacağım.

• Gönderi Hizmet Merkezinden ayrıldı LOS ANGELES GATEWAY - USA LOS ANGELES GATEWAY, CA - USA 03:00

Öğlen 1 den beri böyle LA den nereye gelecekse artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: befuzorro

Amazonda 27sinde teslim yapilacak yaziyordu simdi upsin sitesinden baktim scheduled delivery 25i yaziyor,carsamba elimde olacak insallah

Benim de 27'si idi ama ups'in websitesitnde 25'i yazıyor. Erken gelecek bence de. An itibariyle paket Seattle'a geçti Washingtonda dolanıyor yani :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Gümrük vergisinin de iadesini alınca cihaz 1064 liraya gelmiş olacak.

Cuma gününe kadar elime geçer inşallah.

Amazon gümrük vergisini iade mi ediyor hocam?? Var mı öyle bişey?

Hocam olay şu, Türkiye'de gümrük vergisi yüzde 20, ps4'ün bedeli 400 dolar, bunun gümrük vergisi 80 dolar yapar, benden deposit olarak 110 dollar çektiler, ürünü teslim aldıktan onlara mail atıp vergi tutarı şu kadardır geri kalan miktarı iade edin diyeceğim, yani yaklaşık 30 dolar iade alacağım.

Hocam söylediğin iyi oldu, hepimiz öyle yapalım o zaman? Benden de 100'ün üzerinden vergi masrafı aldılar yani, hatta atacağınız mail'i bizle paylaşın da ingilizce bilmeyen arkadaşlar da yararlansın.

Peki mail göndermeden onlar kendileri iade etmiyorlar mı? Biz mi uğraşmamız lazım ?

• TaKo kullanıcısına yanıt
    Biraz üstüne düşmek lazım. Cihazlar gelince maili atınca burdan da paylaşırım.
  • Arkadaslar umarim bi sorun yasamazsiniz kalbimden soyluyom bunu insallah kimsede sorun cikmaz diyelimki sorun cikti ne olcak nereye basvurcaksiniz merak ediy dogrusu elim bi kac kere gitti amazon a ama sonra dedim garantisiz pahali bi urunu almak mantikli degil diye ben yirt disinda yasiyom eger bi sorun ciksa elimde patlar burda oyle tamirciler yok magaza servisleri disinda mesala televizyon fela bozulur garantisi yoksa cope atarsin siz Turkiyede kimlere tamir ettirceksiniz tv tamircilerimdemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 22 Aralık 2013; 0:38:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: segant08

Gönderi Hizmet Merkezinden ayrıldı LOS ANGELES GATEWAY - USA LOS ANGELES GATEWAY, CA - USA 03:00

Öğlen 1 den beri böyle LA den nereye gelecekse artık.

pazr günü tatil ya sanırım pazartesiye kadar hareket olmaz
  • Yaklasik 24 saattir luisvillede paket saka gibi ya!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

You are crazy beyler

• befuzorro B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler Türkiye UPS yurtdışı gönderimde çıkmadıda o yüzden sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Merhaba, amazon'a yolladığınız mail'i rica etsem burada paylaşır mısınız?

Teşekkürler.

According to international custom tariffs, the tax between Turkey and USA is 20%. ps4 is $399. Custom deposit is $110. 20% of $399 is $80.it is $30 more .
    I request you to pay back me $30.
  • Dun 23:30 da siparis vermeme ve para cekilmesine ragmen hala prepearing to ship yaziyo yani kargoya bile verilmedi cildiricam

• UPS kargo ile ilgili bir yazı vardı şimdi forumda bulamadım. Gönderilen evrak ve nerelere gidip TR geleceğini yazmıştı.. Neredeydi bilen var mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: segant08

Kargo konusunda şanslıyım sanırım ama ps4 banka 535 doları 1220 tl olarak çekmiş vay anasını :) o konuda şanssızım.Belkide bundan 2 hafta önce bf4 ve ps4 kamerayı ucuza aldım diye yaptılar :)

Kamera ne kadara geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ajajya

quote:

Sırf gelince kutusunu hiç amadan satmak için alacaktım. 1300Tl'ye gelse 2000'den satsam yeterdi yani durduk yere 700TL kar, az değil yani :) Ama 3-5 dakikayla kaçıtdım.

İyiki alamamissin

Niye kardeşim? Milyonlarca ürün bu şekilde satılıyor. Burada da ben alıp satacağım diye yazanlar var.

Senin inadına 599$'dan sipariş veriyorum şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bhdr84

UPS kargo ile ilgili bir yazı vardı şimdi forumda bulamadım. Gönderilen evrak ve nerelere gidip TR geleceğini yazmıştı.. Neredeydi bilen var mı :)

İlk mesajlarda var hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ajajya

quote:

İyiki alamamissin

Niye kardeşim? Milyonlarca ürün bu şekilde satılıyor. Burada da ben alıp satacağım diye yazanlar var.

Senin inadına 599$'dan sipariş veriyorum şimdi.

/>

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.