Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
285.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende de eklendi şimdi

Order Summary
    Items: $479.00
    Shipping & handling: $57.89
    Total before tax: $536.89
    Estimated tax to be collected: $0.00
    Import Fees Deposit $139.09
    Order total: $675.98

yazıyor sıkıntı yok hayırlı olsun
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam her ihtimale karsi yardima baglandim amazonda soruyorum gonderimi olup olmadigini cevap gelir birazdan. Birde bu ntsc pal olayi sikintisi olucakmi ? Bilgin varmi.
  • fenah2007 kullanıcısına yanıt
    tr de satılanlardan(PAL) tek farkı. mesela Dr dan aldığın bluray filmleri izleyemezsin. abd den bluray film almalısın. film izlemiyorsan hiçbir farkı olmaz. gönderimi olmasa zaten hata verir gönderim yok diye kırmızı hata msj ı yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 11 Ocak 2015; 13:41:32 >
  • Anladim hocam, yok bluray film alma aliskanligim yoktur. Kazansak ne iyi olurda oyunlarda korsani astik film konusunda asamadik :)

Bende bu arada yetkili agizdan gonderim oldugunu ogrendim.

Paket +1 adet daha kol siparisi totalde 774 dolar tutuyor. Buda 1780 lira yapiyor. Aslinda cokta emin olamadim ise vergiler girince. Suan icin hepsiburada GTA5 + PS4 + 1 adet kol 1700 tutuyor. Buna birde last of us eklersek 1810 yapiyor hepsiburada yani pekte riske girmeye degmiyor gibi.

Yardimlarin icin tesekkurler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 11 Ocak 2015; 13:53:37 >
  • fenah2007 kullanıcısına yanıt
    bişey değil.
  • Arkadaşlar amazondan 99$'lık tablet satın aldım, dün elime ulaştı.
    Gümrük alınıp alınmadığını bilmiyorum. Gümrükle ilgili herhangi bir belge yok.
    Yılbaşı dolayısıyla gümrüksüz geçmiş olabilir.
    Gümrük vergisi ödenip ödenmediğini nasıl anlarım? Ve ödenmediyse amazonun benden çektiği gümrük bedelini nasıl geri alırım?
  • selamlar arkadaslar, bu baslıgı gorunce konuyu acan arkadas için inanın dua ettim!! ilk olarak çok tesekkur ediyorum kendisine.

Peki alanlar arasında sorun yasayan oldu mu hiç ? Olmadıysa ben nvidia shield tablet siparis etmek istiyorum (sim kartlı versiyonunu) fiyatı 399 usd gozukuyor. Soruın cıkartırlar mı acaba? bildiklerinizi benimle paylasırsanız cok sevinirim dostlar. iyi günler
  • Selamlar arakdaslar, ilk olarak konuyu acan arkadasa cok tesekkur ediyorum kendisi için dua ediyorum!!!

İkinci olarak simdiye kadar siparis edipte sorun yasayan oldu mu?

Benim sorum; ps4 değil de nvidia shield tablet ( 3g) versiyonunu almak istiyorum. 399 USD fiyatı var , sizce sorun cıkar mı?
  • napolyon07 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sorun çıkmaz çünkü TR ye gönderimi yok.
  • sipariş sayfana gir order details kısmına bak. import fes deposit yazan yerin karşısındaki fiyat gümrük masrafıdır. import fes deposit yazmıyorsa gümrük ücreti vermemişsindir.
  • Yakin zamanda alan oldu mu

Vergiyi geri verdiler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hollandadan arkadaşım ps4 yollayacak bana 2 kol 5 oyun 1 console bu ürünler faturasız gelecek gümrükte problem olur mu?
  • arkadaşlar mayıs ayında ABD'ye gideceğim. PS4 vee Xbox one almayı düşünüyorum. İkisi toplamda kaç dolara gelir? Tax free olayı olur mu? El bavulunda mı getirmem lazım yoksa kargo ile mi? Gümrükte sıkıntı çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOGAH

hollandadan arkadaşım ps4 yollayacak bana 2 kol 5 oyun 1 console bu ürünler faturasız gelecek gümrükte problem olur mu?

Hocam hediye bile olsa sikinti yasaman mumkun. Konu ile ilgili nakliyeyi saglayan firmalar durumu kendi lehine cevirip para kazanmak icin ellerinden geleni yaparlar. Kargonu iyi takiple, kargon gelmeden firma ile irtibati iyi kur, cunku navlun bahanesiyle gunluk 65-70 le civarina faturalar cikarabilirler. Ayrica gelen urunler icin, %20 kadar vergi odemen ihtimaller dahilinde. Bu yazdiklarim, basina gelebilecek en kotu senaryolardir. Hic bir problem ysamadan cihazini teslimde alabilirsin. Selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

arkadaşlar mayıs ayında ABD'ye gideceğim. PS4 vee Xbox one almayı düşünüyorum. İkisi toplamda kaç dolara gelir? Tax free olayı olur mu? El bavulunda mı getirmem lazım yoksa kargo ile mi? Gümrükte sıkıntı çıkar mı?

Valize koy getir hocam hiçbir sıkıntı olmaz tek risk NewYork'taki valiz görevlilerin hırsızlık yapması,bu yaz abim Amerika'dan geldiğinde valiz görevlileri pahalı bir kulaklığını çalmıştı sonra araştırdıkta baya meşhurmuş NewYork'taki hırsızlıklar.
    Yeni Şafak
    Havalimanındaki görevliler hırsızlık yaparken yakalandı
    http://www.yenisafak.com.tr/video-galeri/havalimanindaki-gorevliler-hirsizlik-yaparken-yakalandi/12178

• quote:

Orijinalden alıntı: Michu

quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

arkadaşlar mayıs ayında ABD'ye gideceğim. PS4 vee Xbox one almayı düşünüyorum. İkisi toplamda kaç dolara gelir? Tax free olayı olur mu? El bavulunda mı getirmem lazım yoksa kargo ile mi? Gümrükte sıkıntı çıkar mı?

Valize koy getir hocam hiçbir sıkıntı olmaz tek risk NewYork'taki valiz görevlilerin hırsızlık yapması,bu yaz abim Amerika'dan geldiğinde valiz görevlileri pahalı bir kulaklığını çalmıştı sonra araştırdıkta baya meşhurmuş NewYork'taki hırsızlıklar.http://www.yenisafak.com.tr/video-galeri/havalimanindaki-gorevliler-hirsizlik-yaparken-yakalandi/12178

haydaa bizim dönüşümüzde New York'tan. Bu hırsızlığın önüne nasıl geçeriz? Hep bavulun başında olabilirimde bazen alıp götürüyorlar?

• arkadaşlar amazon.de'den vergi iadesi otomatikmen oluyor ödeme sayfasına gelince peki amazon.com'dan vergi iadesi alabiliyor muyuz? şöyle bi sayfa var da

www.amazon.com
    Amazon.com Help: Request a Tax Refund
    http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201133470
  • vergi iadesioluyor mu?
  • napolyon07 kullanıcısına yanıt
    dostum yeniden göserim başladı haberin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: cekirge14

dostum yeniden göserim başladı haberin olsun

çok sağol dostum hemen bakıyorum
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.