< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunhun34 -- 3 Ocak 2019; 14:2:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunhun34 -- 3 Ocak 2019; 14:2:15 > |
Arkadaşlar bu güne kadar amazon.de den :
1. Marantz SR 6010 AVR 2. Canton GLE 490 2 adet front speaker her biri 25 kg ağırlıgında tek çiziksiz teslim edildi 3. Klipsch RP 250 center 4. Klipsch R 15 M 2 adet surround speaker 5. Canton Chrona 502 2 adet speaker , 6. Kablo 2 X 2.5 mo metre 2 top olmak üzere 8 parça alışverişim oldu bunların hepsinde sorun yaşamadım ne paketlemede nede teslimatta , Bu ürünlerin tamamında da TR deki fiat ların yarısından daha az bir maliyetim oldu ,bu arada siparişten sonra kesilen ithalat depozitosu kaporalarının da son centine kadar düzgün bir şekilde hesabıma iade edildi en son siparişimden bir 32 euro bekliyorum , şimdi takibi me , Nvida shield konsul ve Vu solo 4K uydu receiver aldım, bu arada 1080 p Vu solo 2 receiver kullanıyorum ama o konu bizim başlık konusu değil , Bu arada Amazonun Ülkemizde de yatırm planladığına dair haberler var , inşallah gerçekleşir ve , bu piyasalar lüzümsuz firmaların tekelinden çıkar , Tüketicilerde rahatlar ,her kuruşun kıymeti anlaşılır ve gerçek rekabet oluşur. |
Hani gavur parası kullanmayacaktık . Avroları bozduruyorduk
|
ikinci el bölümünde x1400 leri 2500 e satmaya başlayanlar çıkmış...
|
yersiz duyar kasma.
|
arkadaşlar söylediğimi yanlış anlamayın belki göndermek için geçerli sebebiniz de vardır arızalıdır bilmemnedir,genel konuşuyorum şu veya bu kişiye özel de değil konusu geçince aklıma geldi yazıyorum ama alıp alıp geri gönderip durmayın şu cihazları adamlar türkiyeye gönderimi kesecek bu gidişle benden söylemesi.hiçbirşey de almadım şimdiye kadar "aman alan düşünsün bana ne" de diyebilirdim ama dayanamadım.iyice eleyin tartın ölçün biçin gerekirse dinlenecek bir yerlerde testinizi yapın ondan sonra bir kerede alın olsun bitsin.aldığınız mal ayıplı ise yani arızalı falansa eyvallah almanyada falan da olsanız neyse de arıza çıkarırlar yokuş yapmaya başlarlar sonra tümden keserler yok kardeşim türkyeye göndermiyoruz derler olur biter zor değil.çok sürmez böyle giderse.yanlış anlamadıysam başladılar bile.
|
Askerlik te ve amazonda mantık yoktur
|
dn1080 alırsanız kronik transformatör çınlama sorunuyla mücadelenizde başarılar dilerim... dn1080 alıp iade eden bir arkadaş vardı, o da burada yazmıştı, ondan dinlersiniz maceralarını...
tamam bunlar x2400 ile denk modeller ama denon varken, ne sony'si allah aşkına... biri avr işinin uzmanlarından, diğeri hobi olarak avr üretiyor. o da uzun periodlarla canı isterse 1-2 model üretiyor... tüketici bilmediği bir sektörden ürün alacağı zaman orada sony de ürün üretiyorsa bir tek sony'yi tanıyor, "ne kadar kötü olabilir ki" diye düşünüp ona yönelebiliyor. oysa ki ne sony eski sony ne de günümüzde birkaç sektör dışında zirve yarışlarında iddiası var... zaten dn1080 1000 küsür lira daha pahalıya gelmiyor mu? sözüm meclisten dışarı, x2400'ü 2500 liraya almak varken 3600-3700 e dn1080 almak için en kibar ifadeyle enayiler kralı olmak lazım bence... selamlar... |
Tüm arkadaşların yeni yılını kutlarım. Yeni yılda uygun şartlarla HI FI ekipman edinilebilme dilegi ile ,Amazon severlere işlemlerinde kolaylıklar ,yeni vergilerde ve gereksiz harçlar içinde sabır dilerim.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunhun34 -- 15 Mart 2017; 23:18:30 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|