Şimdi Ara

Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
113
Favori
177.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    atıyorum senden ithalat için 100 euro aldılarsa 44 euro harcamışlar. o sebeple 66'yı iade ediyorlar.

amazon candır.
  • Arkadaşlar ben bu işlere yeni gireceğim ve pek tecrübem yok o yüzden sizlere sormak istedim. Forumda denon 2400h de indirim olduğu için herkes onu almış bende onu düşünüyorum ama yanına nasıl bir hoperlör sistemi almalıyım bilmiyorum. Salon 35 m2 civarı ilk etapta 5.1 olarak kurup ilerleyen zamanlarda atmos hoperlör eklemek istiyorum. Teşekkürler
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Amazon ara ara bazı modellerde indirim yapıyor. Misal geçenlerde 2500’ü Türkiye’ye göndermiyordu ve 2400’ü gönderiyordu ve aynı anda 2400’de 20-30 €’luk bir indirim vardı. O arada alanlar oldu.

Şu anda ise 2500’de 20 €’luk bir indirim var. Kargo gümrük vs 452 €’ya geliyor.
    https://www.amazon.de/Denon-AVRX2500H-AV-Receiver-kompartibel-Kompatibilität-Schwarz/dp/B07DKJ3NMY/ref=pd_gwm_cr_simh_2?pf_rd_s=grid-9&pf_rd_t=Gateway&pf_rd_i=mobile&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pd_rd_wg=69yqZ&pd_rd_r=SWYFMSZDSCG34P0WVVFD&pd_rd_w=RrLoq&pf_rd_r=K7TK211PTRT1G48F8VC6&pf_rd_p=356a05f2-6ef9-4c1b-93c0-0fba80d85922&pd_rd_i=B07DKJ3NMY

Bence düşünüyorsanız şu an 2500’ü alabilirsiniz. Bu arada 2500 bu senenin modeli. 2400 ise önceki senenin modeli.
    2500’de phono giriş de var. Pikap vs bağlanabilir.

Hoparlör olarak da önleri Heco Victa 502 yada 702 seçebilirsiniz. 35 m2 bir salon için uygun olur.
    Yada Dali zensor, Q Aqoustic vs gibi markalara bakabilirsiniz. Center ve surround hoparlörleri de önlere göre aynı markadan alırsınız.
    Sub’ı ise sona bırakın. 2.elde daha iyi modeller uyguna alınabiliyor. Ve de aynı şekilde hoparlörler de 2.el alınabilir ve daha uyguna mal edilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar son yasal düzenlemelerden sonra amazon de alışverişlerinde maliyet anlamında bir değişiklik oldumu? Ek ötv tahsil edilmesi gibi .. Yoksa eskisi gibi amazon sipariş ekranında ne ödüyorsak o şekilde bize teslim ediliyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Amazon ara ara bazı modellerde indirim yapıyor. Misal geçenlerde 2500’ü Türkiye’ye göndermiyordu ve 2400’ü gönderiyordu ve aynı anda 2400’de 20-30 €’luk bir indirim vardı. O arada alanlar oldu.

https://www.amazon.de/Denon-AVRX2500H-AV-Receiver-kompartibel-Kompatibilität-Schwarz/dp/B07DKJ3NMY/ref=pd_gwm_cr_simh_2?pf_rd_s=grid-9&pf_rd_t=Gateway&pf_rd_i=mobile&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pd_rd_wg=69yqZ&pd_rd_r=SWYFMSZDSCG34P0WVVFD&pd_rd_w=RrLoq&pf_rd_r=K7TK211PTRT1G48F8VC6&pf_rd_p=356a05f2-6ef9-4c1b-93c0-0fba80d85922&pd_rd_i=B07DKJ3NMY

Bence düşünüyorsanız şu an 2500’ü alabilirsiniz. Bu arada 2500 bu senenin modeli. 2400 ise önceki senenin modeli.

Hoparlör olarak da önleri Heco Victa 502 yada 702 seçebilirsiniz. 35 m2 bir salon için uygun olur.
    Yada Dali zensor, Q Aqoustic vs gibi markalara bakabilirsiniz. Center ve surround hoparlörleri de önlere göre aynı markadan alırsınız.
    Sub’ı ise sona bırakın. 2.elde daha iyi modeller uyguna alınabiliyor. Ve de aynı şekilde hoparlörler de 2.el alınabilir ve daha uyguna mal edilebilir
    Hocam çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz. Sağolun.

• Merhaba

Odam çok küçük. Bu nedenle kablo ve fazla sayıda hoparlöt sistemi kuramıyorum.

Kompakt bir öneriniz var mı?

Naim muso öneriyorlar ama bütçemin çok üstünde.

Max 2000 tl.

Saundbar mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Sadece 24 bit ve 16 bit şarkılar icin bu ürün sizce nasıldır genel anlamda rock dinlerim ama kaliteli olan müzikleride dinlerim bundan önceki ürünüm ise bu idi(Edifier S880DB) sadece kaliteli kayıtları cdden cekerim yada satın alırım dinlemek amaclı bütce(6bin tl) bazında bakılırsa sadece hopörler istiyorum anfi felan istemiyorum

Edifier Airpulse A300

• Bunumu arıyorsunuz . Amfi içinde bir hop sistemi ama usb si ne dikkat
    Satıcı amazon degil tr teslimatı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunhun34 -- 3 Ağustos 2019; 11:30:44 >
  • hunhun34 kullanıcısına yanıt
    Aynen de belki bilen cıkar bundan daha iyisi daha ucuza var der ondan sorim dedim

• Amazondan yaptığım son alışveriş hiç beklediğim gibi olmadı,
    Pair/çift yazmasına rağmen bana gönderilen hoparlör tekti ve konuyu müşteri hizmetlerine anlattım, tekrar kargo çıkardılar, elimdekini iade etmek üzere.... Yeni gelen de tek geldi, mecburen elimdekini iade etmeyeceğim ve bunun için de hesabımdan bir kez daha para çekilecek.... Pair yazmasına rağmen tek hoparlör gönderiyorlar

• live2lift kullanıcısına yanıt
    Pair yazan hoparlör neydi ki?

• https://www.amazon.de/dp/B01AT2SFAA/ref=psdc_3121681_t1_B00N634YCS

çift fiyatı imiş.

tannoy kule

Ürünler : EUR 136,41
    Posta ve Paketleme Ücreti: EUR 111,71
    İthalat Ücreti Depozitosu: EUR 24,55
    Sipariş Toplamı: EUR 272,67
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Jamo c95

Bu şekildeydi, şu an yok

Verdiğin 2 link de tek

Çift değil 1.0 kanal yazıyor verdiğin linkte, üstelik satıcı amazon değil...

Benimkinde pair/çift yazıyordu 300 euro civarı amazon satıcıydı

• live2lift kullanıcısına yanıt
    bende zamanında bu ürüne şipariş verecektim. çift yazıyordu ve fiyat uygundu. ama içime bir şüphe düştü m.hizmetlerini aradım.

tek gönderileceğini söyleyince almaktan vaz geçtim.

umarım en kısa zamanda sizin lehinize sorunu çözersiniz.

bu arada eğer geri göndermeyi düşünürseniz ptt arıza çıkarıyor. kutuyu götürmeden boyutları felan belirtip ilk konuşun.

geçen ben maus gönderiyordum. 2 saat sonra merkezlerini araryıp şikayet oluşturunca aldılar ürünü
  • Pioneer SX-N30AE-S Multiroomfähiger Netzwerk Stereo-Receiver mit integriertem WiFi, Chromecast, tuneIN Internet Radio, Kanal, 135W silber

Bence fiyat güzel.

Toplamda 317 euroya geliyor.

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.