Şimdi Ara

Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
113
Favori
177.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seradonin

Hangi AVR cihazını alacağıma ben de bir türlü karar veremedim. Sistemi ufak ufak toplamaya başladım ama AVR konusunda tam bir muamma.
    2017 üretim olmasına rağmen ben AVR değiştirecek olsam Sony 1080'i tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasuta

2017 üretim olmasına rağmen ben AVR değiştirecek olsam Sony 1080'i tercih ederdim.

Alıntıları Göster
    Karşılaştırmalarda filan puanı düşük. Güncellemelerle filan mı sağlam bir seviyeye geldi acaba? Sony için hep olumlu görüşler görüyorum. Sizce Sony'i seçme nedeni ne olabilir? Sinema ağırlıklı bir kullanımım olacak.
  • Seradonin kullanıcısına yanıt
    Açıkçası çok karşılaştırma okumadım siz okuduysanız neye göre düşük puan vermişler acaba bi özet geçebilir misiniz? Benim tercih etme sebebim komplike bir çözüm sunması olurdu ayrıca belirttiğiniz gibi kullanıcı yorumları incelemelere göre daha anlamlı benim için. Bir de nebileyim diğer markalara göre daha cazip geliyor. Uzun zamandır Pio vsx 921 kullanıyorum ve bozulmadıkça da sanırım hem 4K'ya geçmeyeceğim hem de avr değiştirmeyeceğim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Karşılaştırmalarda filan puanı düşük. Güncellemelerle filan mı sağlam bir seviyeye geldi acaba? Sony için hep olumlu görüşler görüyorum. Sizce Sony'i seçme nedeni ne olabilir? Sinema ağırlıklı bir kullanımım olacak.

Alıntıları Göster
    Ben karşılaştırmalarda hep en yüksek puanı Sonyde görüyorum tersine. Şuan bu sınıf avr alacak olsam gözüm kapalı Sony DN 1080 alırım deneyin göreceksiniz. Hatta benim gibi atmosa vsye önem vermiyorsanız 1070e de bakabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sasuta kullanıcısına yanıt
    Yeni cihazlarla özellik kıyaslamasından sanırım bu puanlamalar. Ama kullanıcı görüşleri benim için de çok önemli. Zaten ondan ikilemdeyim. Ben de sizin gibi bir cihazı alıp, bozuluncaya kadar kullanan biriyim. Sürekli cihaz değiştirmeyeceğim. Ancak bozulursa değişir bende cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seradonin -- 7 Aralık 2019; 12:57:6 >
    Açıkçası bu fiyat aralığında Onkyo 696 daha iyi bir seçenek. Çünkü bu modelde ön kanallar için pre out çıkışı koyulmuş.
    Eğer müzik sizin için önemli ise ve ileride sisteme bir de stereo amfi eklemek isterseniz ön kanal (front) pre out Çıkışı olmazsa olmaz bir özelliktir.
    O yüzden ben listeme 696’yı da eklerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Açıkçası bu fiyat aralığında Onkyo 696 daha iyi bir seçenek. Çünkü bu modelde ön kanallar için pre out çıkışı koyulmuş.
    Eğer müzik sizin için önemli ise ve ileride sisteme bir de stereo amfi eklemek isterseniz ön kanal (front) pre out Çıkışı olmazsa olmaz bir özelliktir.
    O yüzden ben listeme 696’yı da eklerdim
    Onkyo 686 ile 696 arasında 500 tl gibi bir fiyat farkı var, değer mi aradaki farka acaba.

Benim yeni avr istememdeki asıl neden, çift hdmı çıkışı aslında. Şimdi kullandığım avr Sony str dh 770 ve inanılmaz memnunum, fakat kaliteli bir hdmı splitter almaya kalksam 400, 500 tl fiyatı var, ARC destekli, 4k splitter fiyatları yüksek, bende Sony avr yi satıp, üzerine bir miktar para koyup çift hdmı çıkışı olan bir avr almak.

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Onkyo 686 ile 696 arasında 500 tl gibi bir fiyat farkı var, değer mi aradaki farka acaba.

Benim yeni avr istememdeki asıl neden, çift hdmı çıkışı aslında. Şimdi kullandığım avr Sony str dh 770 ve inanılmaz memnunum, fakat kaliteli bir hdmı splitter almaya kalksam 400, 500 tl fiyatı var, ARC destekli, 4k splitter fiyatları yüksek, bende Sony avr yi satıp, üzerine bir miktar para koyup çift hdmı çıkışı olan bir avr almak.

Alıntıları Göster
    Dn 1080 i de listenize ekleyin çift hdmi çıkışı var onda da. Ama sizin için pre out da önemli ise yani ben stereo amfi ile de frontları kullanırım derseniz onkyo. Yalnız benim 656 da subwoofer yönetimi Denon veya Sony kadar iyi değildi 696 bu konuda 656dan ne kadar farklı bakmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: General Daimos

Dn 1080 i de listenize ekleyin çift hdmi çıkışı var onda da. Ama sizin için pre out da önemli ise yani ben stereo amfi ile de frontları kullanırım derseniz onkyo. Yalnız benim 656 da subwoofer yönetimi Denon veya Sony kadar iyi değildi 696 bu konuda 656dan ne kadar farklı bakmak lazım

Alıntıları Göster
    Dn 1080 benimde çok ilgimi çekiyor ama fiyatı yüksek. Yılbaşında indirim felan olursa onu da düşünebilirim.
    Onkyo daki subwoofer yönetim sıkıntısı nedir hocam, Ayarlar mı kısıtlı, yoksa daha farklı bir sorun mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Dn 1080 benimde çok ilgimi çekiyor ama fiyatı yüksek. Yılbaşında indirim felan olursa onu da düşünebilirim.
    Onkyo daki subwoofer yönetim sıkıntısı nedir hocam, Ayarlar mı kısıtlı, yoksa daha farklı bir sorun mu.

Alıntıları Göster
    Valla 3 subwooferla da denedin Denondaki gibi aynı filmde aynı etkiyi yaratmadı. O kadar da kalibre etmiştim olmadı. Denon daha iyi yönetti swyi x-over kapalı yaptım üstelik

• quote:

Orijinalden alıntı: General Daimos

Valla 3 subwooferla da denedin Denondaki gibi aynı filmde aynı etkiyi yaratmadı. O kadar da kalibre etmiştim olmadı. Denon daha iyi yönetti swyi x-over kapalı yaptım üstelik

Alıntıları Göster
    Anladım hocam, şuan mevcut bütçem ile 3 modele yoğunlaştım.

Pionner VSX-934 Alıcı (7x160 Watt, Dolby Atmos, DTS:X, Dolby Atm...
    EUR 379,00

Denon AVRX2400H 7.2 Surround AV alıcı, HEOS Integration ile Siya...
    EUR 369,00

Onkyo Ağ Alıcısı (165 Watt/Kanal, THX, Airplay, WiFi/Bluetooth, ...NR 686
    EUR 382,78

Ben yeni bir eve taşındım, daha önceki evimde çift subwoofer kullanıyordum, yamaha Hoparlör setim var, onun subwooferı yetersiz geliyordu, extra onkyo subwoofer ilave etmiştim.

Şimdi yeni eve geçtim, inan ki onkyo subwooferı bağlamadım, yamaha resmen coştu, yıkıyor ortalığı, odanın akustik yapısı bu kadar mı fark eder, inanılır gibi değil. Az kalsın yamaha subwooferı satacaktım, bozulacaktı setim.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle akustik sw performansını öyle böyle etkilemiyor. Arkadaşıma sony pascal set aldık yakın zamanda ikinci el. Aynı swden bende de var zira arkadaşım da bende denemiş eh işte idare eder demişti zaten beğendiği kısmı uydularıydı. Neyse eve gelip odanın şeklinden koyduğumuz yeri değiştirince oha dedim. O nasıl ses öyle. Bilmesem bende aynı sw olduğunu öyle böyle fark etmedi. O kadar tatlı geliyorki sesi bendeki 25cmlik Energy S10.3’ten daha iyi diyecektim nerdeyse. O derece fark etti.
    Yalnız ben aynı swyi farklı avrlerde aynı konumda test ettim. Denonda ayar daha zengin sw için.

• Şöyle bir şey yaptım.

336 euroya kullanılmış lx504

Gümrük vergisi hesaplama yaptığım zaman 63 euroya geliyor.

Yeni gibi tanımladıkları ikinci el.

Satıcı yüzden 100 pozitif diye değerlendirmiş.

Bu kadar riske değer mi sizce.

Gümrüjte takılırsa ne olur

• Gerçi iptal eder satıcı

• İkinci el riskli. Amazonun kendi 2 el satışları varmış ve iade edilen ürünleri satıyormuşlar ama risk yinede büyük sorun olursa nasıl çözüleceği muamma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunhun34 -- 8 Aralık 2019; 13:55:28 >
  • hunhun34 kullanıcısına yanıt
    Tam da süper cihazı ucuza buldum diyordum. Bu da gol değil o vakit.

• hunhun34 kullanıcısına yanıt
    Sanırım bi sistemsel hata var. Marantz sr6013 de aynı fiyat.

Sıfır yeni gibi tanımlanmış bir ürünü gümrükle 3000 civarına alıyorsunuz.

Çoook büyük bi hasar olmadıktan sonra sıkıntı olmaz ama dediğiniz gibi riskli

• Arkdaşlar, daha önce de sordum ama kimse cevap vermemişti.

Amazon.de'de bazı ürünlerde %20 civarı, bazı ürünlerde %40'ın üzerinde vergi çıkıyor.

Hatta aynı ürünün farklı renklerinde, fiyat aynı da olsa, bu şekilde... Gümüş rengi %20, siyah olanı nerdeyse %50 vergi oluyor.

Bunun sebebi nedir?
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Amazon vergiyi çoğu zaman fazla hesaplıyor. Fazla olan vergiyi iade ediyorlar. Çoğu kişi yazmıştır 2 ay sonra iade aldım v.s

En başından beri böyle. Bazı ürünlerde de tam hesaplıyorlar.

Eksik vergi nedeni ile sonradan birilerinden para aldıklarını duymadım.

Yani fazla heaaplıyorlarsa iade ediyor, az hesapladılarsa da para almıyorlar.

Ben buna bağlıyorum

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.