Şimdi Ara

Amazon'dan ses sistemleri alışveriş kulübü , Son Fırsatlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
113
Favori
177.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edifier Studio R2730DB sipariş verdim ,bir de subwoofer fırsatı olursa süper olur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunhun34

Kule siparişlerini iki ayrı seferde ve mümkünse iki ayrı isimle vermekte fayda var ben birini kendi adıma digerini eşim adına sipariş ettim ve hiç sorunsuz iki ayrı taşıyıcı tarafından !UPS ve i_parcel tarafından nerede ise aynı günlerde teslim edildi

memnunmusunuz. kargoda zarar görmüşmüydü. ben iki anfi aldım birini arkadaşıma biri bana.

diğer aldığım ürünlerin hepsi kolilenmişti. anfi ise kendi kutusunun üstüne kargo etiketi yapıştırılıp gönderilmişti.

benimki sağlam geldi. arkadaşımın ki ise kutu hasarlı idi. hatta arkadaşım almamayı düşündü ama geri git yenisi gel uğraşmamak için aldı.

allahtan anfiye bi zarar gelmemişti.

ben daha önce kule haporlör almamıştım ancak bookshelf almıştım ve onlar hep çiftti.

şu an bir çift kule için yeterli bütçem yok. klipshin 160 euroya düşmesini bekliyeceğim artık.

• klipsch kulelerden hangisi 160 euraya düştü
  • hunhun34 kullanıcısına yanıt
    O zaman bizde bir hafta ara ile alırız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevresahibi

quote:

Kule siparişlerini iki ayrı seferde ve mümkünse iki ayrı isimle vermekte fayda var ben birini kendi adıma digerini eşim adına sipariş ettim ve hiç sorunsuz iki ayrı taşıyıcı tarafından !UPS ve i_parcel tarafından nerede ise aynı günlerde teslim edildi

memnunmusunuz. kargoda zarar görmüşmüydü. ben iki anfi aldım birini arkadaşıma biri bana.

diğer aldığım ürünlerin hepsi kolilenmişti. anfi ise kendi kutusunun üstüne kargo etiketi yapıştırılıp gönderilmişti.

benimki sağlam geldi. arkadaşımın ki ise kutu hasarlı idi. hatta arkadaşım almamayı düşündü ama geri git yenisi gel uğraşmamak için aldı.

allahtan anfiye bi zarar gelmemişti.

ben daha önce kule haporlör almamıştım ancak bookshelf almıştım ve onlar hep çiftti.

şu an bir çift kule için yeterli bütçem yok. klipshin 160 euroya düşmesini bekliyeceğim artık.

2. kutu için sipariş esnasında 2. kutu istiyorum seçeneğini işaretlemeniz lazım.

• Benim kule hop larımın ikiside en ufak hasar görmeden geldi , klipsch centerın kutusunda ufak bir çökük vardı ama içerisne hiç tesir etmemişti sorunsuzdu , marantz AVR ise hem çok iyi paketlenmişti hemde çok hassas şekilde teslim aldım UPS kargodan , İ parceli ise genelde yurt içi kargo teslim ediyor ve bazen hassasiyet gösteremiye biliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dghans45

klipsch kulelerden hangisi 160 euraya düştü

bookshelfleri kastetmistim. kusura bakmayin

• merhaba simdi bu urunu buldum

• Denon'dan sonra Marantz'larda da Türkiye'ye gönderilmeme durumu başlamış sanırım. Denemek için daha önceden satın aldığım NR1607'yi sepete attım, adres bölümüne geldiğimde ürünün Türkiye'ye gönderilmediği ibaresi çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyperborea61

Denon'dan sonra Marantz'larda da Türkiye'ye gönderilmeme durumu başlamış sanırım. Denemek için daha önceden satın aldığım NR1607'yi sepete attım, adres bölümüne geldiğimde ürünün Türkiye'ye gönderilmediği ibaresi çıktı.

hocam bende denedim aynisini. nedense baska saticiyi onerdi. amazonun sattigini buldum o geliyor

• Denon avr 4300 tr gönderimi açılmış. Sipariş verdik bakalım sorun çıkmazsa bildiririm.

• Fiyatta 0.1 Euro düşüklük bile olsa başka satıcı öne geçiyor ancak siz diğer satıcılardan Amazon vars seçebilirsiniz .HiFi sistemlerde diğer satıcıların çoğu Türkiye'ye göndermiyor gözüküyor ancak satıcısı Amazon olmayan ancak gönderisi Amazon olan ürünlerde var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Amazon'un kendi sattığı 522 Euro olanı denemiştim. Herhalde sık sık değiştiriyorlar gönderilme durumunu.
  • quote:

https://www.amazon.de/gp/product/B01C79Z1FU/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1
    Bu kablodan 2 takım 2 X 30 metre 2 X 2.5 mm kalınlığında sipariş verdim , surround hoplar ve Marantz 1504 NR recivera takılacak Magnat supreme 800 front ve 102 surroun lar için kullanacagım gelince bilgi veririm selamlar

Kablolarımız geldi 2X2.5 mm OFC oksijen free bakır Almanya üretimi kablonun maliyeti 0.80 euro , 3.2 TL/ metre ,surround hoplar için kullanacagım.

• quote:

quote:

https://www.amazon.de/gp/product/B01C79Z1FU/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1
    Bu kablodan 2 takım 2 X 30 metre 2 X 2.5 mm kalınlığında sipariş verdim , surround hoplar ve Marantz 1504 NR recivera takılacak Magnat supreme 800 front ve 102 surroun lar için kullanacagım gelince bilgi veririm selamlar

Kablolarımız geldi 2X2.5 mm OFC oksijen free bakır Almanya üretimi kablonun maliyeti 0.80 euro , 3.2 TL/ metre ,surround hoplar için kullanacagım.

hayirli olsun hocam. bende bu kablolardan alacagim sizin referansiniz ile.

ancak haporler isini cozemedim. canton un crono serilerine bakiyorum ama teslim icin 1 veya 2 ay icersinde gonderilir demesi kafami karistiriyor.

a.engine a5+ lerimi 1100 tl ye sattim. yani 1100 tl butcem var

• Bluetooth hoparlör var mı arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz Amazon'dan

• hakeen kullanıcısına yanıt
    Dinlemedim ama bose soundlink hoparlörler methediliyordu bir araştırın isterseniz.

• www.amazon.de
    Klipsch RP-150M Lautsprecher (Paar), Farbe: ebony: Amazon.de: Audio & HiFi
    https://www.amazon.de/dp/B00RXHEIHE/ref=wl_it_dp_o_pd_S_ttl?_encoding=UTF8&colid=3HTOHFPXYSF86&coliid=I2QNCOOPCY1MEW&psc=1

Klipsch RP150 M takibimde,şimdilik surroundlar olarak planladım ,ancak ileride Marantz 2zone da bookshelf olaraktan kullanılabilir diye düşünüyorum satıcının Amazon olacağı ve indirim yakaladığım an siparişi yapıştıracağım. Selamlar

• www.amazon.de
    Marantz PM6006/N1SG Verstärker silbergold: Amazon.de: Elektronik
    https://www.amazon.de/gp/product/B01GQFS7HK/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Türkiye teslimatı var iyi indirimde Marantz PM 6006 stereo Amfi 436 euro teslim fiatı gibi görünüyor ilgilenenlere duyurulur

• quote:

Amazon candır , O fiat neredeyse amazonun fiatının iki katı , tek hop için 845 euro ya geliyor tr fiatı artık söyleyecek pek bir şey yok , başlangıçtaki amazonun talep ettigi yüksek görülen vergi ( Türkiye içim ) den ne kadar iade olabilir bilmiyorum ama yinede amazon fiatı çok iyi fakat sipariş verecek olursanız hopları ayrı ayrı sipariş verin malum ağırlıktan dolayı . Ben ikinci canton GLE 490 ı eşimin adına sipariş verdim selamlar

Q Acoustics Q2050i Hoparlörü Türkiyede 2500 tl çiftini buldum. peşin alırsam biraz daha pazarlık varmış.
    D�kkan Hifi
    D�kkan Hifi Online Sat�� Sitesi
    https://www.dukkanhifi.com/p-2466-Q-Acoustics-Q2050i-Hoparlor.html

satıcı daha performanslı olduğu için

bunu önerdi bana.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.