Şimdi Ara

Amazon'dan Transcend 256 GB SSD [STOK BİTTİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
4.441
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal olduğuna emin misiniz? Yurt dışından yüksek fiyatlı ürün almadığım için soruyorum. Kargo ücretsiz ise ve SATA uyumlu notebook'uma uyumluysa ben de almayı düşünüyorum.
  • Fiyat güzel performansı nasıldır

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_ciftcii

Fiyat güzel performansı nasıldır

Performans sonuçlarını amazon.com'da inceleme girmiş bir kullanıcıdan bularak konuya ekledim , bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Orijinal olduğuna emin misiniz? Yurt dışından yüksek fiyatlı ürün almadığım için soruyorum. Kargo ücretsiz ise ve SATA uyumlu notebook'uma uyumluysa ben de almayı düşünüyorum.

Amazon.com ilk kurulan alışveriş sitesidir. Satıcı olarak Amazon gözüküyor ve kesinlikle orijinal ürün göndereceklerdir. SATA uyumlu laptopunuzda sorunsuz çalışacaktır. HDD kullanan kullanıcıların SSD'ye terfi etmesi için gerçekten güzel bir fırsat.
  • ssd kullananlara sormak istiyorum, eski celeron işlemcili muhtemel sata1 diskli laptoba (80gb) taksam ek parça gerekmeden çalışırmı? mevcut diski nasıl klonlarım. bazılarında usb aparat çıkıyordu ssd den. onunla klonlanıyordu. eski sata1 sistemde kaç mb /s performans alırım. eski disk artık çok tıkanıyor. ssd biraz çare olur takabilirsem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti durumu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: screamofpain

Garanti durumu nedir

Maalesef garantisi ülkemizde geçerli değil lakin sorun olursa Amazon'la iletişime geçtiğiniz taktirde yardımcı olacaklardır.
  • Bir sey sormak istiyorum. Bilgisayarim sadece m.2 sata ssd destekliyor ve gwcenlerde 500 +500 raid 0 hdd aldim bunu almaya deger mi yoksa m.2ssd beklemeli miyim?

• Çok iyi fiyat, haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

ssd kullananlara sormak istiyorum, eski celeron işlemcili muhtemel sata1 diskli laptoba (80gb) taksam ek parça gerekmeden çalışırmı? mevcut diski nasıl klonlarım. bazılarında usb aparat çıkıyordu ssd den. onunla klonlanıyordu. eski sata1 sistemde kaç mb /s performans alırım. eski disk artık çok tıkanıyor. ssd biraz çare olur takabilirsem.

Geriye dönük SATA 1 , SATA 2 desteği SSD'lerde mevcut , tabiki SATA I ve SATA II'de SATA III'teki kadar performans alamazsınız. Mevcut diski klonlama konusunda bir bilgim yok fakat en temiz yöntem sıfırdan kurulum yapmak olacaktır. 80GB'lık bir veriyi harici harddisk ile aktarmak kolay olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topcutalha

Çok iyi fiyat, haber veren arkadaşa teşekkürler.

Rica ederim arkadaşlar iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: enis_simsar

Bir sey sormak istiyorum. Bilgisayarim sadece m.2 sata ssd destekliyor ve gwcenlerde 500 +500 raid 0 hdd aldim bunu almaya deger mi yoksa m.2ssd beklemeli miyim?

Adaptör ile mi kullanmayı düşünüyorsunuz?
  • Kargo süresi hakkında bir bilginiz var mı?
  • Güzel fırsat ama bana fazla 250 gb bi türlü yurt içi yurt dışı sağlam hoş 30-2 gb arası fiyatı 40 50 tl arası bir sdd Bulam adım tavsiyesi olan var mı ? 3.5 aparatıyla masa üstünde sadece işletim sistemi için kullancam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Kargo süresi hakkında bir bilginiz var mı?

Maksimum 2 hafta sürecektir , geçenlerde bir arkadaşım Amazon'dan bir ürün satın aldı teslim süresi 2 hafta göstermesine rağmen 1. haftanın sonunda ürün elindeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Bir sey sormak istiyorum. Bilgisayarim sadece m.2 sata ssd destekliyor ve gwcenlerde 500 +500 raid 0 hdd aldim bunu almaya deger mi yoksa m.2ssd beklemeli miyim?

Adaptor ile sanirim cunku raid 0 i yine aldim. Adaptorlu olunca da pek kullanisli olacagini dusunmuyorum acikcasi (ilk ssd deneyimim olacak bu yuzden kullanislilik acisindan sadece harici hdd uzerinden bu yorum cikardim)

• quote:

quote:

quote:

Adaptor ile sanirim cunku raid 0 i yine aldim. Adaptorlu olunca da pek kullanisli olacagini dusunmuyorum acikcasi (ilk ssd deneyimim olacak bu yuzden kullanislilik acisindan sadece harici hdd uzerinden bu yorum cikardim)

m2 sata SSD'ler gerçekten çok pahalılar. Bu ürünü dönüştürü ile sorunsuz bir şekilde montajlama şansınız varsa kaçırmayın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

m2 sata SSD'ler gerçekten çok pahalılar. Bu ürünü dönüştürü ile sorunsuz bir şekilde montajlama şansınız varsa kaçırmayın.

Tesekkurler peki gumruk islemleri nasil oluyor belli bir dolar uzeri mi vergilendiriliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler peki gumruk islemleri nasil oluyor belli bir dolar uzeri mi vergilendiriliyor

Gümrük vergi sınırının altında olduğu için bir sorun yaşamazsınız ürün doğrudan kapınıza gelecektir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.