Şimdi Ara

Amazon'dan Transcend 256 GB SSD [STOK BİTTİ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
4.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkesten kötü yorumlar gelmesi üzerine aldığım ürünü iptal ettim. Daha kargolanmadığı için problem olmadı. Ama üzülmedim değil şimdi aynı fiyata 128 lik samsung alırım heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

ssd kullananlara sormak istiyorum, eski celeron işlemcili muhtemel sata1 diskli laptoba (80gb) taksam ek parça gerekmeden çalışırmı? mevcut diski nasıl klonlarım. bazılarında usb aparat çıkıyordu ssd den. onunla klonlanıyordu. eski sata1 sistemde kaç mb /s performans alırım. eski disk artık çok tıkanıyor. ssd biraz çare olur takabilirsem.

Geriye dönük SATA 1 , SATA 2 desteği SSD'lerde mevcut , tabiki SATA I ve SATA II'de SATA III'teki kadar performans alamazsınız. Mevcut diski klonlama konusunda bir bilgim yok fakat en temiz yöntem sıfırdan kurulum yapmak olacaktır. 80GB'lık bir veriyi harici harddisk ile aktarmak kolay olacaktır.

Merhaba ben Asus'un şu ürününü kullanıyorum :

http://www.everythingusb.com/asus-u3s6-usb-3.0-sata-3-pci-express-18307.html

Pci express slotuna takılıyor. Bu karta SSD bağlarsam Sata 3 performansı alır mıyım ? SSD hardiski tercih etme nedenim masaüstü uygulamalarda hızlı işlem yapabilmek açıkçası çok farkettirmeyecekse de almak istemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

ssd kullananlara sormak istiyorum, eski celeron işlemcili muhtemel sata1 diskli laptoba (80gb) taksam ek parça gerekmeden çalışırmı? mevcut diski nasıl klonlarım. bazılarında usb aparat çıkıyordu ssd den. onunla klonlanıyordu. eski sata1 sistemde kaç mb /s performans alırım. eski disk artık çok tıkanıyor. ssd biraz çare olur takabilirsem.

Geriye dönük SATA 1 , SATA 2 desteği SSD'lerde mevcut , tabiki SATA I ve SATA II'de SATA III'teki kadar performans alamazsınız. Mevcut diski klonlama konusunda bir bilgim yok fakat en temiz yöntem sıfırdan kurulum yapmak olacaktır. 80GB'lık bir veriyi harici harddisk ile aktarmak kolay olacaktır.

Merhaba ben Asus'un şu ürününü kullanıyorum :

http://www.everythingusb.com/asus-u3s6-usb-3.0-sata-3-pci-express-18307.html

Pci express slotuna takılıyor. Bu karta SSD bağlarsam Sata 3 performansı alır mıyım ? SSD hardiski tercih etme nedenim masaüstü uygulamalarda hızlı işlem yapabilmek açıkçası çok farkettirmeyecekse de almak istemem.

Sorduğunuz soru hakkında maalesef bir fikrim yok. Bu konuda daha tecrübeli birisine danışırsanız yardımcı olacaktır.

• akke4323 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • Benim ssd bugün geldi sistemimi kendi yazılımıyla ssdye klonluyorum akşam test koyabilirim isteyen olursa
  • Merakla bekliyoruz
  • Temiz kurulum yapmaya vaktim olmadığından eski sistemimi klonladım.
    Diskin yaklaşık %80i dolu ve içindeki işletim sistemi sonradan ahciye çevrilme.
    Temiz kurulumla değerler artabilir diye düşünüyorum. Şuanki değerleri pek yüksek değil.

Genel incelemem:
    Ssd bugün sürat kargoyla geldi. (Yer: Ankara / Çankaya)
    Güzelce paketlenmiş, darbe vs yoktu.
    Kutudan 3.5" çevirici de çıktı güzel düşünülmüş.
    Kendi yazılımı da gayet kullanışlı pratik.

Amazon'dan Transcend 256 GB SSD [STOK BİTTİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 24 Haziran 2015; 19:18:14 >

• Ben niye almadım bunu ah ah

Neyse alıpta satmak isteyen olursa pm den görüşelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durall -- 28 Haziran 2015; 12:22:13 >
  • Samsung evo 850 256 bg 350 tl ye almistim,bunun fiyati gayet guzelmis.
  • Bu cok iyiydi yav fiyat crucial mx150den sonra alamadik iste satmak isteyen olursa pm

Ssd denk gelirse alintilayin lutfen 72 dolara dusse hemen kapacagimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Kaça gider bu ssd hocam satılsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Kaça gider bu ssd hocam satılsa

300 e gider bence, ama 280 e cok daha hizli gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    275 e sattım dün
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.