Şimdi Ara

Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.234
Cevap
92
Favori
85.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Razer Naga Left Handed alıcağım ininal ile alabılırmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prience

Razer Naga Left Handed alıcağım ininal ile alabılırmıyım

2 kere ininal ile alışveriş yaptım bi sıkıntı çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluees

quote:

Razer Naga Left Handed alıcağım ininal ile alabılırmıyım

2 kere ininal ile alışveriş yaptım bi sıkıntı çıkmadı.

Dolar kuru cevirme isi nasıl oluyor diyelim 70 dolarlık birşey alıcam , kac tl yüklemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce mouse aldım hala kargoya verilmemiş kargoya kaç günde veriliyor?
  • safüzyon S kullanıcısına yanıt
    Önce satan firmadan ellerine gelmelerini bekliyor olabilirler birkaç gün. Amazon'un eline ulaştıktan ve kargolandıktan sonra 1-2 gün gümrük kontrolleri sürüyor, ondan sonra 2-3 günde Türkiye'ye giriyor. Ondan sonra gümrükten çıkıp adrese ulaşması gene 1-8 gün sürebiliyor.

Siparişi verdikten sonra İzmir'de benim bulunduğum yere ortalama 8-10 günde geliyor haftasonuna takıldığı için.
  • http://www.amazon.com/gp/aw/d/B009SJR278/ref=mp_s_a_1_6?qid=1426955314&sr=8-6&pi=AC_SX110_SY165_QL70&keywords=Razer&dpPl=1&dpID=41w8-8FykrL&ref=plSrch almayı düşünüyorum, sizce orjinalmidir ? almalımıyım

• Prience kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşın aldı ve beğenmedi, bilginize... Oyuncu ekipmanları tuzaklarla dolu, hatırlatayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

Önce satan firmadan ellerine gelmelerini bekliyor olabilirler birkaç gün. Amazon'un eline ulaştıktan ve kargolandıktan sonra 1-2 gün gümrük kontrolleri sürüyor, ondan sonra 2-3 günde Türkiye'ye giriyor. Ondan sonra gümrükten çıkıp adrese ulaşması gene 1-8 gün sürebiliyor.

Siparişi verdikten sonra İzmir'de benim bulunduğum yere ortalama 8-10 günde geliyor haftasonuna takıldığı için.

Kargoya vermişler yolda ama i-parcel tc kimlik için mail atmadı hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safüzyon

quote:

Kargoya vermişler yolda ama i-parcel tc kimlik için mail atmadı hala.

Ben Amazon'a TC No. girince atmadılar e-mail i-parcel'den hiç ki 3 farklı insan adına sipariş verdim heralde son dönemde.

• quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Bir arkadaşın aldı ve beğenmedi, bilginize... Oyuncu ekipmanları tuzaklarla dolu, hatırlatayım.

Razer gibi "gaming" ekipmanları üreten bir firmanın performanslı ses aparatı üretmesi söz konusu olamaz zaten.
    Ses farklı bir dünya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Razer gibi "gaming" ekipmanları üreten bir firmanın performanslı ses aparatı üretmesi söz konusu olamaz zaten.
    Ses farklı bir dünya.

Razer kraken sadede cok reklam yaptığı için satılıyor ses performansı kötü
  • Sensei raw aldım 11'inde kargoya 6 gün sonra verdiler dün geldi. Çok hızlı bir de gemi İskenderun'a gelince hemen verdiler bizim burası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 22 Mart 2015; 17:56:51 >
  • Ben buradan telefon almak istesdm vergi dahil odeme yapip gumruge takilmadan urunu alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

amazondan a4 tech bloody v7 alanınız var mı? birden fazla ürün var . bir de aldıktan sonra core 3 etkinleştirme gibi derdim olmasın istiyorum.25 ten başlıyor fiyatları

http://www.amazon.com/A4tech-Bloody-HeavyWeight-Ultracor3-v7/dp/B0093HLPIM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1427463413&sr=8-1&keywords=bloody+v7
    http://www.amazon.com/A4tech-Bloody-V7ma-Activated-Multi-core/dp/B00DH3ANP4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1427463413&sr=8-2&keywords=bloody+v7

Hocam alacaksanız daha güzel bir mouse almanızı tavsiye ederim 20 dolar fazla verip Active core olanı türkiye gönderim yapmıyor gönderdiginiz linkte bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

açıkcası sadece şu core olayını merak ettigimden almak istiyorum. türkiye fiyatı 100 lira civarı. 30 dolar var paypalda. ne almamı önerirsiniz?

Hangi grip kullanıyorsunuz birde hangi oyunu oynuyorsunuz?
  • Bf3 ise razer deathadder 2013 öneririm bunun üstünde yüksek bf3 performans sergileyen bir mouse yok
  • Beyler 80$ bir klavye alacağım ama fiyat gözüksün istemiyorum hicbir türlü cünkü izmirdeki abim icin hediye olarak onun adresine yollayacağım , hediye paketinde rakaö gözükürmü acaba veya kargoda?

• quote:

Beyler 80$ bir klavye alacağım ama fiyat gözüksün istemiyorum hicbir türlü cünkü izmirdeki abim icin hediye olarak onun adresine yollayacağım , hediye paketinde rakaö gözükürmü acaba veya kargoda?

Tahminimce gözükmez ama canlı desteğe bağlan ve sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluees

quote:

Beyler 80$ bir klavye alacağım ama fiyat gözüksün istemiyorum hicbir türlü cünkü izmirdeki abim icin hediye olarak onun adresine yollayacağım , hediye paketinde rakaö gözükürmü acaba veya kargoda?

Tahminimce gözükmez ama canlı desteğe bağlan ve sor.

Hocam vazgeçtim ya , tr fiyatına geliyor biraz 40 tl kargo derken falan

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.