Şimdi Ara

Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER] (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.234
Cevap
92
Favori
85.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kargo ücreti istemeyen ürün görmedim
  • ödeme sayfasını geçtikten sonramı yazıyor kargo fiyatı, bu konuda resimde gösterilen yerde yazmıyor değişti mi acaba ?
  • Arkadaşlar webtekno'nun hazırladığı bu videoda 12. dakikadan sonra söyledikleri ne demek oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azengin -- 26 Haziran 2015; 23:09:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azengin

Arkadaşlar webtekno'nun hazırladığı bu videoda 12. dakikadan sonra söyledikleri ne demek oluyor?

Bunlara bakma derim ben hocam. Senin Amazonda sepetine eklediğin ürünü Amazon Türkiyeye yolluyorsa o ürün sana ulaşıcak demektir ola ki vergi sıkıntısı olursa zaten böyle bir durumda senden vergi ödemesini en başta alıyor. Ürün gelmedi diyelim tek bir mesajınla iade veya değişim alabiliyorsun

• azengin kullanıcısına yanıt
    video eski sandım bugün çıkmış, ilginçmiş
  • $90 lik bir urun alacagim kargosu $5 ama gumruk vergiside hesaplaniyor,vergi olayini aciklarmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MentosKola M kullanıcısına yanıt
    Ürünün kargo hariç fiyatı 75 euro dengi doları geçiyorsa gümrük vergisi eklenir. Genelde ürün fiyatının %20 civarı olur.
  • kullanılmış ürünlerin türkiyeye kargosu yyok sanırım bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? mesela sensei diye araştıyorum ürün çıkıyor sonra oradan kullanılmış ürünler diyorum ama türkiyeye gönderim yok diyor. bunu halleden var mı ?
  • http://www.amazon.com/CM-Storm-Devastator-Keyboard-Edition/dp/B00DKXXAAQ
    bu seti almayı dusunuyorum, acaba kargo ücreti verecek miyim vereceksem ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssgg

http://www.amazon.com/CM-Storm-Devastator-Keyboard-Edition/dp/B00DKXXAAQ
    bu seti almayı dusunuyorum, acaba kargo ücreti verecek miyim vereceksem ne kadar ?

11.14$ kargo var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyeden çok Amazon'dan alışveriş yapıyorum yakında şutlayacaklar beni.

Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER]
  • Hiç bu durumla karşılaşan oldumu ben 2 fare 1 pad aldım , kargo 8 dolardı 3 gün sonra mail geldi.Sadece farenin biri yola çıkmış görünüyor ve yükleme ücreti 30 küsür dolar diyor aşağıdaki resimdeki gibi ürünleri ayrı ayrımı yolluyorlar ? 3ünü birden almıştım ben.

• Arkadaşlar beğenmediğimiz ürünleri geri nasıl yolluyoruz? Kargo firması ve ücret olayı nasıl oluyor? Biz mi karşılıyoruz ?
  • Ayın 2'sinde sipariş vermiştim,4'ünde shipped maili geldi ve tahmini varış süresi ayın 21'i.Bu kadar geç mi geliyor cidden yoksa öylesine yazılmış bir tarih midir,birde 6 7 günde gemiden Türkiye'ye gelmiş olması gerekmiyor mu?
  • kulaklık ve mikrofon olarak fiyat olarak çok pahalı olmayan kaliteli bir ürün önerebilir misiniz bütçem çok geniş değil illa gaming ekipmanı olacata değil kaliteli olması yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Türkiyeden çok Amazon'dan alışveriş yapıyorum yakında şutlayacaklar beni.

Yıllardır Amazon'dan alışveriş yapıyorum ilk defa kargonun ülke içerisinde bu kadar oyalandığını gördüm.30 Haziranda verdiğim sipariş hala elime ulaşmadı.

PTS'nin kargoyu teslim edeceği firmayı bize sorması lazım Sürat Kargo'ya vermişler adamlar inanılmaz yavaş çalışıyor PTS'nin sitesinde "Daǧıtım Programına Alındı" yazıyor Sürat Kargo'nun sitesinde daha bulunduğum şehre ulaşmamış durumda.Bayram sonuna kaldığını düşünürsek tam 20 günde gelmiş olacak kargo kabul edilebilir bir durum değil ben 5 günde ürün teslim aldım zamanında Amazon'dan.

• Arkadaşlar selam,amazondan sipariş vermeye çalışıyorum ve 100 doların altında olacak şekilde alıyorum ancak yine de vergi görünüyor neden olabileceğini bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrMojoRisin

Arkadaşlar selam,amazondan sipariş vermeye çalışıyorum ve 100 doların altında olacak şekilde alıyorum ancak yine de vergi görünüyor neden olabileceğini bilen var mı ?

83 dolar çünkü sınır.75 euro=83 dolar gibi bir şey yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Arkadaşlar selam,amazondan sipariş vermeye çalışıyorum ve 100 doların altında olacak şekilde alıyorum ancak yine de vergi görünüyor neden olabileceğini bilen var mı ?

Ben de sınır 100 dolar sanıyordum.Deathstalker ı essential edition yaptım 85 dolar oldu.Bende şans yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Ben de sınır 100 dolar sanıyordum.Deathstalker ı essential edition yaptım 85 dolar oldu.Bende şans yok

Ayrı ayrı alın,kargoya az biraz fazla verirsiniz ama rahat olur.

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.