Şimdi Ara

Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.234
Cevap
92
Favori
85.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam epey şanslısınız. Benimkinin son hali.

Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER]
  • quote:

Orijinalden alıntı: arke9

http://www.amazon.com/Razer-Kraken-Surround-Gaming-Headset/dp/B00EPAVKP0/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&keywords=razer%20kraken%207.1%20headset&linkCode=ur2&qid=1406627027&sr=8-1&linkId=OPADZO46TTQ5VFSY

Yukarıdaki ürünün satıcısı amazon ve türkiyeye gönderiyor. Kargoyla birlikte 119 dolara geliyor.Gümrükte de takılmaz.

100 dolardan sonra gümrük vergisi kesilmiyormu?
    99.99 bu ama nasıl olucak?

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

quote:

http://www.amazon.com/Razer-Kraken-Surround-Gaming-Headset/dp/B00EPAVKP0/?_encoding=UTF8&camp=1789&creative=9325&keywords=razer%20kraken%207.1%20headset&linkCode=ur2&qid=1406627027&sr=8-1&linkId=OPADZO46TTQ5VFSY

Yukarıdaki ürünün satıcısı amazon ve türkiyeye gönderiyor. Kargoyla birlikte 119 dolara geliyor.Gümrükte de takılmaz.

Kargo ücreti gümrük için sorun teşkil etmiyor. Sadece ürünün fiyatı önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G35 deki İndirim Suan baktıgımda bitmis durumda yeniden 95 dolar olmus
  • Kartta para olmadigi icin amazzon reddetmis siparisi, ve fiyat eski haline dondu. Kacirdim yani :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Fake

quote:

quote:

hayır 99.99 dolar 100 dolar sayılır gümrükten nasıl geçiyor diyorum

• hocam 100 dolar/75 euro üzeri vergiye tabi tutuluyor. Aldığınız ürün 100 doları geçmediği için ücrette vergi yok, sadece ek olarak kargo masrafınız var. Bahsi geçen ürünü sepetime atıp, satın almak istediğimde son ödeme ekranındaki bilgilerde aşağıdaki fiyat çıkıyor;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 29 Temmuz 2014; 21:31:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

hocam 100 dolar/75 euro üzeri vergiye tabi tutuluyor. Aldığınız ürün 100 doları geçmediği için ücrette vergi yok, sadece ek olarak kargo masrafınız var. Bahsi geçen ürünü sepetime atıp, satın almak istediğimde son ödeme ekranındaki bilgilerde aşağıdaki fiyat çıkıyor;

Gümrük sıkıntı yapamaz yani?

• YunusPhp kullanıcısına yanıt
    hocam ürün 101 dolar olsaydı amazon bunun üzerine vergi ekler öyle fiyat biçerdi. Amazonda Türkiye'deki gümrük vergi sistemini biliyor. Bir ürün alırken, o ürün gümrük vergisi muafiyet fiyatını aşarsa üzerine vergisini ekliyor ve kargo firması vergiyi sizin adınıza ödeyip kullanıcıya teslim ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

hocam ürün 101 dolar olsaydı amazon bunun üzerine vergi ekler öyle fiyat biçerdi. Amazonda Türkiye'deki gümrük vergi sistemini biliyor. Bir ürün alırken, o ürün gümrük vergisi muafiyet fiyatını aşarsa üzerine vergisini ekliyor ve kargo firması vergiyi sizin adınıza ödeyip kullanıcıya teslim ediyor.

Teşekkürler hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No Fake

quote:

quote:

hayır 99.99 dolar 100 dolar sayılır gümrükten nasıl geçiyor diyorum

100 dolar ve altı sorunsuz geçer. Gümrük vergisi istenmiyor

• Bende ilk başta Siberia V2 düşünüyordum ama oyun performansının çok iyi olmasına rağmen müzik performansının kötü olduğunu söylediler.
    Şimdi ise 3 kulaklık arasında kaldım

Razer Kraken 7.1, Steelseries Siberia V2, Logitech G930

Hem oyun, hemde müzik için tavsiye edeceğiniz kulaklık var mı ?
    Birde bu kulaklıkların kendi ses kartı var değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLowme131

Bende ilk başta Siberia V2 düşünüyordum ama oyun performansının çok iyi olmasına rağmen müzik performansının kötü olduğunu söylediler.
    Şimdi ise 3 kulaklık arasında kaldım

Razer Kraken 7.1, Steelseries Siberia V2, Logitech G930

Hem oyun, hemde müzik için tavsiye edeceğiniz kulaklık var mı ?
    Birde bu kulaklıkların kendi ses kartı var değil mi ?

Steelseries Siberia V2 de mikrofon başarılı değil diye eleştiriler var ayrıca dediğin gibi müzik performansını da beğenmeyenler var. G930 un kablosuz olması güzel ama kablosuz bağlantıda da zaman zaman kopmalar yaşayan kullanıcılar varmış. Razer Kraken en dengeli olanı ama bana soracak olursan herşeye rağmen kablosuz olmasından dolayı g930 alırdım. Kablolu alacak olsaydım 100 dolar vermek yerine 2 gün onca 60 dolara satılan g35 alırdım.

Bildiğim kadarıyla hepsinin kendi içinde ses kartı var zaten bu yüzden bağlantı arabirimi olarak USB 2.0 kullanıyorlar.

• Warcraft Legendary Edition Mouse almayı düşünüyorum ucuz diye.

Şuan Logitech G500 kullanıyorum. Ondan çok mu küçük ? Kullanımı rahat mı ? Laptopta kullanırım zaten muhtemelen

Yes, I want FREE Two-Day
    Shipping with Amazon Prime

nedir hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 30 Temmuz 2014; 12:02:47 >
  •  Amazon'dan ucuza klayve, fare almak [REHBER]

türkiye ye gönderim yokmu bu ürünün ?

Shipping: This item is also available for shipping to select countries outside the U.S.

ibaresi var üründe.
  • Malesef öyle gösteriyorsa yoktur
  • Uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucunda az önce bende G930 siparişi geçtim. Kraken ile G930 arasında git geller yaşadım ama kablosuz olması benim için çok büyük avantaj olduğu için tercihimi
    G930 dan yana kullandım.Bakalım teslimat süresi ne kadar sürecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maracana

Uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucunda az önce bende G930 siparişi geçtim. Kraken ile G930 arasında git geller yaşadım ama kablosuz olması benim için çok büyük avantaj olduğu için tercihimi
    G930 dan yana kullandım.Bakalım teslimat süresi ne kadar sürecek :)

Hayırlı olsun hocam. Bende seneye elimdeki siberia yı satıp ya g930 yada karaken 7.1 almayı düşünüyorum. Ürünü kullandıktan sobra görüşünü bildirirsen sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.