Şimdi Ara

Amazon.de'den Columbia Bot Alanlar İçin Değişim Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
6.797
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler biraz alakasiz olacak ama kargo ucreti ne kadar odediniz assagi yukari. Ben de almayi planlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinciden 44 numara aldım. Henüz ulaşmadı ancak yorumlardan anladığım kadarıyla sıkacak gibi duruyor.

• 2. Urun TR ye teslimat yok diyor. Nasıl aldınız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon konusunun ilk sayfasını biraz okumanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 7 Aralık 2016; 11:37:34 >
  • 2.ayakkabıdan 42 aldım

• tysonpearl kullanıcısına yanıt
    Kısaca anlatma şansınız var mı hocam? Notebookum arızalı. Mobilden de okuycam diye kayboldum konuda. Aracı mi kullanıyorsunuz napiyorsunuz :) ?

• Merhabalar arkadaşlar. Columbia linkteki montu aldım. Çok beğendim. Lakin L biraz büyük geldi. Sanırım M tam olur. Boy 176 kilo 80. Değiştirmek isteyen olursa lütfen PM atsın.

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01J3JSRJO/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1&th=1

• abbet kullanıcısına yanıt
    Kısaca ana hatları özetleyeyim. geri kalanını ana konudan bakmanızı tavsiye ederim, sonrasında sorabileceğiniz soruların cevabını orada daha kolay ve açıklayıcı şekilde bulabileceğiniz için.

amazon.de 49 Euro üzerine ücretsiz kargo ile gönderim yapıyor.Ödeme yöntemini Euro olarak seçmeniz gerekiyor.
    Verilen kargo firmasına göre gönderim süreleri değişebiliyor.kargosu 3 günde ulaşan da oluyor 10 günde ulaşan da.
    75 Euro üst sınır. 75 Euro üzeri alışverişlerde vergi ödersiniz. Amazondaki fiyata bu vergi dahildir. Fakat şuan birçok kişinin yaşadığı bir sorun var; ürünler gümrükte bekletiliyor ve yetki belgesi isteniyor (vergi sınırının üzerinde olan ürünler oluyor bunlar genelde). O tip sorunla karşılaşırsanız malum konunun ilk sayfasındaki yönlendirmeleri okuyabilirsiniz.

Amazon da yaptığınız alışverişte sipariş tamamlama ekranında kargo ve vergiler hesaplanarak yazar. ekstra vergi ödemezsiniz. yani orada ödediğiniz ücret, -ürün 75 euro üzerindeyse- gümrük vergisi dahil ücrettir. Ayrıca amazon.de de birçok üründe Türkiye ye gönderimin olmadığı yazar fakat vardır. Bunu da sepete ürünü ekleyip sipariş tamamlama ekranına geldiğinizde uyarı almazsanız gönderiliyor olduğu anlamına gelir.

Amazon.com da ise ücretsiz kargo diye birşey yok. 75euro nun pariteye göre dolar karşılığı yine vergi sınırıdır. onun üzerinde gümrük vergisi fiyata dahil edilir. kargoları 5 günde geldiği de olur 15-20 günde geldiği de.

Bu alışverişlerin hepsinde dikkat etmeniz gereken şey alacağınız ürün satıcısının Amazon olmasıdır. Amazon tarafından satılması ve gönderilmesi gerekir. Genel çerçeve ile durum bu.

• 2.ayakkabıdan 42 aldım olmadı almak isteyen olursa satabilirim veya 43 numara ile takas yapabiliriz
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 10 Haziran 2018; 20:2:57 >
  • Merhaba,
    Ekteki ayakkbabıları 44 numara aldım ve biraz büyük geldi. 43.5 olarak değiştirmek istiyorum. Aynı şekilde 43.5 alıp, 44 olsaydı diyen varsa mesaj atabilir.
    Ankara'da oturuyorum.

44 Numara
    Columbia Redmond Mid Waterproof
     Amazon.de'den Columbia Bot Alanlar İçin Değişim Konusu

https://www.amazon.de/gp/product/B00GUXH3CO/ref=oh_aui_detailpage_o00_s01?ie=UTF8&psc=1

44 Numara
    Columbia Peakfreak Nomad Waterproof

https://www.amazon.de/gp/product/B00GUXJUE8/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i3attery -- 4 Aralık 2016; 21:28:19 >

• 42,5 veya 43 numara bu tarz kısa botlardan alıp olmayan varsa değerlendirebilirim...

• tysonpearl kullanıcısına yanıt
    Üşenmeden cevapladiginiz için teşekkürler hocam.

• Bunu iadesini nasıl yapıcaz peki? Yada değişim mümkünmü? Anladıgım sıkacak gelen bot. Ben burda hemen her markada 42 gıydıgımden onuda 42 sipariş gectım. Nasıl bir aüreç bu iade yada değişim?

• 2. ayakkabıdan 43 aldım. bugün ulaştı elime. büyük geldi. 42,5 veya 42 ile değişim yapabilirim. akşama hangisi oldugunu yazarım değişim yapmak isteyenle. (izmir için birebir değişim yapabiliriz.)

• Arkadaşlar kardeşime bir bot bakıyorum ama black fridaya göre çok mu yüksek fiyatlar ?
  • Bilgi olsun diye yazıyorum
    Nike 44.5
    Normal ayakkabı 43-43.5
    Onitsuka tiger 44.5
    Puma 44.5
    Columbia 44
    Giyiyorum. Modele göre farklılık gösterebilir ancak genel karşılaştırma bu şekilde

Edit : ayak boyum 27 cm
    Ayağınızı ölçüp firmaların verdiği listede denk gelen numarayı alırsanız ayakkabı ayağınıza küçük gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 7 Aralık 2016; 17:50:06 >
  • Bende konusu degil ama

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00LF0XQG4/ref=oh_aui_i_d_rec_o2_img?ie=UTF8&psc=1

Jack wolfskin Vojo texapore ayakkabı aldım büyük geldi 44 giyiyordum 46 aldım 45 giyene tam olur eğer 45 almis dar gelen arkadas varsa değişebiliriz ankaradayim ayrıca aldığım fiyattan verebilirim

• 2 numaralı üründen 44 numara almıştım normalde de 44 giyiyorum bana tam oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.