Şimdi Ara

Amazon.de'den PS4 Pro Temin Etme Konusu (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.429
Cevap
62
Favori
157.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-156629339

PS4 Pro'dan baktım, Amazon.com 225$ kadar koyuyor üstüne. Digital Edition 399$ olursa 625$'a geliyor toplamda, buda şu an için 4700TL yapar. Hadi Kasım'a kadar kur yükselişe devam ederse 5000 TL olsun. TR'de 7-8K olursa Amazon.com'dan almak gayet mantıklı.
    Ozaman mantıklı hocam. 499 ım üstüne ne koyar acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde gelecek olan cihaz NTSC makina olur muhtemelen. Usa dan geldiği için.

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Priz girişi USA standartına göre olur ama onun çeviricileri var satılıyor. NTSC ve PAL ayrımı artık yok diye biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    500$ için %45 vergi +50$ kargo toplam 775$ yani 5800e geliyor.

400$ için %45 vergi + 50$ kargo toplam 630$ yani 4750e geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    oyunlarda pal ntsc olayi yok hocam sadece kablo ucu değişik oluyor. 10-15 liraya güç kablosu veya ucuna aparat takılır

• Amazon’a %500 vergi dahi koysalar yine oradan alacağım ps4 pro’da yaptığım gibi. İlla ki buradan ucuz olacak adım gibi eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

500$ için %45 vergi +50$ kargo toplam 775$ yani 5800e geliyor.

400$ için %45 vergi + 50$ kargo toplam 630$ yani 4750e geliyor
    Avrupa'da 500 euro olacak gibi öyle olursa o vergiyle çok da bir şey kurtaramayacağız. Ön siparişleri açılınca konsolların bir fikrimiz olur heralde artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 12 Eylül 2020; 20:53:45 >
  • bu verdiğim fiyatlar amazon.com için hem amerika hem tr vergisi ödediğimiz için amerika vergisi 1ay kadar sonra iade ediliyor yani yazdığım fiyatlardan biraz daha uygunan gelecektir.

avrupa fiyati 500€ oluyor tabi ama mesala amazon.de den alirsak almanya için olan vergiyi düşüp hesapliyor. vergi + kargo 650€ tutar kabaca oda 5750 yapar.

tabi net bişey söylemek için önsipariş açılmasını beklemek gerek.

• quote:

bu verdiğim fiyatlar amazon.com için hem amerika hem tr vergisi ödediğimiz için amerika vergisi 1ay kadar sonra iade ediliyor yani yazdığım fiyatlardan biraz daha uygunan gelecektir.

avrupa fiyati 500€ oluyor tabi ama mesala amazon.de den alirsak almanya için olan vergiyi düşüp hesapliyor. vergi + kargo 650€ tutar kabaca oda 5750 yapar.

tabi net bişey söylemek için önsipariş açılmasını beklemek gerek.
    Gümrük vergisi %20'ye düşecek diyorlardı bir haber yok sanırım hala umarım düşer ne kadar kurtarırsak kar yanına ac valhalla cold war, kol, kulaklık vb alırız onun parasıyla
  • Arkadaşlar anladığım kadarıyla amazon.de den ps5 alamiycaz muhtemelen, amazon.com 'a baktım pro nun fiyatı 474 USD vergi+kargosu ise 236 USD görünüyor. Yani toplamda 710 USD ödememiz gerekli, herhalde ps5 te de aşağı yukarı böyle bir fiyatla çıkacak. (+)(-) 30 USD gibi neyse işte.

Benim sormak istediğim bu ürün trye girdiğinde gümrükte falan bu yukarıdaki 710 USD nin üstüne bir vergi daha kitlenecekmi bize? Bir de biz amazondan vergi iadesini bu ilk kestikleri 236 USD'den mi isteyebiliriz, yoksa ülkeye girişte gümrükte falan ekstra vergi çıkarsa o vergiyi mi iade isteyebiliriz?

• gümrük vergisi amazondan alına ürün için geçerli değil hocam. türkiyedeki fiyatlari etkiliyen bir vergi o

• jiraiiya kullanıcısına yanıt
    senin verdiğin örnek için konuşursak hocam 710$ herşey dahil fiyati kapına kadar gelir ürün. vergi iadesi 60-70$ civari oluyor ama net değil tabi

• Kıbrısa gidip getirsek olmaz mı beyler.
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi düşününce tr garantili mağazada büyük ihtimal 7.999 TL olcak, spotcular da 7.000 e satarlar diye düşünüyorum. (Umarim yanilirim)

Durum böyle olunca Amazon dan getirtmek daha mantıklı geliyor. Zamanında Alibaba dan falan ürün almisligim var da ufak tefek ya da kirilsa da onemsenmeyecek ürünlerdi. Amazon.com dan alınca taa ABD den gelicek tabi, taşımaya bağlı kırılma ezilme gibi durumla karşılaştınız mi ya da duydunuz mu böyle sorun yaşayan. İnsan çekiniyor elektronik ürün sağlam gelebilir mi bunca yoldan diye.

Cevap için tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: hatrix

Kıbrısa gidip getirsek olmaz mı beyler.
    Orda vergi durumları ne hocam ne kadar denk geliyor tahmini
    ilk zamanlar spotcularin ucuza satacağını sanmam hocam 9-10bin fiyat bekliyorum ben en az.

alibaba ile karşılastırmayin hocam amazon 10 numara müşteri memnuniyeti sunuyor. üründe kargodan yaşanan sorun veya kronik bir sorunda anında ücretsiz değişim yapiyor. çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz

Amazon sizden peşin aldığı gümrük vergisini sizin adınıza işlemleri yapıp ödemeyi yapmak için alıyor. Vergi iadesi diye bir şey yok. Gümrük vergisi var. İşlemler sonunda çekilen tutar fazla ise aradaki fark geri yatıyor. Geri iade sanılan şey işte o.
  • quote:

amazon.de türkiyeye gönderim yapmiyor hocam. yeni konsolar için bir değişiklik olurmu bilemem. şuna tek gönderim yapan amazon.com

Alıntıları Göster
    Daha hesapli oluyor mu peki normalden

• waleur5 kullanıcısına yanıt
    öyle olacak büyük ihtimal.
    örnek dijital versiyon 400$ a çıksa kargo gümrük 5000liraya geliyor. tr fiyati kimbilir kaç olur.
    300$lik series s in 4000-4500 arası fiyatlanacağı tahmin ediliyor.
    ben tr fiyatini beklemeden amazondan alicam stok sıkıntısı vs olmazsa

• Araştırıyorum hocam. uçak ile git gel + gezme masraflarını da ekleyip karar vericem. Bakarsınız burdaki fiyattan ucuza gelir :))))

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.