|
Bildirim
|
Ne 1060 ı 1070 i pascal titan x i tokatlıyor yahu ps4 pro... Az bilginiz olsunda konuşun arkadaş bi öğretemedik size, hayır kendiniz rezil oluyorsunuz bize olan birşey yok utanır geçeriz sizin adınıza.
|
pro gücünde bir pc toplamaya kalksanız 4bin tlden aşağı toplayamazsınız üstelik konsolda 4.2 tflops pcdeki gibi 4.2 ye denk gelmez oyun aleti olduğu için daha fazla güç demektir.Custom gpu sonuçta her ne kadar 1060 a denk gelsede gtx 1070 gücünde sayılır
|
şaşıyorum bizim milletimize. sony tr müdürü açıklama yapmış, neymiş efendim 2.ooo tl nin altında olacakmış mış falan fıstık. Benim gibi amazon.de pre order siparişi verenlere sesleniyorum, bilmiyormuydunuz yada TAHMİN edemiyormuydunuz 2.ooo tl nin altında olacağını. Ne zannettiniz siz 2.5oo tl gibi bir rakam ile mi gelecek sanıyordunuz ? Ben gene diyorum sırf garanti ve türkiye ötv satış politikası için ben fazladan 3oo-4oo tl veremem. Alan türkiyeden alır almayan yada vermek istemeyen cihazın gerçek satış rakamından alır. Türkiyenin Ötv ve satış politikası yüzünden sömürebileceği KÖLESİ değilim ben.
Vesselam |
Alınmayın gücenmeyin lakin 10-15 euro için son derece ölücü bir tavır sergileyip ''ücretsiz kargodan nasıl faydalanırız sipariş no'larını verin başlarına kakalım bize de ücretsiz yapsınlar'' mantığında düşünebilen insanları anlamıyorum. Hadi diyelim kendinize saygınız yok; adamların sisteminde belli ki bir sorun olmuş, bu sorun esnasında ücretsiz kargo ile alan insanların siparişlerinde müşteri memnuniyeti adına düzeltme yapmıyorlar Türk firmalarının aksine. Peki size ne oluyor? Zaten en pahalı haliyle bile TR fiyatından 250-300TL ucuza sahip olacaksınız, şu birkaç euro'nun peşine de düşmeyin be arkadaşım... Elin Almanı hakkınızda ''Adamlara bak, sistemin her açığından faydalanıp 1-2 euro'nun bile suyunu sıkma derdinde'' diye düşünüyor muhtemelen, değer mi? Sistemin açığından faydalanamadım diye mağdur hissedebilen kitle bu DH forumlarına özel sanırım.
|
|
İlahi Eren Bizde seni tanımıyorduk, yıllardır forumda konsol alıp/satmayı da hobi olarak yapıyorsun sanırım? Doğubank da dükkanı olan bir spotçu olduğunu tüm forum biliyor. Neyse fazla uzatmıyorum konunun dışına çıkmayalım.
|
Beyler dh amazon ana konusunda bir kural var amazon ile aranizda gecen indirim guzellik vs olaylarini burda anlatmayin.Amazon hemen onlemini alip harekete geciyor..Ornek amazon eskiden kargo gununu 6 12 gun diye not gecerdi alinan urunun yaninda.Fakat urunu 1 gun gec geldi diye hemen salya ile atlayip amazona yazarak o kargo parasini isteyen tipler yuzunden 19 gune cikartilarak bunun onune gecti..
Id numarasini yazmayarak gtx 1070 i karambola getirip urunun tr de ambarda bekletip urunun parasini iade alan. Ve urun ambardan kendisine teslim edildginde geri yollamayan sli yapip resmini burda paylasacak kadar ar damari catlamis ve bunuda anlatmis tipler yuzunden tr ye kusku ile bakan bir amazon var artik.. Amazon tr musteri hizmetlerine zirt pirt baglanmakta onlem gerektirebilir..iyi aksamlar |
2 yıl içinde bozulursa PTT ile Amazon'a gönderiyorsun. PTT'den aldığın takip kodu yazan faturayı taratıp veya fotoğrafını çekip Amazon'a mail atıyorsun. 2-3 gün içinde kargo ücretini, ürün satın alırken kullandığın kredi kartına iade ediyorlar. Ayrıca Amazon'da tamir diye bir şey yok. Ya yenisini gönderiyorlar ya da para iadesi yapıyorlar. Yenisini gönderirlerse tüm gümrük ücretini ödüyorlar.
Ancak bu garanti işlemlerini ürünü satın aldığın hesap üstünden yapmak gerekiyor. Elinde fatura olmasının bir anlamı yok. Satın alan kişinin 2 yıllık Amazon garantisinden faydalanması için satıcı, konsolu satın aldığı Amazon hesabını da vermeli. |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Eylül 2016; 23:01:00 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 8 Eylül 2016; 22:58:43 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|