Bildirim
Amazon'da iPhone 14 Pro Max ve iPad Pro kısa süreliğine indirime girdi!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla iyi fiyat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Linke tıklıyorum 512 gb stoklarda kalmamış diğeride normal fiyattan. Ümitlenmeyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adamlar bebeklerin katliamına tam destek veriyor bizle birlikte bizde millet cebimizde Apple görsün diye göz yumuyoruz
-
iPad Pro'lar ellerinde kalmış herhalde, 128GB+ Cellular olunca...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
israil filistin meselesi dün filan mı başladı ? bbc news türkçeİsrail-Filistin sorunu nasıl başladı? - BBC News Türkçehttps://www.bbc.com/turkce/articles/crg3gv17p00o
-
İndirim mi bu? 256 sini 27 bine aldik :D
-
fiyatlar eskı halıne gelmıs 15 pro max i inceledim, telefona o kadar parayı verıcek bi fark göremedim 7 plus kullanıyorum yıllardır kamerası iyi eyvallah belki sesi biraz yüksektir ama normal telefonlarla aradakı 50+ bin tl farka değecek bişiyi yok kaldıkı kutudan sarjı bıle cıkmıyor kulaklık yok
-
herkes 128 256 aldığından 512 ler 1 tb ler elde kaldı onları eritmek için kampanya yapıyorlar bu arada bence gayet iyi fiyat geçen sene 13 pro max'ler daha pahalı veya aynı fiyatta oluyordu 14 pro max'lerden yani alınabilirlik mantığı sıfırdı bu sene fiyat farkları daha dengeli
-
Evet dün başlamadı hocam ama 4 bin bebek dün katledildi ve abd de karşısında kimsenin duramacağınıda dün anladı yarınki hedef Türkiye inansakta inanmasakta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin yüzünüzden de suriyede bi sürü insan katledildi, katledilmeyen de gelip başımıza bela oldu. iphone alıp yakabilirsin.kola dökerek protesto edebilirsin, paran çoksa togg alır binersin, milletin ne yaptığı kendini ilgilendirir. Afrikada da bi sürü çocuk besin yetmezliğinden ölüyor kimin umrunda, israilci değilim ama savaşı başlatan da israil değil.Sırf reiz politika yapıyor diye Türk düşmanı filistinli oldunuz. Bana ne filistinden israilden, biz burda karnımızı zor doyuruyoruz. Bu arada konuya dönersek apple filan alacak paramız yok zaten sayenizde.
Boş klavye cengaverlerini saymazsak biz Atatürkçüler bu memlekette olduka kimse bizi hedef alamaz, alırsa da Ata'nın emaneti korunur sen merak etme.
Gelip apple konusuna siyaset yapmana gerek yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X