Şimdi Ara

Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro'dan yeni detaylar geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro'dan yeni detaylar geldi
    Huawei bildiğiniz üzere Watch 4 ve Watch 4 Pro'yu içerecek bir sonraki akıllı saat serisi üzerinde çalışıyor. Kısa süre önce söz konusu modeller için zirkon malzeme ve uydu üzerinden iletişim desteği söylentileri ortaya çıkmıştı. Şimdi ise diğer bazı detayları netleşti.

Ayrıca Bkz.Samsung yeni nesil Galaxy SmartTag'i çıkarmaya hazırlanıyor

Huawei Watch 4 serisi altında sunulacak iki model Wi-Fi Alliance tarafından ARC-AL00, MDS-AL10 ve MDS-AL00 model numaraları altında sertifikalandırıldı. Huawei Watch 4'ün ARC-AL00 olarak tanımladığı, diğer model numaralarının ise Huawei Watch 4 Pro'nun iki varyantına ait olduğu belirtiliyor.

Bağlantı özellikleri ve şarj hızı

Belgeler akıllı saatlerin LTE 4G bağlantısı, 5W şarj hızı ve 2.4GHz Wi-Fi teknolojisi içerdiğini ortaya koydu. Huawei temsilcileri yeni seride kullanılacak zirkon malzemenin cihazlara benzeri görülmemiş derecede dayanıklılık kazandıracağını iddia ediyor.

Çelikten dört kat daha dayanıklı olan zirkon malzeme aynı zamanda yıpranmaya karşı daha dirençli. Bununla birlikte Huawei'nin bu malzemeyi Watch 4'ün üst düzey versiyonunda kullanması bekleniyor. Bu da akıllı saati piyasadaki en pahalı seçeneklerden biri haline getirecek.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/03/09/huawei-watch-4-watch-4-pro-get-certified/

• Huawei saat kullanıyorum ;

Kalp atış hızı ,Spo ölçümü gibi özellikleri profesyonel tıp cihazlarıyla karşılaştırdım 2-3 gün boyunca ve çeşitli durumlar sonrasında.(aç/tok karnına ,fiziki efor sırasında sonrasında öncesinde ve normal durgun vaziyette)

Hatasız ölçüm yaptı , gayet güvenilir. ihtiyacı olanların aklında bu yönde bir soru olursa kişisel tecrübemi aktarmak istedim.
  • Vay be zirkon falan deniyor, artık bildiğimiz klasik ve kaliteli saatler gibi 20-30 ya da daha uzun süre kullanılır bu saat.!!!

• Huawei saat kullanıyorum ;

Kalp atış hızı ,Spo ölçümü gibi özellikleri profesyonel tıp cihazlarıyla karşılaştırdım 2-3 gün boyunca ve çeşitli durumlar sonrasında.(aç/tok karnına ,fiziki efor sırasında sonrasında öncesinde ve normal durgun vaziyette)

Hatasız ölçüm yaptı , gayet güvenilir. ihtiyacı olanların aklında bu yönde bir soru olursa kişisel tecrübemi aktarmak istedim.

• sendemail kullanıcısına yanıt
    Hangi modelini kullanıyorsunuz

• Huawei "Alternatif saat" arayışında olanların birinci tercihi ama bazı isteklerim var.

1) Huawei saatler düzgün bir şekilde kat sayabilmeli.

2) Huawei saatlere sahip olanlar için bir platform kurulmalı. Oradan arkadaşlıklar, meydan okumalar, karşılaştırmalar falan olmalı.

3) GT 3 serisi oldukça hızlıydı ancak GT 4 serisiyle bir üst tura taşınmalı.

4) Güncellemelerle yeni özellikler gelmeli. Huawei maalesef yeni saati gelince eskileri unutan bir yapıya sahip.

5) Haptic bildirimler gelişmeli.

6) Kürek gibi saat tasarımları yerine farklı boylar gelmeli.

7) Pil ömrüne odaklanmak yerine daha çok akıllı özelliklere odaklanmalı

8) Saat arayüzlerini özelleştirme imkanları artmalı.

9) Akıllı bildirimler gelmeli. Örneğin "Bugün nabzınız diğer günlerden da hızlı, Bugün daha stresli görünüyorsunuz, Adım ortalamanız geçen haftanın gerisinde kaldı, Kilonuza dikkat edin vs."

• IceRulez kullanıcısına yanıt

Huawei Band 6 ,

Bütçe ayırabilirsem "watch d" almayı düşünüyorum ,ekg analizi yapıyor....

• Hala gt1 kullaniyorum 3 seneyi gecti hala 10 gun uzeri sarj gidiyor 10 numara bana gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neso -- 12 Mart 2023; 23:47:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malzeme kalitesi 10-15 yıllık. Kullanım ömrü 4-5 yıllık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gt3 pro kullanıyorum, sarj ömrü ve malzeme kalitesi tarafında gayet iyi.

Temalar neden ücretli aga? bildirimler gerçekten güncellenmeli, üstte arkadaş ta belirtmiş.

bağlantısı stabil değil, nfc yok, sesli komut yok.

Apple watch almam diyordum ancak değiştirmeyi düşünmeye başladım.

• mi watch serisine benzemiş

• apple watch a benzemekten vazgeçmişler artık

• Ama güzel olmuş ben beğendim

• büyük bir merakla bekliyorum gt2 promu sattım bir üst versionu alacaktım ama bekliyecem. Beklentiyi bukadar yüksek tutuyorum inşallah değecek.

• ne zaman çıkacak kimse de dememiş ki tarih ben mi görmedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.