Şimdi Ara

Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro canlı görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro canlı görüntülendi
    Geçtiğimiz günlerde Huawei, Münih'te düzenlenen etkinlikte Mate X3 ve P60 serisine ek olarak merakla beklenen Huawei Watch 4 serisini duyurdu. Bu noktada Watch 4 serisi için heyecanlı bekleyiş sürerken, Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro'nun detaylarını içeren yeni bir video paylaşıldı. 

İşte tüm detaylarıyla Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro

Twitter'da paylaşılan yeni video, Huawei Watch 4 serisinin tasarımına ayrıntılı bir bakış sunuyor diyebiliriz. Görüntülere baktığımızda, işlev tuşu ve kurma kolu ile klasik saatleri andıran Watch 4 Pro, selefine kıyasla daha kalın bir profile sahip. Ancak havacılık sınıfı titanyum kasa ve safir cam koruması ile şık ve dayanıklı görünüyor.

Videonun devamında yer alan Huawei Watch 4 ise, parlak çerçeveler ve paslanmaz çelik kasa ile bizleri karşılıyor. Ayrıca yeni akıllı saatin Huawei Watch GT 3 Elegant modeli ile benzerlik taşıdığını da belirtelim. Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro hakkında merak edilen tüm detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Titanyum kasalı Huawei Watch 4 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri

Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro, 8 Haziran’da ön siparişe açılacak ve 22 Haziran'dan itibaren küresel pazarda satışa sunulacak. Fiyatlara gelirsek, Huawei Watch 4 Pro'nun titanyum kayış seçeneği ile 699 euro, deri kayış seçeneği ise 549 euro’dan başlıyor. Tek kayışla gelen Watch 4’ün fiyatı ise; 449 euro

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/05/13/huawei-watch-4-hands-on-video-leak/

• O ne abi dana kadar saat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten değerinden çok fazla fiyat biçiyor Huawei. En düşük modeli vergisiz haliyle bile 10 bin tl civarında oluyor ki vergi, kar oranı gibi etmenlerle 15 bini bulur fiyatı. Alınmaz çünkü o paralara değecek bir artısı yok saatin ve markanın.

• Rakiplerimiz gidip inceledi sizde günler sonra canlı görüntülendi diye haber yapmışsınız haha DH ne hale geldi yazık.

• Telegram kanalların bildirimleri çalışıyor mu onu söylesinler önce.

• Ben bu saatin tanıtıldığıni zannediyordum. Hatta galiba bir video da izledim. Yoksa ben zamanda ileriye mi gidip geldim ???? Ama donanım haber canlı görüntülendi diyor. ??????

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt

Huawei'nin modelleri böyle. Saçma bir şekilde 47mm yapıyorlar bütün saatleri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Huawei’ye güvenip ürününü kullanan var mı? Hele şu saate 15 bin verecek kişi? Yazık kafanıza 😂

• strathmorea kullanıcısına yanıt
    Bu saatle (veya piyasada olan watch 3 pro gibi) aynı klasmanda diğer saatlerin fiyatı nedir örnek verir misiniz?

• Zevkler ve renkler tartışılmaz pahalılık konusuna gelince uygun ucuz ne varki örnek veriyorum apple saat i nasıl bir saat güzel bir saat özellikli bir saat ama kullanmıyorum veya alamıyorum diye de kötülemek olur mu olmaz ben Huawei kullanıyorum niye sarzi uzun gidiyor

• strathmorea kullanıcısına yanıt
    Türkiye de dubai den daha ucuz zaten :D

• Samsung watch 5 veya apple watch 8 bile şundan kalitelidir, ve fiyat olarak da nerdeyse yarısına gelir.

• Şarjı uzun gidiyor diye neden 15 bin vereyim ki ambargo uygulanmış bir markaya? Ne kadar kaliteli ne kadar kullanılabilir bilemem. Ancak kendisini kanıtlamış markalar bile bundan daha ucuza satıyor ürünlerini. Gerekirse her akşam sarja takarim yani ne kaybedicem, şu şarj isini neden bu kadar takiyor insanlar anlamıyorum. Tak şarja sabah al çık evden. 2 gun takmayinca ne oluyor, neyden tasarruf ediyorsunuz.

• Gt 3 pro nun fiyatı 5.- 7 bin tl civarlarında tutuyorken Gt 4 ün fiyatı neden 13 - 15 bin tl onu anlamadım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.